Усложнена зимна обстановка в област Ямбол. Има затворени пътни участъци

ЕПА/БГНЕС

Пътната обстановка на територията на Ямболска област остава усложнена. Машини на Областното пътно управление почистват и опесъчават пътната мрежа, но към този момент затворени за движения за всички моторни превозни средства са пътищата от Ямбол към село Войника, участъкът от селата Калчево и Стефан Караджово, както и пътят Челник – село Победа. Затворен остава и участък от пътя в района на село Недялско. Тежкотоварни автомобили над 12 тона не могат да преминават по маршрута Воденичане – Александрово. Благодарение на интензивната работа на снегопочистващите машини е отворена една от важните пътни артерии в областта- пътен възел „Петолъчката“ – ГКПП „Лесово“. Заради грипа училищата в община Ямбол остават затворени днес и утре. Кореспондентът ни Румяна Стефанова допълва:
Още от категорията
Болярово

Болярово се готви за празника на града на Димитровден

На 26-ти октомври – Димитровден, град Болярово отбелязва своя празник. Проявите в празничната програма започват още в събота на 21-ви октомври с мотошоу   с участието на мотоклуб „The Riders“ – град Ямбол, което ще започне от 11.00 часа, а..

публикувано на 19.10.17 в 16:28

Вещи и библиотеката на Яворов са в обновената къща музей "П. К. Яворов", която откриват днес в София

Обновената къща музей "П. К. Яворов" в София ще бъде открита днес в 17.30 ч.В тържеството ще участват директорът на музея Атанас Капралов, председателят на Съюза на българските писатели Боян Ангелов, проф. Божидар Кунчев, проф. Валери Стефанов,..

публикувано на 19.10.17 в 14:42

Благотворителна прожекция в Младежкия дом в Стара Загора

Тази вечер от 18.00 часа в залата на Младежкия дом в Стара Загора ще се състои благотворителна прожекция на късометражни филми, която е част от кампанията „Нека да помогнем на едно българско семейство“. Тази година благородната инициатива е в помощ на..

публикувано на 19.10.17 в 14:29

Временно е спряно движението в централен участък на ул.“Х. Д. Асенов“ в Стара Загора

Заради извършване на ремонтни дейности от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, до края на работната седмица ще остане затворена ул. „Хаджи Димитър Асенов“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики“ до ул. „Ген. Гурко“ в Стара Загора. За..

публикувано на 19.10.17 в 12:43

В Стара Загора през ноември ще се проведе форум за агресията и насилието в училищата

През ноември в Стара Загора ще се проведе форум, посветен на агресията и насилието в училищата. В него ще участват педагогически съветници от местните училища и членовете на Младежкия общински съвет. Това съобщи днес зам.-кметът по хуманитарни..

публикувано на 19.10.17 в 12:10

Д-р Бистра Стефанова е Лекар на годината на регионално ниво

Областният управител Гергана Микова връчи приза Лекар на годината на регионално ниво на д-р Бистра Стефанова Костадинова по време на церемонията по награждаването на тазгодишните лекари на годината в Стара Загора. Събитието бе организирано от..

публикувано на 19.10.17 в 11:36

Старозагорски хирург прави безплатни прегледи в Световния ден за борба с рака на гърдата

В Световния ден за борба с рака на гърдата – 19.октомври, хирургът д-р Гео Цировски от Хирургично отделение на Болница „Тракия“ извършва безплатни прегледи при съмнение за рак на гърдата. Прегледите ще се състоят в сградата на Болница „Тракия“ –..

публикувано на 19.10.17 в 10:02

Казанлъшката болница събира средства за гастроскопски апарат

От нов видео гастроскопски апарат има нужда МБАЛ "Д-р Христо Стамболски“ в Казанлък. Използваният в момента такъв в отделението по гастроентерология е отдавна остарял. От ръководството на здравното заведение се надяват на финансова подкрепа от..

публикувано на 19.10.17 в 09:51
Д-р Неделчо Тотев

Общински болници затварят врати заради дългове

Огромната част от общинските болници у нас ще затворят врати ако от 1 януари минималната работна заплата стане 510 лева. Това обяви в интервю за Радио Стара Загора д-р Неделчо Тотев, председател на Сдружението на общинските болници и директор на..

публикувано на 19.10.17 в 09:43

ПП "Да, България!" организира безплатни юридически консултации в Стара Загора

Местната организация на ПП „Движение Да България“ в Стара Загора стартира предлагането на безплатни юридически консултации за граждани от града и региона. Инициативата е част от мерките, които местната организация планира да предприеме с..

публикувано на 19.10.17 в 09:00