ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 21 април 2017 със Светлана Вълкова

15 Маратон на четящите хора във Варна

За кого бие камбаната? Разговор с Недялко Славов за романа му „Камбаната”

3 изложби във Варна: Първите седем години. Наградата "Едмонд Демирджиян", 25 години творчески фонд „Артин”, „Из колекциите“- живопис от стари майстори

„Архитект Камен Горанов“ – една книга, представена от автора и арх. Огнян Каменов

Тази година денят на джаза, 30 април, е посветен на младите. За събитието във Варна разказва тромпетистът Нейко Бодуров

Минути с Любен Чаталов


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ
Ежегодната сърф-регата в залива Арапя – една от първите в България и истинско събитие през онези години.

“Новият ден” на 28 април с Мариела Димитрова

Доброволци ще почистят дивите плажове край Шкорпиловци и Ахтопол. Те са сърфистите от Surfrider Foundation Sofia и екипът на варненския Yo Ho Hostel. Как започват тази събота ще ни разкаже Стефан Ножчев в 10.20 часа . По-добро туристическо лято очакват в Балчик на база резервации и заетост до момента. Репортаж от Белия град..

публикувано на 27.04.17 в 17:25

"На светло" на 27 април с Габриела Гаврилова

14.15 - Какво е да шофираш пил пробваха днес ученици от варненската Професионална техническа гимназия. Дали е поставила алко-очила и какво е усещането с тях ще разберем от Мариела Димитрова. 14.40 - Варненският свободен университет се превръща в център на ИТ-индустрията и предприемачеството. Българският център за предприемачество ще..

публикувано на 27.04.17 в 13:51

"Новият ден" на 27 април със Сияна Спиридонова

Варненският свободен университет се превръща в център на IT индустрията и предприемачеството . Българският център за предприемачество ще бъде официално представен днес във вуза. Повече за менторите - водещи предприемачи и инвеститори от Силициевата долина, очаквайте в 8.15 ч. Изтича срокът за подаване на декларациите за облагане на доходите на..

публикувано на 27.04.17 в 04:25

"На светло" с Вяра Николаева на 26 април

14.15 – Днес отбелязваме Европейският ден без асансьори.   В него ще се включат всички граждани, институции и организации, които подкрепят активния начин на живот. За трета поредна година инициативата у нас е организирана от Сдружение BG Бъди активен и всички ентусиасти за придвижването пеш между етажите,ще имат възможност да заразяват с..

публикувано на 26.04.17 в 13:16

"Море и бряг" с Валери Великов, на 26 април

В „Море и бряг” очаквайте и разговор с председателя на сдружението на рибарите от местността „Френклиман” Данко Недялков по повод пожара през почивните дни, при който изгоряха две бунгала на рибари. С него говорим и за продължаващите проблеми с представители на фирмата - собственик на терена. Те са се опитали да блокират достъпа на рибарите до техните..

публикувано на 26.04.17 в 09:57

“Новият ден” на 26 април с Мариела Димитрова

Детска градина се отказва от пластмасовите чаши за пиене на вода. Как успяха? В 9.15 часа ще ни разкажат Сабина Максимова, майка на дете от 2А група във варненската градина №22„Мечо Пух”, инициатор на идеята и директорът Анна Тасева. Насъбралата се вода на пътя край на сп.”Писател”, в местността „Кабакум” проследяваме отново по Ваш сигнал...

публикувано на 25.04.17 в 17:47
Пост фактум

"POST FACTUM" на 25 април с Жоро Бекяров

Туризмът е сред най-неперспективните специалности. Защо? Просветният министър проф. Николай Денков коментира възможните решения за справяне с проблема липса на обучени туристически кадри. Търсим и проф. Стоян Маринов от Икономически университет Варна Проф. Красимир Методиев написа открито писмо с три предложения за облекчаване трафика по..

публикувано на 25.04.17 в 16:50