Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Програма "Криле за начало" на Радио Варна през 2016 година

БНР Новини

Скъпи приятели,

Екипът на Радио Варна ви честити Новата 2016 година! Пожелаваме Ви здраве, вдъхновение и постоянство в работата, за да осъществите много успешни творчески проекти! Ще се радваме и тази година да реализираме съвместно някои от тях.

Благодарим на всички талантливи деца и младежи, на всички учители, художествени ръководители, хореографи, наставници и родители за доверието и подкрепата за програмата „Криле за начало” през изминалите четири години! Каним Ви и през 2016-а година да пренесете и реализирате своите идеи в пространството на Радио Варна. Като обществена медия предлагаме отново безрезервно нашата организационна, техническа и медийна подкрепа за детски, юношески и младежки прояви - индивидуални и колективни, на творчески състави, профилирани паралелки, училища по изкуства, артистични школи, клубове по интереси, читалища. Арт салонът и Концертното студио в сградата на Радио Варна очакват младите творци за нови изложби, концерти, презентации, театрални и танцови спектакли, пресконференции, тематични семинари и др.

Запазваме регламента на програмата: всеки състав, школа или организация може да посочи до 3 (три) събития, които има желае да реализира в Радио Варна. Информацията се попълва във формуляра за кандидатстване (Приложение 1). Ще се радваме да го получим обратно по електронна поща в срок до 15.02.2016 г., вкл. Дирекционният съвет ще разгледа предложенията в срок до две седмици, след което кандидатите ще бъдат информирани за одобрените събития, включени в календара на програмата „Криле за начало’ 2016”. За тези инициативи Радио Варна поема за своя сметка разходите за зали, озвучаване, осветление, звукозапис, куратори, представяне в официалния сайт на Радио Варна, представяне и анонси в профила на медията в социалните мрежи, присъствие в ежедневната рубрика “Културен афиш”, PR-репортажи и интервюта в програмата на медията.

С възможностите на нашия продуцентски център и със събития, на които Радио Варна беше домакин от 2012 година до сега, можете да се запознаете на адрес в интернет: http://bnr.bg/varna2, в страницата ни във Фейсбук:  https://www.facebook.com/Радио Варна, както и на живо – обадете ни се, за да планираме среща в радиото на адрес бул. „Приморски” 22 във Варна.

Каним Ви също да ни изпратите информация за всички дейности, планирани от Вас през 2016 година в календарния Ви план, тъй като някои от тях може да са подходящи за сборни инициативи и проекти, за които да отправим отделна покана или да отразим репортажно в програмата на Радио Варна.

С уважение,

Екипът на Направление „Рекламно-издателски център”, БНР - Радио Варна

Приложения 1, изтегли от тук




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!