Променят маршрута на линия 109 във Варна

Маршрутът на автобусна линия 109 във Варна се променя от 24 април, съобщиха от фирма Градски транспорт. Според промените няма да се обслужват двупосочно спирки "Ген. Заимов", "Писател", "Хоризонт" и "Журналист". След спирка "Странджа", автобусът ще обслужва спирки "Дървен мост", "Изгрев", "Ален мак", "ВСУ" и продължава по утвърдения маршрут до сп. "Панорама". Промените се въвеждат във връзка реализирането на проекта за канализация в  местността "Ален мак", уточняват от фирма „Градски транспорт”.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Идват жеги - внимавайте!

Във връзка с предупреждение от „Националния институт по метеорология и хидрология“ – филиал Варна, за опасно високи температури в периода 29.06 – 02.07.2017 г., от отдел „Дейности по защита на населението” към Община Варна препоръчват следните превантивни мерки: · Ако непременно трябва да излезете или пътувате, за предпочитане е това да става..

публикувано на 28.06.17 в 16:57

Благотворителен базар в Добрич в помощ на малката Симона Милчева

Благотворителен базар с ръчно изработени предмети и сувенири се открива на 29 юни в 16 ч. в ЖК „Дружба” 1 в Добрич пред блок № 8. Събират се средства, предназначени за животоспасяваща операция на гръбначния стълб на  10-годишната Симона Милчева, която страда от тежка форма на сколиоза, поясниха близки на момиченцето. На базара ще се предлагат..

публикувано на 28.06.17 в 16:44

Поради страх от тероризъм "Албена" АД отказва достъп на деца от лагер до плажа

От „Ученически отдих и туризъм” ЕАД към министерството на образованието съобщават в писмо до медиите в Добрич, че „Албена” АД отказва достъп до плажа на ученици, почиващи в база във вилна зона „Фиш-Фиш”. „За да стигнат до плажа, децата преминават по пътека и алея със стъпала, която в годините и до момента сме поддържали и почиствали. От няколко..

публикувано на 28.06.17 в 16:22
До ОУ

Районните кметства раздават чиповете за велопаркингите във Варна

Безплатните чипове за ползване на закритите  велопаркинги във Варна се раздават от районните кметства в града. Гражданите, които желаят,  могат да ги получат след подписване на договор в съответното кметство,   към което са адресно регистрирани. Единствено в район "Одесос" се заплаща 10 лева депозит. 2 от общо 10 велопаркинга във Варна в..

обновено на 28.06.17 в 15:17

След Лондон от днес нискобюджетни полети от Варна и до Берлин

След тържественото посрещане на първия полет на easyJet на летище Варна в началото на месеца, днес се изпълни и вторият нов маршрут на авиокомпанията от и до Берлин Шьонефелд. С откриването на двете   нови линии от Варна до Лондон Гетуик и Берлин Шьонефелд, летище Варна се превръща в 138-ата дестинация в мрежата на е asyJet. Полетите по..

публикувано на 28.06.17 в 15:15

30 точки в дневния ред на Общински съвет - Балчик утре

30 проектопредложения ще разгледа на редовното си заседание на 29 юни Общинският съвет в Балчик. Сесията започва в 9,00 часа в заседателната зала на администрацията. Отчетът на бюджета за миналата година в размер на 22 млн. 255 хиляди лева ще бъде внесен от кмета за одобрение. Освен това и няколко планови документа – Общинска програма за..

публикувано на 28.06.17 в 13:38
Екипажът на

Стоян Георгиев: Шкиперът Никола Попов е в тандем със съпругата си на борда на "Blue Magic"

Яхтата „Blue Magic”, ко­я­то пре­ко­си Ат­лан­ти­ка, се завръща в Балчик след близо девет месеца плаване зад граница. На 29 юни – четвъртък, между 17,00 и 18,00 часа, яхтата „Blue Magic”, която на 2 октомври м.г. отплава от балчишкия порт за трансaтлантическо ветроходно рали (Atlantic Rally for Cruisers (ARC), ще се завърне в наши води. Любители на..

публикувано на 28.06.17 в 13:24