Станимир Статев: Клиниката на д-р Емилова е зимната почивка на моето семейство

Станимир Статев вече 15 години прави програмата на д-р Людмила Емилова на плодове, чай и мед. Преди време нормализирал кръвната захар, холестерола, спрял цигарите. Вече 15 години не ползва хапчета. Съпругата му излекувала мигрена. Сега цялото семейство прави зимната си почивка в клиниката на д-р Емилова, за да изчисти организма с програмата на плодове, чай и мед.

В началото имах високо кръвно, захарта ми беше висока, имах камъни в бъбреците. От неспокоен живот си бях навлякъл малко болести, бях започнал с хапчета, но в последствие разбрах - жена ми идваше тук, че лечебното гладуване повлиява много добре на лечението на тези болести и предпочетох това. Толкова години не съм пил хапчета- нито за кръвно, камъчето ми изчезна от  бъбреците и се живее доста по-спокойно.Да разбирам ли, че във вашето семейство спазвате здравословния начин на живот, който препоръчва д-р Емилова?

Жена ми 100%. Аз не съм 100%. Нарушавам ги често, но независимо от това се съобразявам със съветите на д-р Емилова. По този начин да си хапвам- по-разумно, и има резултат .

Сега отново сте тук?

Зимната почивка предпочитаме да бъде в хотел „Азалия” - на спокойствие и да се погрижим малко за себе си.

Нямате сериозни здравословни проблеми, идвате на почивка.

Вече няма. Повдига се захарта, холестерола – малко над 7, но тук за една-две недели всичко си е в норма- и кръвно, и холестерол, не пием хапчета през това време, което да уврежда други органи, защото знаете, че при хапчетата това се случва.

А иначе взимате ли хапчета?

Не, за нищо .

15 години вие не взимате хапчета?

Да. За нищо.

А Вашите приятели вярват ли, че това се случва?

Опитвам да споделя с някой, ако приеме- споделям докрай, ако не приеме- той си решава.

Преди това за колко болести взимахте хапчета?

За бъбреци, за високо кръвно, за холестерол, за захар- изобщо сериозна работа. Сега всичко това изчезна. Жена ми имаше и главоболие.

Мигрената изчезна ?

Да, на 10-тия ден. Това беше преди 15-тина години, че и повече. При нея много добре се повлиява. Организмът успява да се пребори сам с всякакви болести по този начин. Всеизвестно е, че основно енергията на организма отива, за да се разгради храната и когато се храниш по-нормално, не отива толкова много енергия. Така организмът успява да се пребори с болестите.

Вие сте един щастлив човек, след като 15 години е забравил аптеката?

В тази посока- да, на добро здраве се радвам. Наближавам 60- те. Смятам да продължа да посещавам клиниката на д-р Емилова. Дано да ги има по-дълго време.

Тази почивка какво Ви дава? 

Неописуемо е. Трябва човек да го преживее. Първият път, когато си легнах без да съм вечерял, си мислех, че никога няма да мога да заспя. На сутринта се събудих с невероятна сила и енергия. Тук отказах цигарите преди 15 години. Получаваш само добри емоции, човек се успокоява, когато е на тази лечебна програма. Характерът, режима на спане става съвсем друг-заспиваш в 10.30 часа, както си гледаш телевизия и заспиваш, телевизорът не ти пречи, ти просто заспиваш.

Значи у вас не се карате?

Това е допълнението. Жените стават много по-кротки по този начин, това е факт.

Аз го подхвърлих на шега!

Но това е така!  Жена ми като ме изпрати, ми поръча да кажа, че и жените повлиява много, не са вече толкова критични.

Най-голямата промяна за Вас самия каква беше?

Просто се чувствам много по-жизнен. На ден минавам по 2 километра пеша, оттам с велосипеда още два пъти по толкова. Не се уморявам – качвам по 4- 5 етажа по стълбите нагоре надолу, не ползвам асансьор, не се задъхвам, организмът е спокоен. От това повече - здраве му кажи!

Програмата, която предлага д-р Людмила Емилова на плодове чай и мед, за Вас е ....?

Едно добро решение в живота, добро разтоварване. Не е задължително да стоиш един месец. Може и една седмица- да си прочистиш организма. Хвърлих очилата на 8-10 ден, нямам проблеми с четенето. Но за съжаление, в ежедневието нарушаваме, не можем да живеем като ангелчета.

Но затова пък я има клиниката на д-р Емилова!

Това е, идваме веднъж годишно, идваме и се виждаме с приятели, с други познати. Приятно е, обстановката е приятна- басейн, сауна, курортът е хубав! Тук ми е по-спокойно!

Клиниката на д-р Емилова е в курортен комплекс „Св.Св. Константини Елена" – хотел „Азалия". Телефонът за  информация е  0888 951 288.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Археологическите находки и сградите над тях - какво знаем и не знаем

Стара Варна и модерните нови сгради на фокус. Една история за археологичните находки и сградите над тях. Част от стената на античния Одесос се "показа" при разкопаване за строеж на жилищна сграда на  ул. "Йоан Екзарх" във Варна. Интересна е историята за сградата, която обитаваше адресът, който носи името на видния български книжовник Йоан..

публикувано на 30.03.17 в 08:20

Къде са ни врабчетата?

Ако вие, деца, някъде по пътя си срещнете птича перушина, недейте я отминава. Повдигнете я от земята и я пуснете да полети и тя ще ви бъде много признателна. Защото една птица може да бъде мъртва, но перата й са винаги живи. Недейте отминава нашата птича перушина, недейте отминава спомена на нашия живот, а го съживявайте! („Ние, врабчетата”..

публикувано на 29.03.17 в 18:32

Лего колекционерът Боян Илиев: С въображение можеш да направиш всичко

Качеството или количеството, новите модели или старите? Концепцията за развитие на... една колекция разказва Боян Илиев, страстен колекционер на Лего конструктори. -   На какви теми са конструкторите, които притежавате? -   Аз съм се концентрирал към   пирати, рицари и уестърн. За едно дете, на което..

публикувано на 28.03.17 в 09:29

Вера Стойкова: В кукления театър не обичаме марионетките

Честитим Международния ден на театъра на Вера Стойкова - актрисата и директор на Държавен куклен театър - Варна. Следизборно чуйте мнението й за куклите и кукловодите, за желанията на гражданите и на политиците. С Вера Стойкова разговаря репортерът Даниела Стойнова - Както в кукленият театър, така и в живота, казват за някой - "виж, той е..

публикувано на 27.03.17 в 10:37

Англичанка забременя след програма на д-р Емилова

Много са щастливите майки, които съм срещала в клиниката на д-р Людмила Емилова.   Женевиев де Уйнтър е от Лондон, разговоряме с нея след като приспа малката Индиго-красиво малко момиченце, което се ражда след програма на плодове, чай и мед. Преди 5 години тя и нейният партньор направили програмата заедно. Специалисти в родината им казали,..

публикувано на 27.03.17 в 10:05

Българите биха се прибрали, ако от гласа им зад граница зависи нещо

Много от българите в Испания са обезверени и може би няма да гласуват днес, каза в интервю за радио Варна  Илияна Илиева- Дъбова, председател на българската общност в Тарагона, Испания. Тя е и директор на Неделното училище "Свети седмочисленици" в Реус. Каква е организацията за изборите в Реус? За първа година в Реус, Испания няма разкрита..

публикувано на 26.03.17 в 11:46

Бижуто е най-бързият и лесен начин да покажеш, че се вълнуваш от съвременно изкуство

Само за около седмица над сто изложби посети галеристката на "Арт папийон" Виктория Митева в Мюнхен, по време на изложението TONE VIGELAND. JEWELRY – OBJECT – SCULPTURE. „Толкова се полага на всеки, не е нужно всичко да се гледа, казва Виктория и добавя, че „човешкото око не може да обхване много информация. Изкуството е нещо, което иска..

публикувано на 23.03.17 в 12:06