Кметът Живко Тодоров изпрати съболезнователен адрес до близките на загиналите в катастрофата в петък

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров изпрати съболезнователен адрес до близките на загиналите в катастрофата в петък на автомагистрала „Тракия”.

"Приемете нашите най-искрени съболезнования за жертвите от катастрофата на автомагистрала „Тракия” на 13 април", се казва в съобщението, разпространено от пресцентъра на общината.

В съболезнователния адрес се казва още: "Изразяваме дълбоката си съпричастност към мъката Ви! Моля, приемете нашето искрено човешко съчувствие към Вашата болка.
Надяваме се, всички пострадали при катастрофата да се възстановят и им пожелаваме скорошно оздравяване".

Още от категорията

Община Стара Загора и IT фирми стартират безплатно обучение за ученици по информационни технологии

4-модулно безплатно обучение по информационни технологии за ученици от 5-ти до 12-ти клас  стартира в Стара Загора. Обучението е съвместна инициатива на общинската администрация, народния представител Радостин Танев, преподавателя по..

публикувано на 16.10.18 в 16:05

Къща – музей „Пейо Яворов“ гостува на Пазарджик

На 16 октомври по стар стил се отбелязва годишнината от смъртта на поета Пейо Яворов. Бележитият романтик и революционер си отива от този свят едва на 36г. през далечната 1914г.. По този повод днес в къща-музей „Константин Величков“ в..

публикувано на 16.10.18 в 14:17

Първия български велосипед показват в Нова Загора

Днес, след години на непрестанни ремонтни дейности врати отвори историческият музей в Нова Загора. Културната институция е подготвила експозиция, в която ключово място заема една изключителна техническа находка-първият български велосипед...

публикувано на 16.10.18 в 16:00

Безплатни прегледи за рак на гърдата в Стара Загора

Комплексният онкологичен център(КОЦ) в Стара Загора провежда ежедневна кампания за превенция на рака на гърдата при жените. За целта всеки ден специалистите в центъра извършват профилактични безплатни прегледи с мамограф в часовия диапазон от..

публикувано на 16.10.18 в 13:45

В Казанлък отбелязват 100г. от края на ПСВ

С излъчване на документален филм за участието на България в Първата световна война и беседа в Казанлък ще бъде отбелязан 1 век от края на световния конфликт. Първото от планираните събития ще се състои тази вече във Военния клуб в Града на розите, а..

публикувано на 16.10.18 в 11:03

Сдружение „Диабет“ организира редица инициативи по повод Световния ден на диабета – 14 ноември

Безплатни консултации и измерване кръвното налягане организира старозагорското сдружение „Диабет“ за всички свои членове. Това обяви в ефира на Радио Стара Загора председателят на неправителствената организация Пенка Ялъмова. Създаденото преди 28г...

публикувано на 16.10.18 в 10:33

Тридневно участие на Държавна опера Стара Загора в София

На 16, 17 и 18 октомври Държавна опера-Стара Загора гостува на сцената на Софийската опера и балет с мюзикъла за деца „Машина на времето“ и балетните спектакли „Нестинарка“, „Делвата“ и „Фантастичното дюкянче“, съобщи в интервю за Радио Стара Загора..

публикувано на 16.10.18 в 09:13

Драстичен спад в безработицата отчитат в община Николаево

„През последната година нивото на безработицата в община Николаево спада с цели 40% и от малко над 70%, в началото на 2017г., днес тя достига до 30 на сто.“ Това разкри в предаването „Репортер“ на Радио Стара Загора кметът на Николаево Косьо Косев...

публикувано на 16.10.18 в 08:53

Четиримата граничари, обвинени от Турция, ще бъдат разпитани в съда в Бургас

В Бургаския районен съд 4-а бивши гранични полицаи, обвинени от Тежкия наказателен съд в Турция за смъртта на турски рибар причинена поради небрежност, са призовани да дадат показания. След днешното съдебно заседание ще приключи изпълнението на..

публикувано на 16.10.18 в 08:45

Премиера на пиесата „Не е за вярване, но аз вярвам“ в Ямбол

Тази вечер от 19:00 Драматичен театър „Невена Коканова“ Ямбол представа за първи път пред българска публика пиесата „Не е за вярване, но аз вярвам“ от Пепино де Филипо . От културната институция в областния град разкриват, че постановката е създадена..

публикувано на 16.10.18 в 08:40