Остават два дни за кандидатите за доброволци в кампанията "Стара Загора - Европейски град на спорта"

До този момент десет са кандидатите в обявения от Община Стара Загора конкурс за доброволци в кампанията "Стара Загора - Европейски град на спорта", съобщават от пресцентъра на общината. Ще бъдат избрани 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, общителни и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията "Стара Загора - Европейски град на спорта". 

Конкурсът, под форма на събеседване, ще бъде на 16-ти януари, понеделник, от 14.00 до 16.00 часа, в Общинската спортна зала "Иван Вазов".


Крайният срок, в който кандидатите могат да заявят своя интерес за участие на електронна поща - szidea@starazagora.bg, е 13-ти януари, петък. 


На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията, ще остане за тях.
Родителите на избраните за доброволци кандидати трябва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и за снимане на децата, във връзка с провеждането на Кампанията.

print Отпечатай
Още от категорията

Ученическа спартакиада ще се проведе в Стара Загора

На 22 април (събота) Стара Загора ще бъде домакин на първата Ученическа спартакиада. Участие ще вземат деца от различни училища от страната. Инициативата е на Второ основно училище ‚П.Р.Славейков“ и е под патронажа на кмета на града г-н Живко..

публикувано на 21.04.17 в 17:01

Награждават най-добрите „Писма до себе си“

164 млади автори от 41 населени места, в това число – от 24 литературни клуба и ателиета, са участвали с есета, стихотворения и разкази в първия Национален литературен конкурс „Писма до себе си“ на тема „Тайният живот на …Според статута на конкурса, ще..

публикувано на 21.04.17 в 14:38

Веси Бонева и Бобо със съвместна песен

След като песента „Родината“ , по текст на Александър Корабов / Бате Сашо/, спечели любовта на феновете, Веси Бонева се впуска в колабурация с Бобо и песента "Както искам". Парчето им се е получило както са искали и скоро ще излезе нестандартното..

публикувано на 21.04.17 в 14:21

Актьорът Александър Димов: „Правя всичко със сърце!"

Александър Димов, познат ни и от популярните български сериали „Откраднат Живот“ и „Столичани в повече“, с ново предизвикателство. След броени дни актьорът заминава за Испания, за да продължи своето развитие в професионален план. Кой е всъщност..

публикувано на 21.04.17 в 14:16

Здравко Василев до Камино де Сантяго и обратно

Здравко Василев, познат ни като победител от първият сезон на риалити формата „Биг Брадър“, направи и първото си пътуване по поклонническата пътека Камино де Сантяго. Кое го провокира да поеме по този маршрут, за Пътя, Срещите и Вярата. Интервю на..

публикувано на 21.04.17 в 13:31
Юпитер, заобиколен от три от спътниците му - Йо, Европа и Ганимед

Oткриха близка екзопланета, на която може да има условия за живот

Астрономи откриха още една екзопланета, която е в обитаемата зона - нито прекалено гореща, нито прекалено студена, за да има на нея условия за живот, съобщи Асошиейтед прес. Планетата LHS 1140b е голяма и скалиста като Земята, като не е и прекалено..

публикувано на 20.04.17 в 15:33

"Фейсбук" разработва методи за комуникация с мисъл

Американската корпорация "Фейсбук" разработва методи, които позволяват хора да ползват компютри с мисълта си , без да прибягват до периферни устройства, съобщиха ТАСС и Франс прес. Да пишеш, ползвайки единствено мисълта си, да слушаш посредством..

публикувано на 20.04.17 в 15:31

VIII-ми веломаратон за Купа Зарата

Велоклуб Зарaта, Община Стара Загора и ТД "Сърнена гора" организират състезание по планинско колоездене „Великденски веломаратон за Купа Зарата“ 2017.  Състезанието ще се проведе на 23-ти април. Старт-финалът традиционно ще бъде от поляната на парк..

публикувано на 19.04.17 в 12:50

Дамите от фолклорен танцов клуб при Община Стара Загора ще ни представят на Международен танцов фестивал в Санкт Петербург, Русия

Ще се пренесем в 7/8 –ми ритъм и ще се хванем на хорото с група на пръв поглед обикновени дами, но само на пръв поглед. Ще ви разкажем за едни взаимоотношения извън обичайните за едно работно място. До 5ч. следобед те са служители на община Стара..

публикувано на 18.04.17 в 14:22

Младежки фестивал, концерти и филми в Месеца на джаза в Стара Загора

Изобилие от събития предстоят за почитателите на джаза в Града на липите. За първа година Стара Загора ще бъде домакин на Младежки джаз фестивал. Той ще се състои на 19 и 20 април 2017 г. в регионална библиотека „Захарий Княжески“. Жителите и гостите..

публикувано на 18.04.17 в 14:10