Община Стара Загора осигурява летен лагер за учениците

За близо 500 деца Община Стара Загора осигурява летен лагер на къмпинг „Каваците“.

През предстоящото лято близо 500 деца от старозагорските училища ще могат да почиват организирано на ученически летен лагер в почивна станция „Стара Загора“ в град Созопол, къмпинг „Каваците“.

За поредна година местната власт организира 7 летни смени на морския курорт, които започват на 21 юни. Прогнозната стойност на една карта за 10 дни е 130 лв. Разходите за всеки ден включват закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря, нощувка, транспортни разходи, застраховка, туристически данък.print Отпечатай
Още от категорията

Българската лента „12 А“ на Маги Ралчева направи премиера в Кан

Новият български филм „12 А“ беше представен на 20 май в една от кинозалите на фестивалния център в Кан по време на 70-тото юбилейно издание на престижния кинофестивал. На практика това беше премиерата на филма, който до този момент не беше показван пред..

публикувано на 25.05.17 в 11:26
Авторът на романа „Възвишение“ Милен Русков на литературна среща в Бургас

Представят "Чамкория" на Милен Русков в Стара Загора

В 18 часа тази вечер в галерия „Лубор Байер“ – Стара Загора авторът на нашумелия роман „Възвишение“ Милен Русков ще представи най-новата си книга – „Чамкория“. И в този роман авторът потапя читателя в историческата атмосфера на 20-те години на..

публикувано на 25.05.17 в 11:16

Организират национална среща на инициативата „Имот под наем Без наем“

Първа национална среща на инициативата „Имот под наем Без наем“ ще се проведе от 26 до 28 май на Старозагорските минерални бани. Вече 2 години доброволците от Фейсбук групата помагат на търсещите и предлагащите селски имоти в страната да съчетаят..

публикувано на 25.05.17 в 11:12

14 точки ще разгледа днес Общинския съвет в Павел баня.

14 са точките в дневния ред на днешната редовна сесия на Общинския съвет в Павел баня. Акцент сред тях е анализът за изготвянето на  областната стратегия за подкрепа на личностното развитие. Очаква се той да стане факт до края на месец май, а до..

публикувано на 25.05.17 в 10:29

Общинският съвет в Стара Загора ще гласува 200хил. лв. за провеждането на референдума за „Бедечка“

Днес ще се проведе 22-рата редовна сесия на Общинския съвет в Стара Загора. Сред точките, които съветниците ще обсъдят на днешното заседание е и предложението на кмета Живко Тодоров за приемането на план-сметка за разходи за местен референдум и..

публикувано на 25.05.17 в 08:19

Тракийският университет отбеляза своя празник

Денят на славянската писменост и култура- 24 май, се отбелязва и като официален празник на Тракийския университет в Стара Загора . И тази година висшето учебно заведение се включи в традиционното празнично шествие организирано от Община Стара..

публикувано на 24.05.17 в 15:55

11 ученически класа отличиха на 24 май в Казанлък

Аз буки веди глаголи да е магията, която превръща словото в изкуство. Това пожела за 24 май кметът на община Казанлък Галина Стоянова на гостите на тържеството на площад „Севтополис“ в Казанлък и връчи почетни грамоти на 11 ученически класа, отличени..

публикувано на 24.05.17 в 13:39

30-годишен юбилей празнува първото българско училище в Лондон

На 24 май, Празникът на славянската писменост и култура, българското училище „Иван Станчов“ в Лондон празнува своята 30-та годишнина . По повод юбилея учебното заведение организира празнично тържество, чийто специален гост е популярната поп..

публикувано на 24.05.17 в 13:23

Хиляди се включиха в празничното шествие за 24 май в Стара Загора

Хиляди старозагорци дойдоха днес на централния площад, за да участват в Празника на просветата, културата и писмеността. Повече от час дефилираха по централния булевард с грейнали усмивки, добро самочувствие и много настроение празничните..

публикувано на 24.05.17 в 12:35

В село Оризиво организират благотворителен концерт в помощ на 9-годишната Даниела

Навръх 24 Май в село Оризово, община Братя Даскалови ще се състои благотворителен концерт за деветгодишната Даниела от Стара Загора. Момиченцето боледува от детска церебрална парализа и се нуждае от пари за рехалибитация. В благотворителния концерт..

публикувано на 24.05.17 в 10:31