Малки улички във Варна - почти непроходими заради снега

Снимка: Радио Варна

До този час не е минавала почистваща техника на ул. "Кап. Рончевски", свързваща Спортна зала с бул. "8-ми Приморски полк", сигнализират слушатели на Радио Варна.

Непочистени и почти невъзможни за преминаване са малките улици около бул. "Чаталджа", както и малки пътни участъци по центъра на града.

Гражданите се питат: "Къде отиват парите за данъци и защо в това време - позволяващо справяне със ситуацията, все още има необработени улици?".
Според синоптичната прогноза в следобедните часове се очакват нови валежи от сняг, а в Южните райони по Черноморието от дъжд и от сняг.

Прилагаме снимки от улиците: "Кап. Рончевски", ул. "Княз Николаевич", ул. "Рали Мавридов"
и ул. "27 юли".
ВИЖТЕ ОЩЕ

Фолклорен фестивал затваря бул. "Съединение" в Девня

Платното на девненския булевард "Съединение" - от "Лукойл" в посока читалище "Просвета", ще бъде затворено за движение на 24 юни, неделя, от 8:00 до 18:00 часа. Ще се допускат само участници и гости на танцовия фестивал "Фолклорна палитра". Обходният маршрут ще е през отбивката за Девня, която се намира на пътя за с. Неофит Рилски.

публикувано на 21.06.18 в 15:05

Централният парк на Девня с нов паваж

Централният парк на Девня се сдоби с алея с паважна настилка и още нови придобивки, които бяха финансирани от „Девня цимент“ АД, след като новият изпълнителен директор на завода Аксел Конрадс и кметът Свилен Шитов постигнаха споразумение за дългосрочно сътрудничество. Паветата са наредени върху площ от близо 400 кв метра по..

публикувано на 21.06.18 в 15:01
Срещата между родителите и представители на общината

Местят децата от НУ "Васил Левски" в Морската гимназия. Родителите им са против (ОБНОВЕНА)

Децата от Начално училище „Васил Левски“ в квартал Аспарухово да бъдат преместени в Морската гимназия, това предложиха от общината на протестиращите родители, които днес се срещнаха с кмета Иван Портних и представители на администрацията. По време на срещата напрежението ескалира, след като родителите заявиха, че не са съгласни с този..

обновено на 21.06.18 в 14:46

Затворена за движение е ул. "Кап.Рончевски" във Варна

Улица "Капитан Рончевски" във Варна, станала пословична с честите си ВиК-аварии, от два дни е затворена за движение в горната си част към бул."8-ми Приморски полк". Екипи на ВиК-Варна са на място за подмяна на част от водопреносната мрежа. Избягвайте за движение този участък, защото няма обозначение, че е в ремонт и се създават тапи по пресичащите я улици..

публикувано на 21.06.18 в 14:38

Варна е Европейският град на спорта за 2019 г.

Град Варна е избран за Европейски град на спорта 2019 година. Това обяви днес кметът на морската столица Иван Портних. Званието ще бъде връчено официално на 4 декември в Брюксел. През 2019 година Варна ще бъде и столица на ветрилата, каза още той.   Догодина отново ще сме домакин на регата „Тол шипс”.

публикувано на 21.06.18 в 13:54

Варна отбеляза 100-годишнината на химически войски в Българската армия

100 години от създаването на химическите войски в Българската армия беше отбелязана в Щаба на Военноморските сили. Създадени по необходимост през Първата Световна война, този род войски претърпяват различни преобразувания, а задачите им се променят и разширяват във връзка с изискванията на времето и спецификата на заплахите за населението...

публикувано на 21.06.18 в 13:30

Искат актуализация на капиталовата програма на община Добрич

Програмата за капиталови разходи на община Добрич за 2018 г. да бъде актуализирана със 700 000 лева, предлага общинската администрация. Предложението ще бъде обсъдено на предстоящото заседание на Общинския съвет на 26 юни. В програмата се добавят два нови обекта – изграждане на паркинг по ул. „Страцин” и преасфалтиране на паркинг по бул. „25..

публикувано на 21.06.18 в 12:08