Диляна Спасова от Кукления театър в Стара Загора с номинация за награда „Сивина“

Сн.Рад Димитров

Младата актриса от Държавен куклен театър - Стара Загора Диляна Спасова е номинирана за награда „Сивина 2017“ за млад актьор в навечерието на Световния ден на кукления театър 21 март. Номинацията е за ролята й в Бялата врана“ по Карл  Чапек. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония утре вечер в Столичен куклен театър.  

„Мечтаех някой  да оцени това, което правя. Но се учудих, че съм номинирана с още трима мои колеги за този приз. Благодарна съм, че директорите ме поканиха в Държавния старозагорски куклен театър“, съобщи за Радио Стара Загора Диляна Спасова.


Още от категорията

Министър Кралев дарява на децата от дом „Българка” спортни материали и пособия за игра

Броени часове преди отборът на приятелите на Христо Стоичков да излезе срещу  дрийм тима на Барселона , министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Община Стара Загора са в Дома за деца лишени от родителски грижи „Българка“ , за..

публикувано на 20.09.17 в 16:49
Георги Гьоков

Г. Гьоков, БСП: Лимити за болнични листове не може и не трябва да има

„Новоизбраният управител на Националния осигурителен институт Ивайло Иванов е доказан професионалист в социалната сфера и затова подкрепихме кандидатурата му“ , каза в интервю за Радио Стара Загора депутатът от БСП и заместник-председател на..

публикувано на 20.09.17 в 14:05

Стара Загора посреща феноменалното супершоу на Стоичков

Феноменалното футболно шоу в Стара Загора „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Христо Стоичков и приятели“ е тази вечер. Уникалното събитие ще събере на зеления терен едни от най-големите имена на испанския гранд и всепризнати български..

публикувано на 20.09.17 в 13:25

От 25 до 29 септември в Сливен ще се проведат безплатни прегледи за туберкулоза

Безплатни прегледи за туберкулоза организира от 25 до 29 септември МБАЛ „Д-р Иван Селимински"-Сливен. Всички, които имат съмнения, че са засегнати от заболяването, могат да се възползват от прегледите. Те ще се извършват от 8 до 12 часа в..

публикувано на 20.09.17 в 13:12

Проектът на Слави Трифонов все още не носи характеристики на партия, обясни политологът Първан Симеонов

Проектът на Слави Трифонов все още е проект на проекта, не е проект на партия или движение, но случи ли се, той   ще пренареди политическия пейзаж в страната , защото целта на Трифонов е да бъде големият популист. В България през четири..

публикувано на 20.09.17 в 13:04

И от АБВ подкрепят гражданската инициатива за справедливи данъци

„България има неевропейска данъчна система , защото в нея се облагат всички доходи, дори на тези, които получават минимална работна заплата. Страната ни е единствената в Обединена Европа, в която действат подобни финансови правила” , заяви в..

публикувано на 20.09.17 в 10:20

Демонстрират съвременни устройства за дигитализация на документи

В рамките на два дни – днес и утре Библиотека „Родина” , с подкрепата на община Стара Загора ще презентират и демонстрират възможностите за дигитализиране на всякакви документи – вестници, книги, архиви с гама скенери в широкоформатни решения и..

публикувано на 20.09.17 в 09:59

До 15 ноември се спира движението на тежкотоварните камиони над 12 т през Прохода на Републиката

От днес - 20 септември, до 15ноември т.г. се спира движението на тежкотоварните превозни средства над 12 т през Прохода на Републиката - път II-55 Велико Търново – Гурково, съобщават от Агенция пътна инфраструктура. Ще се ремонтира участъкът от..

публикувано на 20.09.17 в 09:37

Христо Стоичков:"Избрах Стара Загора, защото тук прекарах най- трудните месеци в своята кариера

"Избрах Стара Загора, защото е футболен град, от който е тръгнал един от най- големите голмайстори в българската история- Петър Жеков. Това е спортен град. В Стара Загора прекарах най- трудните 6 месеца от кариерата си на футболист . Благодарен съм..

публикувано на 19.09.17 в 21:27

Напълно овладяха пожара в село Православ, все има огнища в района на старозагорския квартал „Лозенец“

Напълно локализиран е пожарът, който избухна късно снощи в землището на село Праволсав, община Братя Даскалови. За пълното овладяване на огнената стихия са участвали пожарни екипи и служители на горското стопанство. Това заяви за Радио Стара Загора..

публикувано на 19.09.17 в 16:53