Георги Киряков: Кабинетът Борисов остава стабилен докато не се появи сериозна опозиция

Северна Корея е черната пешка на Русия и Китай. Кризата е борба за влияние и утвърждаване на авторитет

Настоящото управление ще трябва да се справи с предстоящото Председателство на България и с Бюджета за следващата година. Това са най-важните задачи на кабинета Борисов през новия политически сезон, каза в предаването "Репортер" на Радио Стара Загора политологът Георги Киряков.

По думите му това правителство ще остане стабилно, докато не се формира сериозна опозиция.

Второстепенното значение на Народното събрание спрямо правителството ще се задълбочава.

За Радио Стара Загора политологът Георги Киряков коментира и кризата със Северна Корея.
Още от категорията

Антоний Гълъбов, политолог: Оставката на Димитър Главчев предотврати по-мащабна атака на опозицията срещу ГЕРБ

Опитът за създаване на организирана и масирана атака срещу ГЕРБ и управляващото мнозинство беше предварително провален. Това заяви в интервю за Радио Стара Загора политологът доц. Антоний Гълъбов. „Оставката на Димитър Главчев всъщност спря това..

публикувано на 20.11.17 в 09:53

Христо Шопов: Щастлив съм, че се занимавам с това, което обичам (снимки)

Христо Шопов е главно действащо лице в над 70 филма – български и международни продукции , запечатали във времето изключителни образи, сред които „Вчера”, „Маргарит и Маргарита”, „Страстите Христови”, „Love.net” . участва в много телевизионни..

публикувано на 15.11.17 в 11:02

Ирини Жамбонас: Прекрасно е да работиш с хора, които обичаш, и това да се прехвърли на публиката (снимки)

„Маргарит и Маргарита” е първият филм на Ирини Жамбонас , където си партнира с Христо Шопов , а с Лилия Маравиля се снима в сериала „Връзки”. Изградила е емблематични театрални роли.   Носител е на награди от Москва и Пловдив, и АСКЕЕР за..

публикувано на 14.11.17 в 12:50

Щастлив край за кученцето, което беше простреляно от ловджии в село Ковачево

Близо месец след случката, при която група ловджии от радневското село Ковачево простреляха напълно беззащитно петмесечно женско куче, животното е напълно възстановено от травмите . Специалистите в Клиниката за дребни домашни животни на Тракийския..

публикувано на 10.11.17 в 12:11
Румен Драганов

Румен Драганов: Динамиката на живот и развитието на технологиите оставиха в миналото 14-дневните почивки с купони за хранене

„Динамиката на живот и развитието на технологиите оставиха в миналото 14-дневните почивки с купони за хранене“ , коментира в интервю за Радио Стара Загора проф. Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма. Туристическият бранш..

публикувано на 10.11.17 в 09:31
Аркади Шарков

Аркади Шарков: Кирил Ананиев би бил добър избор за министър на здравеопазването

„Кирил Ананиев е наясно с проблемите в здравната система и въпреки че не е медик по образование, би могъл да сформира успешен мениджърски екип", коментира за Радио Стара Загора здравният консултант към Експертния клуб за икономика и политика Аркади..

публикувано на 09.11.17 в 16:06

Лилия Маравиля: „Всичко или нищо” е пиеса за приятелството и любовта (снимки)

Лилия Маравиля е една от най-магнетичните и ценени български актриси. Познаваме я от телевизионните сериали „Под прикритие”, „Стъклен дом” и „Връзки” . Заедно с Христо Шопов участва в многократно награждавания български филм LOVE.net, а също..

публикувано на 08.11.17 в 10:53
Ирини Жамбонас, Христо Шопов, Лилия Маравиля

Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще гостуват в Стара Загора с постановката „Всичко или нищо” (снимки)

Нашумялата постановка “Всичко или нищо” ще гостува на сцената на Старозагорската опера на 17-ти ноември от 19ч. Пиесата е вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова , специално за Христо..

публикувано на 02.11.17 в 17:29
Фотограф: Яна Пенева

Будният старозагорец, който предизвика образователното министерство

Само преди броени дни старозагорецът Венко Добрев отправи интересно предизвикателство до екипа на Министерството на образованието и науката  под надслов „Чуждата глупост не трябва да се носи на гръб“ .  В предложението си Добрев се обърна към министър..

публикувано на 01.11.17 в 23:05
Милена Желязкова, директор на Второ основно училище

"Като Второ няма второ"

Тази вечер от 18 часа в залата на Регионална библиотека “Захарий Княжески“ ще бъде представена книгата „Като Второ няма второ“, посветена на 60 -годишнината на емблематичното Второ основно училище “Петко Рачов Славейков” и 190 години от рождението на..

публикувано на 30.10.17 в 13:34