Акценти

Банките готвят масово повишение на такси и комисионни през октомври

Банките готвят масово повишение на такси и комисионни през октомври и няколко от големите трезори вече са пуснали предупреждения на сайтовете си за това. Пред БНР финансовият анализатор Стефан Христов заяви, че банките се презастраховат, тъй като..

публикувано на 03.09.19 в 16:55

Без брояч на "like"-ове в социалните мрежи

Социалната мрежа Фейсбук обмисля възможността да скрие брояча на харесвания, съобщи порталът TechCrunch. Изданието отбелязва, че тестовете на подобна функция вече са започнали в Инстаграм в седем държави, сред които Канада и Бразилия. Вместо общия..

публикувано на 03.09.19 в 14:02
рисуване,дете

Сбъдват ли се детските мечти?

Посоката на нашите мечти е безкрайна и разнообразна. Пътят, който изминаваме към сбъдванетото им, често ги изменя и надгражда. Лятото е времето, през което се връщаме при любимите хора и посещаваме любимите места, а аз ви пренасям към любимия ни период..

публикувано на 03.09.19 в 11:49

Най-дългата вечеря на плажа

За пета поредна година „Най-дългата вечеря на плажа” събира стотици варненци на плажа в кв. „Аспарухово“.На 5-ти септември, от 18.30 ч. те ще вечерят и ще се веселят заедно на пясъка край морето. Осигурена е и музикална програма с участието на Графа,..

публикувано на 03.09.19 в 08:30

Дават близо 6 млн. лв. за рибарството във Варненско

5 935 405 лв. е общият бюджет на двете варненски местни инициативни рибарски групи за 2019 година. Средствата, за които могат да кандидатстват бенефициентите, са осигурени от Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020г., съобщават от..

публикувано на 02.09.19 в 10:37

Кога оцетът ни излиза солено?

Наименованието „оцет” могат да носят само натуралните продукти. Синтетичните са с етикети „деликатес”, „овкусител”, но не и "оцет". За съжаление хората търсят най-евтиното,  без са си дават сметка, че купувайки  синтетичен продукт, могат да похабят..

публикувано на 02.09.19 в 08:56

Михаил Левин: "Рождената карта задава границата на пътешествието в живота ни"

  Фактически всяка прогноза започва с интерпретация, която предрича как действат при конкретния човек планетите, как се отразяват на бъдещето и на конкретните събития в него.   Наталната карта задава възможностите при..

публикувано на 31.08.19 в 13:29
Скарлет Йохансон с годеника си Колин Джост.

Разводът помогнал на Скарлет Йохансон да се подготви за ролята си в "Брачна история"

Актрисата Скарлет Йохансон споделя, че вторият й развод с Ромен Дориак й е помогнал да се подготви за ролята си във филма "Брачна история", представен на кинофестивала във Венеция, съобщават Ройтерс и Асошиейтед прес. Йохансон и Дориак се..

публикувано на 31.08.19 в 09:58

Новозасадени фиданки вехнат в квартал "Възраждане" във Варна

"Хубава работа, ама българска"... За съжаление с тази поговорка с негативен привкус започва поредният репортаж от градската ни действителност. Всеки иска да избяга от примката на урбанизацията и бетона. Всеки иска да диша чист въздух. И да плакне..

публикувано на 30.08.19 в 14:23

Ед Шийрън изпълни желание на тежко болно дете

Жителка на английския град Портсмут с фатална болест изпълни една мечта и се срещна със своя идол. Шаян Рийд е била диагностицирана с мозъчен тумор през 2018 година, след което й бил предписан курс на..

публикувано на 30.08.19 в 06:47