Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорски мнения преди България-Холандия

Наставникът на България Петър Хубчев:

„Не съм притеснен от съперника. Ще се надиграваме. Знаем силата на холандския отбор. Знаем, че с глуха защита няма как да издържим. Мисля, че момчетата са приели, че ние от време на време ще се опитваме да се надиграваме с тях. Но ще бъдем много разумни. Не усетих футболистите да са стресирани от контузиите. Това са неща, които им се случват в клубовете. Не съм усетил да има някаква стресова ситуация. Неприятно е. Момчетата се държат все по-здраво един за друг.“, твърди Хубчев.

Селекционерът на Холандия Дани Блинд:

„Познавам не само Попов, който играе в Спартак Москва, от българския отбор. Гледах няколко мача на българския национален отбор. За мен е по-важно не как функционират като индивидуалности, а как се представят като колектив. „Не съм напрегнат. Надявам се, че няма да има други контузии. Задължително трябва да спечелим 6 точки в следващите две квалификации. Страхувам се повече от собствения си отбор, не от България“, смята Блинд.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Лудокорец на крачка от финала за купата

Отборът на Лудогорец победи с 4:0 Хебър в първи полуфинал за Купата на България. Рик Джонатан отбеляза две попадения. Диниш Алмейда вкара трети гол в началото на втората част, а десетина минути преди края Спас Делев добави четвърто попадение.

публикувано на 25.04.24 в 10:24

Вики Томова отпадна рано

Виктория Томова отпадна драматично в първия кръг на силния турнир на клей WTA 1000 в испанската столица Мадрид с награден фонд 7.7 милиона евро.Първата ракета на България отстъпи със 7:5, 5:7, 4:6 на №42 в световната ранглиста Синю Уан от Китай. Срещата продължи 2 часа и 51 минути.Томова пропусна десет мачбола във втория сет и трябва много да..

публикувано на 25.04.24 в 10:22

В Спартак /Варна/ тренират с настроение

Футболистите на Спартак /Варна/  се подготвят под ръководството на Росен Кирилов за домакинството си на Монтана от 30-ия кръг на Втора лига фокусирани да запазят първото място в класирането. Спартаковци преследват 20-а победа за сезона и шеста поредна. Спортно-техническият щаб и футболистите ще опитат да запазят 100-процентовата ефективност на..

публикувано на 25.04.24 в 10:21

Турски треньор поема Марица

Шампионският волейболен тим на  Марица (Пловдив) ще бъде воден от нов треньор. Начело на отборазастава  младият специалист Ахметджан Ершимшек. Той е бил част от щаба на шампионите Вакъфбанк (Истанбул), както и на националния отбор на Турция.

публикувано на 25.04.24 в 10:20

ВИДЕО: Рея Кирчева и Габи Джолева донесоха сребърни медали във Варна

Две млади и чаровни дами от Варна спечелиха сребърни медали от държавното първенство по бадминтон. Шампионатът се проведе в Ст. Загора, а Рея Кирчева и Габриела Джолева станаха вицешампионки до 17 години на България. Щастливи и емоционални двете ни разказват за участието си. Габриела Джолева Рая Кирчева

публикувано на 24.04.24 в 11:50

Петър Колев пое Монтана

Петър Колев е новият старши треньор на ПФК Монтана. Договорът му с клуба е за година и половина. 49-годишният специалист заменя на поста Николай Митов, който разтрогна по взаимно съгласие. Дебютът на бившия наставник на Берое ще бъде в събота срещу лидера в класирането Спартак (Варна). .

публикувано на 24.04.24 в 10:36

Боксьорките на България перфектни в Белград

Женският ни национален отбор продължава с перфектното си представяне на Европейското първенство в Белград. Светлана Каменова донесе нова, впечатляваща победа на ринга в сръбската столица. В категория до 57 килограма европейската вицешампионка и трета в света българка се класира по безапелационен начин на полуфинал. Под наставленията на Борислав..

публикувано на 24.04.24 в 10:35