Малки улички във Варна - почти непроходими заради снега

Снимка: Радио Варна

До този час не е минавала почистваща техника на ул. "Кап. Рончевски", свързваща Спортна зала с бул. "8-ми Приморски полк", сигнализират слушатели на Радио Варна.

Непочистени и почти невъзможни за преминаване са малките улици около бул. "Чаталджа", както и малки пътни участъци по центъра на града.

Гражданите се питат: "Къде отиват парите за данъци и защо в това време - позволяващо справяне със ситуацията, все още има необработени улици?".
Според синоптичната прогноза в следобедните часове се очакват нови валежи от сняг, а в Южните райони по Черноморието от дъжд и от сняг.

Прилагаме снимки от улиците: "Кап. Рончевски", ул. "Княз Николаевич", ул. "Рали Мавридов"
и ул. "27 юли".
print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Огромни задръствания по Аспарухов мост /снимки/

Движението по Аспаруховия мост ще се осъществява двупосочно в платното за Варна до 15 юни. Започва изпълнението на третия етап от общо четири от предвидените ремонтни дейности на Аспарухов мост. При него ще бъде затворено платното в посока Бургас, а движението ще се осъществява двупосочно в платното за Варна. Между 6:30 ч. и 10:00 ч. и 16:30 ч...

обновено на 30.05.17 в 10:18

Рекорден брой участници в общинския турнир по плуване

Рекорден брой участници - 266 деца от 26 училища от Варна, се включиха в традиционния общински ученически турнир по плуване, който се проведе на басейн „Юлиян Русев“ в ПК “Приморски”. Проявата се организира от дирекция „Спорт“ към Община Варна по случай Деня на детето - 1 юни.  Състезанията се проведоха в четири възрастови категории. Според..

публикувано на 30.05.17 в 08:40

Едно от популярните имена в Русия гостува на Варненския свободен университет

Известният руски политолог, историк, писател, режисьор и продуцент проф. Евгений Кожокин гостува на Варненския свободен университет. Евгений Кожокин е едно от популярните имена в Русия. Освен професор, доктор на историческите науки, заместник-ректор на Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО), член на Комитета на Върховния съвет..

публикувано на 30.05.17 в 08:10

В Добрич представят керачмични пластики на Христо Йонков

Изложба от керамични пластики на Христо Йонков ще бъде открита в зала № 5 на Художествената галерия в Добрич днес от 18.00 часа. Творбите на автора са вдъхновени от японската керамична традиция, от природата и архитектурата и носят усещането за една особена магичност и ефирност, съобщиха от галерията. Този начин на работа на художника създава една..

публикувано на 30.05.17 в 07:54
Игри на открито

Лятно училище с игри и забава организират за първолаците в ОУ "Васил Друмев"

Лятното училище за новоприетите деца в ОУ "Васил Друмев" във Варна ще започне от 8-ми юни, веднага след записването им. Срещите между бъдещите първолаци и техните учители ще са в рамките на един месец. Това каза за Радио Варна Красимир Димитров, директор на училището, в което през есента ще има три първи класа. "Летните занимания ще са само и единствено..

публикувано на 30.05.17 в 07:23

Билбордове по общинските терени в Добрич?

27 обекта – общински терени в различни райони на града, да бъдат отдадени под наем за поставяне на билбордове, предлага зам.-кметът на община Добрич Елка Димова. Предложението е включено в дневния ред на заседанието на Общинския съвет днес. Предоставянето под наем ще се извършва чрез публични търгове с тайно наддаване. Началните тръжни цени за всеки..

публикувано на 30.05.17 в 07:21

Общинският съвет на Добрич заседава днес

Общинският съвет на град Добрич ще заседава днес - 30 май от 9.00 ч. На вниманието на съветниците ще бъде нова Наредба за реда и условията за поставяне и премахване на преместваеми обекти на територията на общината. Дневният ред предвижда и актуализация на Програмата за капиталови разходи и на общинския бюджет за 2017 г. По предложение на кмета..

публикувано на 30.05.17 в 07:03