Изтича срокът за заявленията за гласуване по настоящ адрес

Спокойно протича до момента предизборната кампания в община Стара Загора, заяви за Радио Стара Загора Теодора Крумова, председател на ОИК Стара Загора. Само една жалба е постъпила до момента като нарушението не е в компетентността на комисията.

Утре, 12 октомври е срокът за подаване на заявления от избирателите, които предпочитат да гласуват по настоящ адрес, припомни Крумова.
Още от категорията

Националният омбудсман организира приемна за граждани в Стара Загора

Националният омбудсман Диана Ковачева днес бе в Стара Загора, където организира приемна за граждани и участва във форум за проблемите на младите хора, по инициатива на местния омбудсман Надежда Чакърова – Николова. Пред журналисти Ковачева сподели,..

публикувано на 21.11.19 в 17:29

Митрополит Киприан отслужи водосвет в старозагорската съдебна палата

Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан и свещеници от старозагорски храмове отслужиха водосвет за здраве на служителите в Съдебната палата - Стара Загора. Това е съвместна инициатива на Окръжния и Районния съдилища и е по повод..

публикувано на 21.11.19 в 17:00

Балетна школа „Феерия“ получи купата на МОН от „България танцува“2019

Щастливи и горди сме, че старозагорската балетна школа „Феерия“ получи купата на Министерството на образованието и науката от 14-я национален конкурс за театрално-сценични танци „България танцува“ в Димитровград, сподели в интервю за Радио Стара..

публикувано на 21.11.19 в 15:17

Стоян Николов - Торлака се завръща с нов роман в Стара Загора

„Херакъл от Диви дол“ е най-новата творба на нашумелия с торлашката си самобитност писател Стоян Николов – Торлака. Тази вече от 18.30 той ще представи романа си пред старозагорска публика. „Херакъл от Диви дол“ се явява четвъртата част на..

публикувано на 21.11.19 в 12:16

ВМРО подарява пакети с храни на нуждаещи се старозагорци

В Деня на християнското семейство за пети пореден път структурата на ВМРО-БНД  в град Стара Загора ще подари на старозагорци пакети с храни в Храм " Света Троица " . На този ден Църквата празнува деня, когато невръстната Мария,..

обновено на 21.11.19 в 10:00

Безплатни консултации дават на празника си старозагорските адвокати

Безплатни правни консултации ще дават членовете на Адвокатската колегия в Стара Загора по повод професионалния си празник 22 ноември, съобщи председателят на Колегията Димо Димитров. Нуждаещите се от юридическа помощ или съвет ще могат да посетят..

обновено на 21.11.19 в 09:00

Клуб „Православни традиции, ценности и празници“ в Бургас с тържество за Деня на християнското семейство

С тематични песнопения, картички, рисунки и стихове децата от Клуб „Православни традиции, ценности и празници“ към Центъра за личностно развитие в Бургас ще зарадват своите родители за Деня на християнското семейство, съобщи за Радио Стара Загора..

публикувано на 21.11.19 в 08:56

Разформироват 38 контингент от Афганистан

На площад „Свобода“ в Хасково от 11 часа тържествено ще бъде посрещнат и разформирован 38 контингент на въоръжените сили, участвал в мисията на НАТО в Афганистан с името „Решителна подкрепа“. Военнослужещите заминаха на 11 май и се завърнаха в..

публикувано на 21.11.19 в 08:21

Дъжд и мъгла в Старозагорска област

Дъжд вали на старопланинския проход Шипка. Видимостта там е намалена до 100 метра заради мъгла. За това информира дежурният в Областно пътно управление Стара Загора Иван Иванов. На прохода Хаинбоаз времето е облачно, пътните настилки са мокри. Дъждовно е и..

публикувано на 21.11.19 в 07:26

Отбелязваме Деня на християнското семейство

Православният свят отбелязва днес празника Въведение Богородично, честван и като Ден на християнското семейство. Църквата призовава родителите да предадат на своите деца познания за православието и християнските добродетели.Според православната традиция на..

обновено на 21.11.19 в 06:15