Джулиан Мур, Шер, Америка Ферера ще участват в протестния женски поход срещу Тръмп във Вашингтон на 22 януари

За разлика от Доналд Тръмп, който не успя да привлече големи шоу звезди и знаменитости за изпълнители на празненствата по случай встъпването си в длъжност, предвиденият за утре протестен женски поход във Вашингтон изглежда ще бъде далеч по-богат на..

публикувано на 20.01.17 в 19:57

Тръмп обеща властта от Вашингтон да се върне на американския народ

Доналд Тръмп обеща днес във встъпителната си реч като президент на САЩ да прехвърли властта от Вашингтон обратно на американския народ, предаде ДПА. "Твърде дълго време малка група хора в столицата ни се облагодетелстваше от властта, а народът плащаше..

публикувано на 20.01.17 в 19:38

Клетвата на Доналд Тръмп

"Аз, Доналд Джон Тръмп, тържествено се заклевам вярно да изпълнявам задълженията си на президент на Съединените щати и в пълната мяра на силите си ще съхранявам, защитавам и отстоявам Конституцията на Съединените щати. С божията помощ". Това заяви..

публикувано на 20.01.17 в 19:36

Мелания Тръмп в небесносин костюм, Мишел Обама в бордо

Новата първа дама на САЩ Мелания Тръмп е облечена с небесносин ансамбъл от къс жакет и рокля с шал яка на Ралф Лорън - марката на много от дамските костюми на Хилари Клинтън - на церемонията по встъпване в длъжност на съпруга й Доналд Тръмп, предаде..

публикувано на 20.01.17 в 19:11

Протестиращи срещу Тръмп се опитаха да блокират достъпа до церемонията

Либерални активисти, протестиращи срещу встъпването в длъжност на избрания за президент на САЩ Доналд Тръмп, влязоха днес в сблъсък с полицията във Вашингтон, след като се опитаха да блокират достъпа на негови поддръжници, идващи за церемонията,..

публикувано на 20.01.17 в 17:29

Лиляна Павлова: Магистрала „Хемус“ е най-важният пътен проект за страната

Автомагистрала „Хемус“ е национален приоритет на правителството, но важен и за Варна и региона. В изпълнение на нашия ангажимент, проведохме тръжните процедури за избор на изпълнител на 10-километровия участък между Ябланица и Боаза, и на другия –..

публикувано на 20.01.17 в 17:24

Пътищата в Добричка област са проходими при тежки зимни условия

В Добричкия регион пътищата са проходими при тежки зимни условия, съобщи дежурният в Областното пътно управление. Спряно е движението само в пътния участък между селата Рогозина и Спасово. Отворени за движение са крайграничният път..

публикувано на 20.01.17 в 17:20

Варна успешно защити всички проекти за градско развитие

Община Варна защити успешно всички проекти по приоритетна ос 1 – „Градско развитие“, по ОП "Региони в растеж", част от инвестиционната програма на обща стойност 84 млн. лв. Това са проекти, свързани с развитие на градската среда, транспортната..

публикувано на 20.01.17 в 16:49

Започнаха официалните прояви по встъпването в длъжност на новия президент на САЩ

Започнаха официалните прояви по встъпването в длъжност на новия президент на САЩ Доналд Тръмп, предаде Асошиейтед прес. Тръмп и съпругата му Мелания излязоха от комплекса за официални гости "Блеър хаус" близо до Белия дом във Вашингтон малко след 8.30..

публикувано на 20.01.17 в 16:21

„Влюбеният Шекспир” - първа премиера на Варненския драматичен театър за 2017 г.

„Влюбеният Шекспир” е първата премиера на Варненския драматичен театър за 2017 г. Режисьор на постановката е проф. Пламен Марков. С името на Марков са свързани едни от най-успешните постановки на Варненския драматичен театър - „Ричард III” с 3..

публикувано на 20.01.17 в 16:06