Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Чирпан е без вода днес

Снимка: pixabay.com

От "Водоснабдяване и канализация" в Стара Загора съобщават, че Чирпан ще е без вода в съботния ден. Причината - ремонт на електропреносната мрежа на НЕК може да доведе до възможни смущения на водоснабдяването в района. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат информация на телефон 042/601 639 и 042/601 648.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

ЕЦИХ „Тракия” ще сътрудничи с Националната агенция по киберсигурност на Румъния и Министерството на електронното управление

Директорът на румънската Национална агенция по киберсигурност Дан Кимпеан, беше на двудневно посещение в България по покана на Европейски цифров иновационен хъб „Тракия”, чийто координатор е ССИ. Трансграничното сътрудничество в областта на киберсигурността..

публикувано на 24.04.24 в 15:49

Няма яснота кога стартира втората фаза от проекта за спасяване на сградата на НЧ "Светлина" в Шипка

Няма яснота кога ще стартира втората фаза от проекта за спасяване на сградата на НЧ "Светлина 1861" в град Шипка. В началото на декември миналата година Министерството на културата одобри втория етап за финансиране от проекта на стойност 120 000 лева,..

публикувано на 24.04.24 в 15:35

Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов подписа споразумение за две улици

Кметът на Чирпан  Ивайло Крачолов подписа поредното споразумение по капиталовата инвестиционна програма на общината. Документът бе подписан с министъра на регионалното развитие инж. Виолета Коритарова и касае основен ремонт на  улица в с.Зетьово на..

публикувано на 24.04.24 в 15:34

За по-голяма родителска подкрепа в дуалното обучение апелираха експерти

Професионално образование в България да стане в дуална форма на обучение - около това твърдение се обединиха експерти и представители на общини от област Стара Загора, на професионални гимназии, на Регионалния инспекторат по образование и..

публикувано на 24.04.24 в 15:18
ТЕЦ

Георги Кадиев: Отлагането на либерализацията за бита спасява „Марица изток“ за още 12 месеца

Бившият народен представител и експерт в областта на енергетиката Георги Кадиев подкрепи готвеното отлагане на либерализацията на пазара на ток за битовите абонати. Решение за това се очаква депутатите да вземат на утрешно парламентарно заседание. То..

публикувано на 24.04.24 в 15:13

Монтираха LED лампи в димитровградски парк

60 LED лампи монтираха в димитровградския парк „Вапцаров“, който ще бъде основно ремонтиран. Кметът Иво Димов съобщи, че още 30 соларни устройства ще бъдат поставени в парка. Общо 90 000 лв струват монтираните лампи, които са закупени по проект, който се..

публикувано на 24.04.24 в 14:54

Дават възможност за нова работа и преквалификация на освободени служители от ТЕЦ 3

Ръководството на Бюро по труда – Стара Загора проведе информационна среща със служители на ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ , които предстои да бъдат съкратени.  Припомняме, че през месец май 160 работници ще бъдат освободени от работните си места..

публикувано на 24.04.24 в 14:11

Два млади царски орела бяха освободени от екипа на Спасителния център за диви животни "Зелени Балкани"

Два млади царски орела бяха освободени от екипа на Спасителния център за диви животни "Зелени Балкани".  Птиците са едногодишни. Те бяха спасени миналата година и преминаха курс на рехабилитация и възстановяване във волиерите ни, съобщават от..

публикувано на 24.04.24 в 13:35

Военният духов оркестър на Втора Тунджанска механизирана бригада ще изнесе концерт в Хасково

По повод предстоящия 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия, Военният духов оркестър на Втора Тунджанска механизирана бригада ще изнесе концерт в Хасково.   Утре, 25 април 2024г., от 18 часа на пл. „Свобода“ военнослужещите от..

публикувано на 24.04.24 в 13:04

Днес е крайният срок за регистрация на партиите и коалициите в ЦИК за предстоящите избори

Днес изтича крайният срок за подаване на заявление за регистрация в ЦИК на партиите и коалициите. До момента в Централната изибирателна комисия 10 партии и 8 коалиции са подали документи за участие на изборите. От тях са регистрирани пет партии..

публикувано на 24.04.24 в 11:34