Студио спорт 3.08

 

 

К.Роналдо: „Нямаме нужда от други нападатели“

Националът на Португалия и на Реал М Кристиано Роналдо смята, че клубът вече няма нужда от нападатели. “ Не смятам, че се нуждаем от още един нападател. С тези играчи можем да се справим с всеки един отбор. Сега имаме важен мач от подготовката си в Катар, а след това е срещата за Суперкупата с Барселона. Искаме да започнем добре сезона”, казва Роналдо.

 

 

 

Програмата за международния турнир в София

Въпреки огромното количество коментари, че Юрий Жирков ще остане в руското първенство, полузащитникът днес се прибра в Англия в тима си Челси. Много усилено през последната седмица се твърдеше, че той става играч на Анжи Махачкала. От клуба дори обявиха къкъв е срокът на договора му, а футболистът на Анжи Расим Тагирбегов пред пресата заяви, че Жирков е в базата на клуба и се запознавал с футболистите.

 

Звонарьова в трети кръг в Карлсбад

Вера Звонарьова стигна до трети кръг на турнира в Карлсбад /САЩ/. НФ 721 000 долара.Рускинята отстрани Джилд Крейбъс с 6-4 7-5. Звонарьова е първа поставена в основната схема.

 

Тръгнахме с „голяма кошница”, но тя се скъса

Българите тръгнаха с „голямата кошница” за СП в Бразилия, но явно няма да я напълнят. Втора загуба за България, този път от Япония. Нашият тим се опита да играе по-добре този път, но това не стигна. Нашият отбор отстъпи с 2-3 гейма.В тайбрека 15-11 т. Така нашият тим не може вече да е сред първите 8 в крайното подреждане.Сега играем с Бразилия, но ние нямаме шансове за продължаваме напред. Само първите два тима продължават в следвата фаза.