Нови предавания – актуални и развлекателни, и още музика в ефира на Радио Варна от 3 април, понеделник

Първият априлски радиоделник ще бъде в духа на модерната традиция - денят ще започне точно в 6.00 часа за Вас и нас - Нина Милошевич, Кремена Иванова и Добромир Мързов, но утрото ще бъде по-динамично и музикално интересно. Сутрешният блок „Новият ден” вече ще бъде по– кратък – до 10.30. След това обаче предстоят новости.

Всеки понеделник от 11 до 12.00ч. Доротея Николова ще ви представя в „START UP” интересни и финансово успешни примери за регионално и национално предприемачество.

Във вторник от 11 до 12.00ч. Ваш домакин ще бъде Атанас Илиев. В 60-те минути на „В ЕФИР СТЕ!” всеки от Вас ще може да участва в разговора за проблемите и НЕпроблемите – малки и големи, лични и обществени, на живеещите по Черноморието и в Добруджа. В това предаване няма забранени теми за обсъждане. Атанас Илиев ще ви очаква на ефирния телефон 052 602 802. Пише му и в интернет на адрес radiovarna@bnr.bg.

За морето и хората, обвързали живота си с него, чрез разнообразие от теми, проблеми и събеседници ще продължи да Ви информира Валери Великов, но предиобед. Предаването „МОРЕ И БРЯГ” вече ще започва в 11.00ч., в сряда.

Четвъртъкът си остава ден за отличници. Валерия Василева ще коментира със своите събеседници проблемите и добрите практики в образованието – средно, висше и надграждащо. Предаването „Отличен 6” е с начало 11.00ч.

Предвкусвайки почивните дни, запазихме времето от 11 до 12.00ч. в петък за пътешествия в радиоефира. „ХОРИЗОНТИ” – те на Иван Симеонов ще Ви предложат и идеи за близки и далечни пътешествия, и практически съвети за икономична почивката.

Слушайте всеки делник JAM SESSION – новото музикално предаване на Радио Варна!

Всеки работен ден от 12.30 до 14.00ч. дует от музикалните редактори на Радио Варна ще Ви предлага 90 – т свободни от новини, политика и градски шум минути. Във времето на обедната почивка ще откриете едно приятно и по-леко звучене на 103,4 MHz, 88,7 MHz и 88, 5 MHz. Времето на JAM SESSION ще Ви разтовари, но и презареди за „нови трудови успехи” в продължението на деня...

Финалът на делника ще бъде аналитично – коментарен. В новото предаване РOST FACTUM Емилия Николова, Жоро Бекяров и Валери Василев ще търсят причините и обясненията защо живеем така – лошо, добре... или „малко напротив”. В 90-те му минути ще бъде отделено време и за анализ на международните събития.

РOST FACTUM се излъчва всеки делничен ден от 17.30 до 19ч.

Новости в ефира на Радио Варна Ви очакват и през уикенда.

В събота от 15 до 16 часа домакин в ефира ще бъде Хубостин. Накратко – очакват Ви 60-т минути смях на живо. Автор и водещ на предаването е Здравко Буйнов. Скечът ще бъде основна форма на комуникация, а гостите на предаването със сигурност няма да говорят за политика, работа и проблеми.

АВТО + е предаване на спортните репортери на Радио Варна Иван Симеонов и Румен Генов. Двамата са го замислили като време, в което шофьори, кандидат – шофьори, пешеходци, пътни полицаи, любители на автомобилизма... ще се чувстват на собствена територия. Предаването се излъчва в най-натоварените трафик часове на неделята, така че може да разчитате и на информация, която ще Ви помогне да се приберете по-бързо у дома.


ВИЖТЕ ОЩЕ

За нас

НАЧАЛОТО   На 25.05.1933 г. като секция към Съюз "Родно радио" е учреден Радиоклуб "Варна". Първото пробно живо радиопредаване от Варна е осъществено на 06.01.1934г. на вълна 235.1 м (1276 kHz). На 19.07.1934 г. Министерството на ЖПТТ разрешава строеж на радиостанция. Пробните изпитания на Радио Варна започват през м. септември 1934г. с различни по..

обновено на 12.10.17 в 17:51