Започнаха петъчните "тапи" по варненските булеварди

Задръствания от коли се образува по варненските булеварди в края на работната седмица. Колона от чакащи автомобили има в отсечката по бул. Владислав" от светофара на Катедралния храм до ул. Г. Бенковски", че и до ул. "Дрин", предаде репортер на Радио Варна.

Най-вероятно причина за колоната е и ремонта на Аспарухов мост, който започна тази седмица.

Припомняме, че по-рано днес от КАТ -Варна призоваха  за споделено пътуване на няколко души в лек автомобил, да не пътувате само по един човек в кола, придвижване с градския транспорт и по възможност – използване на обиколен маршрут през с. Страшимирово и Белослав, ако ви се налага да пътувате в посока на юг.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Да потанцуваме...капоейра във Варна

Явор Кирчев е член на клуба „Есенция –Капоейра” –Варна. На среща между младежи от различни нации в Юнашкия салон в града, той демонстрира характерни за Бразилия народни инструменти и коментира бойното изкуство капоейра. Групите по капоейра в цялата страна са около 20 на брой, като във Варна е само един клуб. Капоейра е бойно изкуство и..

публикувано на 11.12.17 в 11:27

„Корал Резиденс“ е новият жилищен проект на „Планекс“ във Варна

Комплексът има предимствата на свежия въздух, морската панорама и спокойствието на кв. „Бриз“ След отчетен ръст от 10% на сделките с имоти в София за 2017 г., същата възходяща тенденция започва да се наблюдава и във Варна. Специалистите отбелязват потенциала на града за растеж на сектора, като данните на Агенцията по вписванията..

обновено на 11.12.17 в 10:13

Технически университет - Варна открива Коледен благотворителен базар

Благотворителен коледен базар се открива през следващите две седмици в Технически университет Варна. Инициативата е на студентите от клуб "ДАР" към Студентския съвет и с подкрепата на академичното ръководство на висшето учебно заведение.. Организации, които активно работят за рехабилитацията и социалната адаптация на хората с увреждания, вече..

публикувано на 11.12.17 в 10:09

Райони без вода тази сутрин

Без вода във Варна са абонатите на част от СО "Боровец"-север и "Боровец" - юг от 8.30 до около 15 ч. От 8.30ч. тази сутрин са без водоподаване и абонатите от ниската част на местност "Евксиноград", част от местност "Манастирски рид" и КК "Св.св. Константин и Елена", КК "Чайка" и част от местност Ален мак. Водата се очаква да потече в чешмите към 19ч...

публикувано на 11.12.17 в 09:14

Награждават победителите от ученически конкурс в Добрич

Фондация „Лумос“ и Общинският младежки център в Добрич ще наградят победителите в областния ученически конкурс за есе на тема „Децата с увреждания сред нас“. Свои творби в надпреварата представиха 27 гимназисти от Добрич, Тервел, Каварна и Шабла, съобщиха организаторите. Според тях, целта на конкурса е да дадат възможност на участниците да споделят..

публикувано на 11.12.17 в 08:36

Младежки форум във Варна

Младежкият ораторски форум на Варна се събира за своето трето издание. В него могат да се включат ученици от варненските гимназии и да покажат своето ораторско майсторство по познатия регламент. Тази година темата e „Ролята и значението на християнството в съвременна Европа“. Така участниците ще имат по-голяма свобода в избора на тема за своята реч –..

публикувано на 11.12.17 в 06:54

Адреси без ток

В периода 01.12.2017 - 22.12.2017 от 09:00 ч. до 16:00 ч. , поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Девня, кв. Повеляново - ул. “Тунджа“, ул. “Одеса“, ул. “Вапцаров“, ул. “Васил Левски“, ул. “Рибарска“, ул. “Родопи“, ул. “Александър..

публикувано на 11.12.17 в 06:40