Пътната обстановка в област Сливен се нормализира

Пътната обстановка в област Сливен се нормализира след падналите обилни снеговалежи в последните дни. Отпада ограничението за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона в отсечката Гурково – пътен възел „Петолъчката“.

Отворен за движение вече е и пътят ‚Петолъчката“ – Бургас. Към този момент остава затворена АМ „Тракия“ в участъка от Зимница до Бургас. Днес е първият учебен ден за учениците в Сливен, чиято Коледна ваканция бе удължена с една седмица. Информацията допълва кореспондентът ни в Сливен Стоян Радев.

print Отпечатай
Още от категорията
Снимка:Архив

Старозагорската листа на Коалиция „БСП за България” бе одобрена от Националния съвет на БСП

Националният съвет на БСП утвърди днес цялата листа с кандидати за народни представители на 27 МИР Стара Загора . Водачът Драгомир Стойнев – бивш министър на икономиката и енергетиката и досегашен представител на областта в парламента, бе..

публикувано на 19.02.17 в 17:34
Снимки: Община Стара Загора

Старозагорци отдадоха почит към паметта и безсмъртното дело на Апостола

С почетен караул пред паметника на Апостола, рецитал на деца от училището, чийто патрон е Дякона и поднасяне на венци и цветя, Стара Загора отбеляза 144 години от гибелта  на Васил Левски. „Левски  призовава да обичаме България, да работим за нашето..

публикувано на 19.02.17 в 13:18

С общоградско поклонение в Стара Загора ще бъде отбелязана 144-годишнината от гибелта на Апостола

Със заупокойна света литургия от 9 часа в катедралния храм „Свети Димитър“ и с тържествен ритуал пред паметника на Васил Левски от 11 часа,  Стара Загора днес отбелязва 144 години от гибелта на Апостола . Пред вечния огън на почетна стража ще застане..

публикувано на 19.02.17 в 08:05

ГЕРБ предлага изграждане на интегрирана здравно-информационна система

Изграждане на интегрирана здравно-информационна система предлага ГЕРБ . Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов. Той представи ключовите приоритети в сектор здравеопазване, заложени в програмата на партията на кръгла маса, посветена на темата в..

публикувано на 18.02.17 в 14:16

Емил Христов ще води листата на ГЕРБ в Стара Загора

Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Емил Христов ще е водач на листата на политическа партия ГЕРБ за 27-ми многомандатен избирателен район Стара Загора. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов, който днес присъства на организираната..

публикувано на 18.02.17 в 12:38

Двамата по-тежко пострадали от вчерашния инцидент в ТЕЦ „Брикел” в Гълъбово са в стабилно състояние

Двамата по-тежко пострадали от вчерашния инцидент в ТЕЦ „Брикел” в Гълъбово са в стабилно състояние, съобщиха от областна администрация Стара Загора. Областният управител проф. Веска Шошева разговаря снощи с окръжния прокурор Дичо Атанасов във връзка..

публикувано на 18.02.17 в 11:43

144 години от обесването на Апостола на свободата

Отбелязваме 144 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. От години продължава спорът дали обесването на Апостола да бъде чествано на 18 февруари, както казват историците, или на 19-ти, както е прието с решението на Народното събрание...

публикувано на 18.02.17 в 10:22

Работник загина при инцидент в ТЕЦ "Брикел"

Работник е загинал, а други четирима са ранени при инцидент в ТЕЦ „Брикел“ в Гълъбово. По непотвърдена информация инцидентът се е случил в ранния следобяд при почистване на сероочистваща инсталация в електроцентралата. На място са представители на..

публикувано на 17.02.17 в 19:17

Промени в общинска наредба лишават ученици и пенсионери с настоящ адрес от допълнителните намаления на абонаментните карти

Промяна в наредбата на Община Стара Загора, която определя условията за издаване и цените на абонаментните карти за пътуване в градския транспорт, лишава ученици, студенти, хора с увреждания и пенсионери с адресна регистрация по настоящ адрес от..

публикувано на 17.02.17 в 17:04

Гигантски кукерски маски ще бъдат част от атракциите на фестивала на маскарадните игри в Стара Загора

На площада пред Община Стара Загора са експонирани гигантски маски, част от „Алеята на маските“ – една от основните атракции на Международния маскараден фестивал „Кукерландия“ в Ямбол. Ямболските маски ще гостуват и на XIX-тия Фестивал на..

публикувано на 17.02.17 в 16:55