Анелия Димова, кандидат за общински съветник от листата на ПП "Възраждане" в Стара Загора:

„Пукнатината в камбаната трудно може да се види, тя се познава само по звука…"

Вярвам, че с тези млади, искащи, можещи, честни хора ще можем да запалим искрата, споделя четвъртата в листата на партията

Някои ме познават, като „майка от протестите на майките на деца с увреждания“, други като „майката на Зара“, трети като „инат Овен юрист“, четвърти като "Проклетата от онези преговори...."...други….някак иначе.

Аз съм…просто аз.

Българка, старозагорка , жена, майка, на 36 години, с две деца. Близнаци. Едното от които - с увреждания. Юрист по образование. По професия – ръководител в инженерингова компания, строяща и въвеждаща в експлоатация обекти в нефте-газовата промишленост и разработваща решения с използване на виртуална и аугментирана реалности. Говоря три езика, освен българския.

Включих се в листата на ПП „Възраждане“ по няколко причини. Първо, припознавам голяма част от идеите на партията. Не само, защото те искат да върнат такива, като мен "у дома", а и защото "горят" за тази и всичките си идеи. Второ, познавам този екип (конкретно за града ни говоря) и зная, че това са хора, с които не само споделям едни идеали, които не просто работят за тях, но вярват истински в тях, но освен това имат и компетенциите, желанието и силите да случат това, в което вярват! И трето …. Третото винаги е лично! Като майка на дете с увреждане съм лично засегната от липсата на достъпна градска среда в града, което е засегнато като проблем в програмата на партията. Наред с намерението за ревизия на Общината, достигане на абсолютно прозрачна такава, стремежа към включване на гражданите към местното самоуправление, достъпната градска среда, която се изразява в много плоскости (свободно придвижване на деца/хора с увреждания, табели за незрящи на общински сгради, „зелен“ транспорт и прочее), е една много важна тема, която е мой приоритет и за която смятам за много нужно да се работи.

Вярвам, че с тези млади, искащи, можещи, честни, читави (харесвам думата) хора, стоящи в листата, ще можем да запалим искрата. А от там – само напред и нагоре!

Време е!

Гласувайте! Важно е!

Вашият глас ИМА значение!"

Топлината идва с първата ИСКРА!

Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ!


Купуването и продаването на гласове са престъпления!


Още от категорията

Достъпната градска среда е приоритет за „Възраждане“

Изграждането на достъпната градска среда е сред основните приоритети на „Възраждане“. Липсата й е проблем, защото има достатъчно много хора, които се нуждаят от нея. И тук не говорим само за хора с увреждания в инвалидни колички, но и за..

публикувано на 18.10.19 в 14:23

"Ще поискаме допълнителна и удължена гаранция от фирмите, които изпълняват ремонтни дейности в община Стара Загора"

„Част от инфраструктурните проекти, които бяха реализирание през последните 4 години, са напълно безсмислени, а други изключително некачествени. Затова, ако бъда избра за кмет на Стара Загора, ще настоявам за допълнителна и удължена гаранция от..

публикувано на 18.10.19 в 08:00

„Успешна е тази Община, която провежда силна социална политика“

В новия мандат групата съветници на „БСП за България“ ще работим за Общински съвет на Стара Загора, който задава силна, дългосрочна и достойна за общината перспектива, заяви общинският председател на социалистите в Стара Загора и втора в..

публикувано на 17.10.19 в 08:00

Общинският съветник е посланик на гражданите

Общинският съветник е посланик на гражданите в диалога с общинска администрация и от него зависят голяма част от решенията, които се вземат. Общинският съвет е печатът, който подпечатва всяко едно решение, заяви водачът на листата с общински съветници..

публикувано на 17.10.19 в 08:00

"Възраждане" ще настоява за създаване на Квартални съвети и въвеждане на смс-известяване

Един от приоритетите на Възраждане в тези избори е създаването на “Квартални съвети” в Стара Загора, а на територията на всяко населено място от общината - “Кметски съвети”. Идеята ни е те да имат обща насоченост, изпълнявайки основно посредническа..

публикувано на 16.10.19 в 16:15

Спилбърг искал да работи с кандидат-кмет на Стара Загора по проект за Марс

Да прогнозира какви ще бъдат взаимоотношенията между земните видове, ако бъдат заселени на Марс, поискал Стивън Спилбърг от старозагорския учен етолог проф. Иван Върляков. Информацията, необходима на световноизвестния сценарист, режисьор и продуцент,..

публикувано на 16.10.19 в 09:00

Честни избори и защо да се гласува

Защо да гласуваме? Гласуването е въпрос на самоуважение и инстинкт за самосъхранение... Или те – или ние! Те са стотици, но ние сме хиляди. Ние от Възраждане заявяваме, че ни омръзна жалкия мутроолигархичен режим на управление насилствено да..

публикувано на 15.10.19 в 21:00

„Общината трябва да насърчи развитието на военноприложните спортове“

Николай Шопов е роден на 20 август 1956 г. в Гълъбово. От 1962 г. живее в Стара Загора. Завършил е ВНВУ „Васил Левски“ във Велико Търново и магистърска програма „Екология“ в Тракийския университет. От 1991 г. е собственик на фирма, която..

публикувано на 15.10.19 в 09:00

Ще забраним строителството в центъра и ще възстановим двупосочното движение

Шест точки, важни за развитието на община Стара Загора, са залегнали в управленската програма за следващите четири години на кандидата за кмет на Стара Загора от коалиция „Алтернативата на гражданите“ Янко Янков. Реалната подкрепа за спорта заема..

публикувано на 14.10.19 в 08:00

Искра Михайлова е достойният кандидат, който всеки ден е сред хората

Свирени мачове в политиката няма. Но за съжаление в България нещата стоят по малко по-различен начин, защото огромната част от българските граждани знаят, че изборите у нас много често се фалшифицират, гласовете се манипулират и в крайна сметка не е..

публикувано на 13.10.19 в 16:42