Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВАРНЕНСКАТА премиера на втората книга на Николай Василев – „Меню за реформатори“

18 ноември, вторник, Концертно студио на Радио Варна - 18:00 часа

"Книгата от около 360 стр. представя моите възгледи за икономическата политика, без да изразява партийно-политически предпочитания. Организирана е в 28 глави и над 100 раздела. От една страна е написана за България, но много от дадените примери и направените изводи са универсални и биха били релевантни на всички континенти, дори за развитите държави. Издател е Сиела и от лятото може да бъде намерена в големите книжарници в страната.

Официалната премиера на книгата беше на 2 юни 2014 г. в хотел Радисън в София пред около 500 гости. Специални гости на събитието бяха държавните глави Росен Плевнелиев, Н.В. Симеон II, Петър Стоянов, бившите председатели на НС Александър Йорданов, проф. Огнян Герджиков, Борислав Великов, бившият премиер Стефан Софиянски, бившият еврокомисар Меглена Кунева, министърът на културата Петър Стоянович, както и много банкери, икономисти, преподаватели и студенти, журналисти и др.

Надявам се да е интересна и полезна и ще съм благодарен за коментари."

Николай Василев

Събитието се организира с любезното съдействие на Радио Варна.


* На 18 ноември, от 14:00 часа ще има още едно представяне на книгата – пред студенти и преподаватели в Икономически университет – Варна. Събитието ще се проведе в зала 221 на университета (гр. Варна, бул. Княз Борис I 77).

­




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!