Колеги от Радио Стара Загора и приятели подготвят фото изложба в памет на Иван Хаджийски

| обновено на 13.03.18 в 11:45

Екипът на Радио Стара Загора и приятели подготвят фото изложба в памет на колегата Иван Хаджийски, който не успя да се пребори с болестта и ни напусна преди три месеца. В нея са включени 40 фотографии, обединени под надслова „Пейзажите на Иван Хаджийски“. 

Откриването на изложбата  е на 13 март от 18 часа в арт-фоайето на Радио Стара Загора. Тя ще бъде достъпна за посетители до 23 март.  Идеята е благотворителна – със събраните средства ще бъде подпомогнато семейството на рано отишлия си наш колега. 

Над подготовката на изложбата работи инженер Емил Енчев, колега и приятел на Иван Хаджийски.           


Още от категорията

Транспортен хаос в Ямбол заради ремонти

От началото на седмицата в Ямбол започна ремонт на участък от основната входно-изходна артерия. Ремонтът по план трябва да продължи 9 месеца. Въпреки че ремонтираният участък по улица Преслав е само 900 метра, може без преувеличение да се каже, че се..

публикувано на 25.06.18 в 10:21

Национална стипендия „С усилия към звездите“ търси млади артисти

Национална стипендия „С усилия към звездите“ ще предоставя подкрепа на млади български творци в пет области на изкуството: визуални изкуства, литература, музика, танц и театър/пърформанс. Инициативата се реализира от Фондация..

публикувано на 25.06.18 в 10:05

Евродепутатът Св. Малинов повежда битка в ЕП и ЕК срещу АЕЦ „Белене“

Българският евродепутат Светослав Малинов повежда кампания в ЕК и ЕП срещу рестарта на проекта АЕЦ „Белене“. Според Малинов, по всички показатели проектът е рисков, вреден и грабителски. „Не е ясно кой ще построи Белене, с какви пари,..

публикувано на 25.06.18 в 08:30

На Еньовден почитат слънцето, водата и билките на Старозагорските минерални бани

На Старозагорските минерални бани днес за десета година се провежда традиционния Еньовденски събор. В празника, който започна в ранни зори, участват жители на курортното селище, както и на съседните села. Традицията на Еньовден повелява сутринта..

публикувано на 23.06.18 в 12:11

Живко Тодоров: „Ще обърнем сериозно внимание при качеството на изпълнението на всеки ремонт“

До края на месец юни се очаква археолозите да приключат проучвателните дейности на откритите обекти в центъра на Стара Загора. След това комисия от Националния институт за недвижимо културно наследство трябва да провери откритите археологически..

публикувано на 22.06.18 в 17:05

Взривяват за канализация в "Лозенец"

Липсата на канализация в квартал „Лозенец“ е виновна за наводненията в Стара Загора при поройните дъждове , призна днес кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Съвместно с ВиК администрацията ще изгради нужната инфраструктура за отводняване на..

публикувано на 22.06.18 в 16:54
д-р Боян Папазов

Д-р Боян Папазов: Стопаните да не се опитват сами да лекуват животните при подозрение за чума!

За първи път у нас и на територията на Европейския съюз е констатирано заболяването чума по дребните преживни животни, съобщиха от Агенцията по безопасност на храните. Регистрирани са случаи в животновъдни обекти в село Воден, общ. Болярово, обл...

публикувано на 22.06.18 в 16:47

Откриха базар за билки в центъра на Хасково

Базар за билки бе открит днес в центъра на Хасково, а инициативата е част от кампанията "Хасково срещу дрогата 2018", която продължава до 29 юни , съобщиха от общината. В базара участват над 15 души от цялата страна. Всички те се занимават с билки,..

публикувано на 22.06.18 в 15:49
прохода

Ремонтират до септември част от прохода "Шипка"

До средата на септември трябва да бъде извършен спешен ремонт на участък от прохода „Шипка“. Свлачището затвори едното от платната за движение на прохода. Пропаднали са близо 100 метра от участъка. В момента свлачището е оградено. Ремонтът..

публикувано на 22.06.18 в 15:45

Мариана Стоилова от "Запазете Бедечка" разкритикува проекта за ремонт на "Аязмото"

"Решението на съда да отхвърли обжалването от страна на областния управител Гергана Микова на решението на старозагорския общински съвет, което определи статута на „Бедечка“ като парк, е още една важна стъпка към запазването на парка." Това заяви в..

публикувано на 22.06.18 в 15:39