Игра "До Катар за двама"


Въпрос на седмицата

Спечели с Радио Варна - трети въпрос

Включи се в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways . Играй и спечели петдневна почивка за двама в Доха! Въпросът ни за тази седмица е: Как се казва най-големият пазар в Доха? Отговори ни на съобщение под поста във фейсбук   и..

обновено на 21.10.19 в 13:25

Правила на играта

Пълни правила и общи условия на играта

ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИОНАЛНА ИГРА РАЗДЕЛ 1. ПРАВИЛА НА ИГРАТА „ДО КАТАР ЗА ДВАМА“ 1.1. Настоящите правила определят начина на провеждане на Промоционалната игра „ДО КАТАР ЗА ДВАМА“ (наричана по-долу за краткост „Играта”) и уреждат..

публикувано на 05.10.19 в 11:44


Опознай, почувствай, изживей Катар!

От злато до сокол на пазара в Доха

Въпреки невероятната скорост на развитие, Доха все още е относително компактен град, така че придвижването Ви ще е лесно и бързо. В близост до крайбрежната алея Корниш ще откриете основните забележителности на града - пазара Souq Waqif , The..

публикувано на 18.10.19 в 10:30
Opal by Gordon Ramsay в The St. Regis, Доха

Колко струва 5-дневно приключение в Доха?

Цените в Катар съвсем не са такива, каквито си представя предубеденият към арабския свят пътешественик.  Това обясни в ефира на Радио Варна Мирослава Митинкова, управител на " Ясмин Холидейз " - ексклузивен туроператор за атрактивната дестинация.  В Доха -..

публикувано на 14.10.19 в 16:11

Какво можете да видите в Катар за 5 дни

Доста българи мислят, че Катар е транзитна дестинация и я ползват само за смяна на полет. Истината е, че така те изпускат фантастични забележителности, атракциони, гурме преживявания.  Ето няколко забележителности, които можете да включите в..

обновено на 09.10.19 в 10:44