Станимир Статев: Клиниката на д-р Емилова е зимната почивка на моето семейство

Станимир Статев вече 15 години прави програмата на д-р Людмила Емилова на плодове, чай и мед. Преди време нормализирал кръвната захар, холестерола, спрял цигарите. Вече 15 години не ползва хапчета. Съпругата му излекувала мигрена. Сега цялото семейство прави зимната си почивка в клиниката на д-р Емилова, за да изчисти организма с програмата на плодове, чай и мед.

В началото имах високо кръвно, захарта ми беше висока, имах камъни в бъбреците. От неспокоен живот си бях навлякъл малко болести, бях започнал с хапчета, но в последствие разбрах - жена ми идваше тук, че лечебното гладуване повлиява много добре на лечението на тези болести и предпочетох това. Толкова години не съм пил хапчета- нито за кръвно, камъчето ми изчезна от  бъбреците и се живее доста по-спокойно.Да разбирам ли, че във вашето семейство спазвате здравословния начин на живот, който препоръчва д-р Емилова?

Жена ми 100%. Аз не съм 100%. Нарушавам ги често, но независимо от това се съобразявам със съветите на д-р Емилова. По този начин да си хапвам- по-разумно, и има резултат .

Сега отново сте тук?

Зимната почивка предпочитаме да бъде в хотел „Азалия” - на спокойствие и да се погрижим малко за себе си.

Нямате сериозни здравословни проблеми, идвате на почивка.

Вече няма. Повдига се захарта, холестерола – малко над 7, но тук за една-две недели всичко си е в норма- и кръвно, и холестерол, не пием хапчета през това време, което да уврежда други органи, защото знаете, че при хапчетата това се случва.

А иначе взимате ли хапчета?

Не, за нищо .

15 години вие не взимате хапчета?

Да. За нищо.

А Вашите приятели вярват ли, че това се случва?

Опитвам да споделя с някой, ако приеме- споделям докрай, ако не приеме- той си решава.

Преди това за колко болести взимахте хапчета?

За бъбреци, за високо кръвно, за холестерол, за захар- изобщо сериозна работа. Сега всичко това изчезна. Жена ми имаше и главоболие.

Мигрената изчезна ?

Да, на 10-тия ден. Това беше преди 15-тина години, че и повече. При нея много добре се повлиява. Организмът успява да се пребори сам с всякакви болести по този начин. Всеизвестно е, че основно енергията на организма отива, за да се разгради храната и когато се храниш по-нормално, не отива толкова много енергия. Така организмът успява да се пребори с болестите.

Вие сте един щастлив човек, след като 15 години е забравил аптеката?

В тази посока- да, на добро здраве се радвам. Наближавам 60- те. Смятам да продължа да посещавам клиниката на д-р Емилова. Дано да ги има по-дълго време.

Тази почивка какво Ви дава? 

Неописуемо е. Трябва човек да го преживее. Първият път, когато си легнах без да съм вечерял, си мислех, че никога няма да мога да заспя. На сутринта се събудих с невероятна сила и енергия. Тук отказах цигарите преди 15 години. Получаваш само добри емоции, човек се успокоява, когато е на тази лечебна програма. Характерът, режима на спане става съвсем друг-заспиваш в 10.30 часа, както си гледаш телевизия и заспиваш, телевизорът не ти пречи, ти просто заспиваш.

Значи у вас не се карате?

Това е допълнението. Жените стават много по-кротки по този начин, това е факт.

Аз го подхвърлих на шега!

Но това е така!  Жена ми като ме изпрати, ми поръча да кажа, че и жените повлиява много, не са вече толкова критични.

Най-голямата промяна за Вас самия каква беше?

Просто се чувствам много по-жизнен. На ден минавам по 2 километра пеша, оттам с велосипеда още два пъти по толкова. Не се уморявам – качвам по 4- 5 етажа по стълбите нагоре надолу, не ползвам асансьор, не се задъхвам, организмът е спокоен. От това повече - здраве му кажи!

Програмата, която предлага д-р Людмила Емилова на плодове чай и мед, за Вас е ....?

Едно добро решение в живота, добро разтоварване. Не е задължително да стоиш един месец. Може и една седмица- да си прочистиш организма. Хвърлих очилата на 8-10 ден, нямам проблеми с четенето. Но за съжаление, в ежедневието нарушаваме, не можем да живеем като ангелчета.

Но затова пък я има клиниката на д-р Емилова!

Това е, идваме веднъж годишно, идваме и се виждаме с приятели, с други познати. Приятно е, обстановката е приятна- басейн, сауна, курортът е хубав! Тук ми е по-спокойно!

Клиниката на д-р Емилова е в курортен комплекс „Св.Св. Константини Елена" – хотел „Азалия". Телефонът за  информация е  0888 951 288.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Д-р Емилова: "Храненето в детските градини предразполага към болести в бъдеще"

На 27 юни за поред път в Народното събрание ще се срещнат лекарите с доверие от българите. Инициативата за това е на национален ежедневник,   който вече няколко години обобщава мнението на своите читатели. Д-р Емилова има вече няколко дипломи за лекар, на когото българите вярват. Ще обърна отново внимание, както и миналия път,..

обновено на 25.06.17 в 20:04

Семейство от Преслав се радва на рожба след програма на д-р Емилова

Желанието да има дете довежда при д-р Емилова една млада жена, която няколко месеца по-късно вече го държи в ръцете си. Здравейте, казвам се Вилияна Ганчева от Велики Преслав. Заедно с мъжа ми решихме да имаме дете, 14 години вече сме заедно с него. Първият   път се получи веднага. В края на третия месец обаче се оказа, че плодът..

обновено на 22.06.17 в 09:55

Варненка роди след програма на д-р Емилова

М алка принцеса вече държи в ръцете си млада майка от Варна, която родила дете то след прилагане програмата на д -р Людмила Емилова . Аз съм Михаела Стойчева от Варна и съм на 34 години. След първото ми детенце, общо взето, три години за второто не се получаваха нещата поради заболяване на яйчниците. П оликистоза ?..

обновено на 11.06.17 в 23:50

Клиниката на д-р Емилова- здравословен лайфстайл

Владимир от София идва в клиниката на д-р Емилова по съвет на свои приятели. Той нямал здравословни проблеми. След дълга програма на плодове, чай и мед и   дълго захранване след това, той се чувства щастлив, спокоен  и тонизиран. Какво се промени във Вашия живот? Идването в клиниката на д-р Емилова промени отношението ми към храната...

обновено на 04.06.17 в 20:21

Клиниката на д-р Емилова- в Поморие от 1 до 10 юни

За втори път клиниката на д-р Людмила Емилова ще бъде в Поморие - между 1 и 10 юни. Гранд хотел "Поморие"  предлага закрит басейн със солена минерална вода, медицински спа и уелнес рехабилитационен център с процедури с лечебна кал и масажи, различни видове сауни и бани и други начини за детоксикация, които отлично се съчетават с природния..

публикувано на 28.05.17 в 21:55

Стилиян Иванов снима "гладните бебета" на д-р Емилова

"Тайнство", това е работното заглавие на шестия филм за д-р Емилова, който снима в момента режисьорът Стилиян Иванов. Клиниката на  популярната лекарка се е превърнала в снимачна площадка - от цялата страна идват нейните "гладни бебета" - така преди години списание "Ева" нарече родените чрез програмата на плодолечение деца. Пристигат семейства от Карлово,..

обновено на 22.05.17 в 00:51

Българка популяризира д-р Емилова в Германия

Доволна от резултатите в клиниката на д-р Емилова, нейна пациентка споделя не само със свои приятели за успехите, но и се свързва със своята здравна каса в Германия,  на която  разказва за успехите на българската лекарка. Здравейте, казвам се Мими фон дер Роп и идвам от Германия, където живея 49 години. Първият път когато дойдох при д-р..

обновено на 14.05.17 в 22:29