Пътната обстановка в област Сливен се нормализира

Пътната обстановка в област Сливен се нормализира след падналите обилни снеговалежи в последните дни. Отпада ограничението за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона в отсечката Гурково – пътен възел „Петолъчката“.

Отворен за движение вече е и пътят ‚Петолъчката“ – Бургас. Към този момент остава затворена АМ „Тракия“ в участъка от Зимница до Бургас. Днес е първият учебен ден за учениците в Сливен, чиято Коледна ваканция бе удължена с една седмица. Информацията допълва кореспондентът ни в Сливен Стоян Радев.

print Отпечатай
Още от категорията

Приключи протестът срещу т. нар. „изборен туризъм" на ГП „Капитан Андреево“

Приключи протестът срещу т. нар. „изборен туризъм" на ГП „Капитан Андреево“. И последните демонстранти напуснаха района на границата с Турция около 16.00 часа. Протестиращите смятат, че са постигнали целта си и са отказали много от „изборните..

публикувано на 25.03.17 в 17:29

Безплатни прегледи за туберкулоза организират в Сливен следващата седмица

Безплатни прегледи за туберкулоза ще бъдат правени в Сливен следващата седмица. Прегледите ще се извършват в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“.  Скрининговите изследвания се правят по програмата за превенция на туберкулозата в България към Министерството на..

публикувано на 25.03.17 в 13:12

Уникален празник със забавления за цялото семейство се провежда днес в Зоопарка в Стара Загора

Уникален празник със забавления за цялото семейство се провежда днес в Зоопарка в Стара Загора. Той е посветен на 60-годишният юбилей на една от забележителностите на града, а организатор е община Стара Загора. Музиката, танците и доброто..

публикувано на 25.03.17 в 13:06

Протестите на Капитан Андреево срещу т.нар "изборен туризъм" продължават

Протестите на Капитан Андреево срещу т.нар "изборен туризъм" продължават. Ситуацията засега е спокойна. Край границата са останали около 30 души, прекарали нощта в палатки и автомобили. Охраняват ги служители на жандармерията, които взимат мерки..

публикувано на 25.03.17 в 12:32

Започват Чудомировите празници в Казанлък

Днес (25 март) започват традиционните Чудомирови празници в община Казанлък. Общо 33 събития – конкурси, представяне на книги, изложби, училище за карикатура, уъркшоп, концерти са включени в програмата на тазгодишните празници.   На връх 1-ви април..

публикувано на 25.03.17 в 10:12

Елхово отбелязва своя празник

Днес град Елхово отбелязва своя празник. В програмата са включени концерти и спортни събития. Празникът на Елхово се отбелязва всяка година в последната събота на месец март и днес той съвпада и с големия християнски празник Благовещение. В 11.00..

публикувано на 25.03.17 в 10:08

Над 200 кандидат-студенти пишат по химия на предварителния изпит в Тракийския университет

Около 400 човека се явиха на провеждащите се днес кандидатстудентски предварителни изпити в Тракийски университет Стара Загора. Най –много, към 220 души, са кандидат-студентите, които полагат изпит по химия. Те трябва да решат две задачи от неорганична и..

публикувано на 25.03.17 в 09:48

Спокойна е обстановката на ГКПП "Капитан Андреево"

Спокойна е обстановката на българо-турската граница при ГКПП "Капитан Андреево", където днес се проведе протест срещу "изборния туризъм".  Блокадата, която започна  в 11.00 часа, беше свалена и стотици граждани преминаха пеша през пункта,..

публикувано на 24.03.17 в 18:38

Старозагорска област ще гласува в 484 секции

485 са секционните избирателни комисии в 27-ми Многомандатен избирателен район – Стара Загора , но една от тях обаче – комисията в болницата в Казанлък, ще бъде заличена поради липса на достатъчен брой гласоподаватели там, съобщи председателят..

публикувано на 24.03.17 в 14:01

Първият саниран блок по Националната програма бе открит в Хасково днес

Първият саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради бе открит официално днес в Хасково. Това е блок 29 в квартал „ Орфей“. В него живеят 96 семейства, съобщиха от Община Хасково. Разрешителното за..

публикувано на 24.03.17 в 13:51