"Неделна наздравица"

Снимка

"Неделна наздравица" - музиката на вашето добро настроение всяка неделя от 12.30 до 15.00 часа на вълните на Радио Варна.

Най-шареното музикално предаване на Радио Варна, в което любимите песни и хубавите спомени нямат край. "Неделна наздравица" е умишлено търсена противоположност на масовото стилово и жанрово еднообразие от англоезична музика, което залива българския ефир и формира изкривена представа за музиката и радиото като медия. Акцентът е върху мелодичната музика без възраст и стил. На преден план се извежда културното и езиково разнообразие на европейската популярна музика, нейното развитие в годините след Втората световна война до днес, връзката с местния фолклор и проникването й в музикалната култура на Северна и Южна Америка. В предаването ще откриете любими песни, за които не сте и подозирали, че съществуват.

Христо Николов

Автор и водещ - Христо Николов


НЕДЕЛНА НАЗДРАВИЦА на живо от Гранд Мол Варна - 6 ноември

Христо Николов ще избира и ще представя музиката на вашето добро настроение тази неделя, 6 ноември на живо от Гранд Мол Варна! Чуйте и вижте как се случва популярното предаване на Радио Варна "Неделна наздравица" в новото Студио 6 на Радио Варна на втория..

публикувано на 03.11.11 в 15:50

"Неделна наздравица" на 26.10.2014

                         Осем букви на масата Припев: “Букви на масата, написани на светлината на свещта. Букви на масата, които никоя майка никога не трябва да напише ” Осем букви на масата, които една майка написа снощи..

публикувано на 08.02.11 в 13:19