Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Турне на Брас Асоциация КОМБО

13 февруари, събота- Концертно студио на Радио Варна, 19:00 часа

Последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, Брас Асоциация КОМБО се отправя на турне из България. След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, планират да покорят сърцата на публиката в 7 града из страната.
Великолепната седморка се е заела с нелеката задача да покаже още едно от лицата на необятната джаз музика, а именно „Забавната страна на джаза”.
Ако и вие се чудите, как може джазът да е забавен, значи тази програма е точно за вас, защото Брас Комбината ще ви припомни как се е зародил джазът, във времената на танцовите забави.
Така че, ако обичате джаза, духовата музика, забавлението, танците и изобщо музиката, която носи усмивки, намерете най-близкия до вас град, и се включете в купона, гарантиран от най-добрият музикален отбор на родната сцена.
Домакин на концерта във Варна, ще бъде Радио Варна, Концертно студио. А за задоволяване и на най-взискателната публиката, концертите във всеки град, са организирани в 2 части, и след ранния концерт в Студио 5 на Радио Варна, на който момчетата ще покажат истинската си сила като джаз музиканти, ще последва и късно клубно събитие в клуб Vintage 33, за почитателите на безсънните нощи, където, за да е пълно забавлението Мишо и Вили ще се осмелят дори да ви попеят.

Брас Асоциация КОМБО в състав:
♪ Михаил Йосифов - тромпет, вокал
♪ Велислав Стоянов – тромбон, вокал
♪ Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал
♪ Милен Кукошаров – пиано
♪ Димитър Карамфилов – бас
♪ Георги Марков – барабани
♪ Атанас Попов – перкусии

Билети може да намерите на касите в мрежата на EVENTIM, както и онлайн през сайта на компанията, а в деня на концертите и на място. Цена на билета: 10 лв.
✔ Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване.

★12 февруари РУСЕ
13 февруари ВАРНА
★19 февруари БУРГАС
★20 февруари ВЕЛИКО ТЪРНОВО
★26 февруари СТАРА ЗАГОРА
★27 февруари ПЛОВДИВ
★11 март ГАБРОВО

Снимка

Билети за град Варна: http://www.eventim.bg/bg/bileti/koncerti-na-bras-asociaci-kombo-varna-studio-1-radio-barna-858593/performance.html
After party: 23ч Club Vintage 33 (Varna)



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия