Усложнена зимна обстановка в област Ямбол. Има затворени пътни участъци

ЕПА/БГНЕС

Пътната обстановка на територията на Ямболска област остава усложнена. Машини на Областното пътно управление почистват и опесъчават пътната мрежа, но към този момент затворени за движения за всички моторни превозни средства са пътищата от Ямбол към село Войника, участъкът от селата Калчево и Стефан Караджово, както и пътят Челник – село Победа. Затворен остава и участък от пътя в района на село Недялско. Тежкотоварни автомобили над 12 тона не могат да преминават по маршрута Воденичане – Александрово. Благодарение на интензивната работа на снегопочистващите машини е отворена една от важните пътни артерии в областта- пътен възел „Петолъчката“ – ГКПП „Лесово“. Заради грипа училищата в община Ямбол остават затворени днес и утре. Кореспондентът ни Румяна Стефанова допълва:
print Отпечатай
Още от категорията

Община Сливен не предвижда увеличение на данъците през 2017 година

Община Сливен не предвижда увеличение на имуществените данъци през 2017 година. Това обяви кметът Стефан Радев по повод подетата подписка от Обединените патриоти за извънредна сесия на Общинския съвет за намаляване на данъците от 3,2 на 2,2..

публикувано на 21.02.17 в 13:53

11 са кандидат-депутатите в листата на "Обединените патриоти" в Старозагорски избирателен район

Финансистът Маргарита Николова от партия Атака ще води листата на коалиция Обединени патриоти- НФСБ, "Атака" и ВМРО в Старозагорски избирателен район. Това стана ясно днес, след като коалицията регистрира листата си в Районната избирателна комисия...

публикувано на 21.02.17 в 13:21

Терен за изграждане на бежански лагер на територията на Ямболска област не е посочен

До момента не е посочен терен за изграждане на кризисен бежански център на територията на Ямболска област. В края на миналата година по сметката на областна администрация бяха приведени 1 милион и 100 хиляди лева за създаването на такъв лагер...

публикувано на 21.02.17 в 11:08

Барелеф на Апостола на Свободата ще има в Стралджа

След година и в Стралджа ще има паметен барелеф на Апостола на Свободата. Инициативата е на Община Стралджа, в лицето на кмета Атанас Киров, групата на общинските съветници от местната коалиция „Промяна“ и читалището в града. Стартът на..

публикувано на 21.02.17 в 10:50

Д-р Неделчо Тотев:"След всяка реформа нещата отиват към по-зле"

Всичките 39 общински болници в страната започнаха 2017 година с дългове. Справка от преди седмица, изпратена от 24 лечебни заведения,   сочи задължения към доставчици от 16 млн. 674 хил. лв.  "След всяка реформа нещата отиват към по-зле",..

публикувано на 21.02.17 в 10:33

Приемат заявления за гласуване по настоящ адрес до 11 март

До 11 март тази година всеки един гласоподавател,  чиито постоянен и настоящ адрес са в различни населени места следва да подаде заявление до кмета на съответната община по настоящия си адрес. Това е необходимо за да може той да бъде включен в..

публикувано на 21.02.17 в 10:32
Георги Гьоков

Георги Гьоков:„БСП за България“ ще бъде първа политическа сила на предстоящия парламентарен вот

„БСП за България“ ще бъде първа политическа сила на предстоящия парламентарен вот не само в Старозагорски многомандатен избирателен район, но и в страната, прогнозира кандидатът за депутат от левицата Георги Гьоков. Вторият в листата, след..

публикувано на 21.02.17 в 09:33

ГЕРБ регистрираха листата си за изборите в РИК-Стара Загора

Пълна листа от 22-ма кандидати регистрира днес в Районната избирателна комисия -Стара Загора ПП ГЕРБ. Регистрацията с необходимите документи бе направена от областния координатор на партията и кмет на Стара Загора Живко Тодоров. Водач на листата в..

публикувано на 20.02.17 в 16:43

Румяна Друмева е новият зам.-областен управител на Стара Загора

Със заповед на служебния министър-председател Огнян Герджиков за зам.-областен управител на Стара Загора е назначена Румяна Друмева.  Тя е родена на 17 октомври 1961 г. в Казанлък. Магистър е по специалността „Икономика и управление на промишлеността”..

публикувано на 20.02.17 в 16:32

Протест срещу данък сгради организираха в Сливен от Патриотичния фронт и ГО "За Сливен"

Протест и подписка срещу 100% вдигане на данъците на недвижимите имоти започнаха  днес в Сливен. Организатори са  Гражданско обединение „За Сливен“  и партиите от Патриотичния фронт. Информира кореспондентът на БНР Стоян Радев. Целта на подписката е да..

публикувано на 20.02.17 в 16:19