Няма ограничения по пътищата в област Стара Загора

Снимка: БГНЕС

Заледени и обработени са пътните настилки на прохода Шипка тази сутрин. Температурата там е минус 4 градуса, видимостта е добра и няма ограничения за движението, информират от областно пътно управление- Стара Загора. Частично заледени и обработени пътни настилки има и в град Шипка, Мъглиж и Павел баня. В Прохода на републиката настилките са мокри, а температурата е 1 градус. Няма ограничения на движението по пътищата в област Стара Загора. Видимостта е добра и в участъците от магистрала "Тракия" и "Марица", където температурата е 6 градуса. 

Още от категорията

Антон Шиков е новият председател на Общинския съвет на Ямбол

Антон Шиков от Пряка демокрация е председател на новия Общински съвет на Ямбол. Той бе спечели с 22 срещу 11 гласа за опонента му Татяна Петкова от ГЕРБ. Шиков е учител по информатика и математика. Той е ръководител на националния отбор по..

публикувано на 12.11.19 в 17:21

Платформа ще работи за връщането на сънародниците ни от чужбина

В Стара Загора представиха пилотно интернет платформата Bulgaria wants you (България те иска). Проектът е насочен към българите в чужбина и цели привличането им обратно на трудовия пазар у нас, представяйки им възможностите за работа в България и..

публикувано на 12.11.19 в 17:11

Вече 4 часа съветниците в Ямбол не могат да си изберат председател

Близо 4 часа общинските съветници на Ямбол не могат да излъчат председател на Общинския съвет. След балотаж на 3- ма кандидати, представители на БСП, ГЕРБ и „Пряка демокрация“ започна нова процедура за предложения за председател на местния..

публикувано на 12.11.19 в 16:55

Празничните базари в Стара Загора започват на 1 декември

Коледните и новогодишни базари в Стара Загора ще се провеждат в периода от 1 декември до 7 януари, включително. Заявления за участие в тях ще се приемат от 8.30 ч. на 14 ноември до 17.30 ч. на 27 ноември, включително, в административните бюра в..

публикувано на 12.11.19 в 16:35

Одобриха финансирането на проекта "Светът на траките" в Казанлък

С решение на ръководителя на Управляващия орган на Оперативна програма „Региони в растеж“ беше одобрено проектно предложение за атракциона „Светът на траките“ с бенефициент Община Казанлък, информират от пресцентъра на Общината. Процедурата за..

публикувано на 12.11.19 в 15:32
Георги Гьоков

Георги Гьоков, БСП: „Предлаганият бюджет не решава натрупаните проблеми“

Бюджетът, който управляващите предлагат, е изпълним, но в него няма никакви политики за подобряване на положението на българина . Тази оценка за новия бюджет на България направи народният представител на БСП от Стара Загора Георги..

публикувано на 12.11.19 в 15:22

Димитровград е домакин на литературния форум „Добро утро, град“

НЧ „Култура-2002“, Градска библиотека „Пеньо Пенев“, и Дружество на писателите „Пеньо Пенев“ – Димитровград организират литературен форум под надслов „Добро утро, град“. Началото на форума е в 15:00 часа.  „Една от целите на това събитие е да..

публикувано на 12.11.19 в 15:18

Ростислав Рашев: „Трябва да се търси компромисната форма за прилагането на пестицидите“

„ Всички пчелари са срещу безконтролната употреба на пестициди за растителна защита. Голяма цел е да бъде намерена формула за тяхното правилно прилагане, така, че те да не вредят на пчелите, а от друга страна да дадем възможност на..

публикувано на 12.11.19 в 15:12

В Ямбол осъдиха 46-годишен за купуване на гласове

46- годишният Петко Йорданов бе осъден на 11 месеца условно с 3 години изпитателен период. Мъжът бе обвинен за това, че в седмицата преди първия тур на местните избори е предложил на 7 души в ромската махала на Ямбол по 30 лева. До присъдата на..

публикувано на 12.11.19 в 14:55
Иван Иванов загуби с едва 16 гласа изборите за кмет в община Гурково.

В Гурково ще броят повторно бюлетините за кмет

Повторно ще бъдат преброени бюлетините от втори тур на изборите за кмет в община Гурково. Това постанови Административният съд в Стара Загора, който откри процедура по оспорване на действителността на протоколите на общинската избирателна..

публикувано на 12.11.19 в 12:29