Колеги от Радио Стара Загора и приятели подготвят фото изложба в памет на Иван Хаджийски

| обновено на 13.03.18 в 11:45

Екипът на Радио Стара Загора и приятели подготвят фото изложба в памет на колегата Иван Хаджийски, който не успя да се пребори с болестта и ни напусна преди три месеца. В нея са включени 40 фотографии, обединени под надслова „Пейзажите на Иван Хаджийски“. 

Откриването на изложбата  е на 13 март от 18 часа в арт-фоайето на Радио Стара Загора. Тя ще бъде достъпна за посетители до 23 март.  Идеята е благотворителна – със събраните средства ще бъде подпомогнато семейството на рано отишлия си наш колега. 

Над подготовката на изложбата работи инженер Емил Енчев, колега и приятел на Иван Хаджийски.           


Още от категорията

На матурите след 7.клас - само с черен химикал

Националното външно оценяване след 7. клас ще се провежда на други дати, различни от тези на държавните зрелостни изпити, както до сега, съобщи за Радио Стара Загора Татяна Димитрова, началник на РУО - Стара Загора. Нов елемент тази година..

публикувано на 20.03.19 в 14:49

Пламен Йорданов, областен координатор на ГЕРБ – Стара Загора: Община Чирпан е в състояние на фактически фалит

Община Чирпан е в тежко състояние и изостава значително от другите общини в област Стара Загора в своето развитие, алармира днес областният координатор на ПП „ГЕРБ“ Стара Загора Пламен Йорданов. През последните години общината не е изпълнила..

публикувано на 20.03.19 в 14:27

ГЕРБ и СДС в коалиция за евроизборите

ГЕРБ и СДС ще се явят заедно в коалиция на евроизборите през май. Съюзът на демократичните сили ще получи две сигурни места в листата от общо 17, отредени в бъдещия парламент. Това заяви премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов след разговор с..

публикувано на 20.03.19 в 14:24

Ученици от Стралджа влязоха в ролята на евродепутати

В ролята на евродепутати ще влязат 24 ученици от СУ „П.К.Яворов“ – Стралджа, които са в Страсбург като награда за успешно представяне в Регионалното..

публикувано на 20.03.19 в 08:40

Кандидатстудентска бopca гостува в Стара Загора

Haциoнaлнaтa ĸaндидaтcтyдeнтcĸa бopca нa виcшитe yчилищa в Бългapия гостува в Стара Загора. На нея ще бъде представена aĸтyaлнa инфopмaция, cпpaвoчници и възмoжнocт зa пoдaвaнe нa зaявлeния зa пpeдвapитeлни ĸaндидaтcтyдeнтcĸи изпити. Борсата щe..

обновено на 20.03.19 в 07:03

Общински експерти по образование се събират в Стара Загора

Национална среща на общинските експерти по образование ще се проведе в Стара Загора от днес до 22 март в комплекс „Мериан палас“. Форумът се провежда за шеста година и се организира от Националното сдружение на общините. Целта е широк кръг..

публикувано на 20.03.19 в 07:00
прохода

Заледени и обработени са пътните настилки в прохода Шипка

На прохода Шипка времето е с разкъсана облачност, пътните настилки са заледени и са обработени, видимостта е добра, движението е без ограничения, температурата е минус 2 градуса, информират от областно пътно управление-Стара Загора.  На прохода..

публикувано на 20.03.19 в 06:57

Д-р Кети Маналова: „Никога болницата в Казанлък не е била в по-добро състояние от сега”

„Никога болницата в Казанлък не е била в по-добро състояние от сега. За първи път ще получим толкова много средства – близо 1,5 млн. лв. - от Правителството чрез Министерство на здравеопазването, Община Казанлък и Националната здравно-осигурителна..

публикувано на 20.03.19 в 06:15

Берое спечели редовния сезон в Балканската лига след успех в Северна Македония

Берое завърши с успех редовния сезон от турнира за Балканската лига побеждавайки като гост северно-македонския Блокотехна със 100:104 . По този начин старозагорци приключиха първата част от надпреварата като безапелационен лидер с 11 успеха и едно..

публикувано на 19.03.19 в 21:33

Специалистите по здравни грижи организират втори протест на 21 март

На 21 март  от 15.00 до 17.00 ч. в редица градове на страната ще се проведе за втори път  протест на медицинските специалисти по здравни грижи. Исканията им остават същите – достойно заплащане и подобряване условията на труд. Специалистите по здравни..

публикувано на 19.03.19 в 16:31