15 години затвор поиска бургаската прокуратура за Владимир Колев

Снимка: БГНЕС

15 години затвор поиска бургаската прокуратурата за Владимир Колев, който е обвинен за катастрофата в Приморско, при която загина велосипедист. Според държавното обвинение, в случая няма смекчаващи вината обстоятелства, защото Колев е управлявал автомобила си с 2.7 промила алкохол, с превишена скорост, навлязъл в насрещното платно, а след катастрофата е напуснал местопроизшествието. 

Репортаж на кореспондента ни Даниела Костадинова.Още от категорията

Архив

Митрополит Киприан ще извърши ритуално умиване на нозете в катедралния хлам "Св. Николай"

В катедралния храм „Св. Николай“ на 25 април за трети път ще бъде извършен чина на ритуала на умиване на нозете ( след 10.00 часа ). От 11.30 часа деца, посещаващи неделните училища ще боядисват яйца пред храма. На следващия ден - Велики петък..

публикувано на 24.04.19 в 15:47

Кампанията "Великден за всеки" дари хранителни пакети на възрастни хора и в Стара Загора

Националният омбудсман Мая Манолова и Старозагорският митрополит Киприан се включиха в раздаването на 500 хранителни пакета, събрани от Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“. Подаръците бяха връчени на възрастни..

публикувано на 24.04.19 в 15:37

Община Димитровград обяви 30 април за неучебен

Кметът на Димитровград Иво Димов със своя заповед обяви 30 април за неучебен ден, съобщиха от пресцентъра на общината.  Заповедта се отнася за всички училища на територията на общината.  Така дните от Великденските празници от 26 април до 1 май..

публикувано на 24.04.19 в 10:41

Арменците в Стара Загора отбелязват 104 години от арменския геноцид

Арменската общност в Стара Загора ще отбележи днес 104 години от трагичните събития от 24 април 1915 г.. Тази дата се смята за начало на арменския геноцид, извършен от Османската империя и довел до избиването на милион и половина арменци.  Днес..

публикувано на 24.04.19 в 09:37

Ще бъде намерено решение на проблема с родилното отделение на болницата в Ямбол

До няколко дни ще бъде намерено решение на проблема с родилното отделение в областната МБАЛ „Св. Пантелеймон“ в Ямбол. Проблемът възникна със заминаването на специализация на единствения лекар неонатолог в края на март.  „След упорити разговори с..

публикувано на 24.04.19 в 09:02

Хасково се включва в инициативата "Ден без асансьори"

Асансьори в цялата страна днес ще спрат като част от световната инициатива „Ден без асансьори“. В нея се включва и Хасково. Регионалната здравна инспекция ще затвори символично с лента асансьори на административни сгради в града, за да насърчи..

публикувано на 24.04.19 в 08:57
Мая Манолова подкрепи протеста на медицинските специалисти в Бургас.

Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне с протестиращи сестри в Стара Загора

Омбудсманът Мая Манолова ще посети днес Стара Загора. В 12.00 часа пред катедралния храм „Св. Николай“, заедно с митрополит Киприян и старозагорският обществен посредник Надежда Чакърова-Николова тя ще се включи в раздаването на социално слаби и..

публикувано на 24.04.19 в 07:02

Общинският съвет в Ямбол заседава днес

С над 105 хил. лв. промяна на бюджета ще поиска кметът на Ямбол Георги Славов на днешната сесия на Общинския съвет. Средствата са необходими за неотложни ремонти, доизграждане на инфраструктура и видеонаблюдение. Заседанието на Общински съвет Ямбол..

публикувано на 24.04.19 в 06:54

Община Стара Загора преговаря за сградата на АГ-комплекса

Община Стара Загора очаква да придобие собствеността на сградата на досегашния АГ-комплекс, който е в процес на пребазиране в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“. Сградата, която се намира на кръстовището на улиците „Руски“ и „Генерал..

публикувано на 23.04.19 в 17:19

Приключи ремонтът на площада пред сградата на Община Стара Загора

Завършени са дейностите за обновяване на площадното пространство пред сградата на община Стара Загора. Това обяви кметът Живко Тодоров. Проверени са всички актове, свързани с реновирането му и общината е в процедура на плащане на средствата за..

публикувано на 23.04.19 в 17:01