Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Клиниката на д-р Емилова- здравословен лайфстайл

| обновено на 04.06.17 в 20:21
Владимир от София идва в клиниката на д-р Емилова по съвет на свои приятели. Той нямал здравословни проблеми. След дълга програма на плодове, чай и мед и  дълго захранване след това, той се чувства щастлив, спокоен  и тонизиран.

Какво се промени във Вашия живот?

Идването в клиниката на д-р Емилова промени отношението ми към храната. Сега мисля, че това не е клиника само за гладолечение, това е клиника, от които излизаш по-щастлив, това е клиника за здравословен лайфстайл.  Излизаш по-щастлив, по-уверен в себе си, по-близо до природата - всичко се променя. Не е необходимо да имаш здравословен проблем.

Всички хора, които държат на здравословния си външен вид и искат да изглеждат добре лятото – могат да дойдат в клиниката на д-р Емилова. Има прекрасни курсове за природосъобразно хранене, лекции и се прави детокс.

За Вас красивата фигура толкова ли е важна?

Не е тайна, че за 99 процента от младите хора е важно да изглеждат добре, така че –ако искат да изглеждат добре, да заповядат в клиниката!

Вашите приятели виждали ли са как изглеждате в момента?

Не, определено не са.

Каква би била реакцията им?

Надявам се – положителна. Аз поне съм много силно впечатлен от промяната.

Каква беше тя?

Като се видя в огледалото- сякаш сия. Тонизиран съм, изглеждам по-добре, чувствам се по-добре.

СнимкаТова е така външно. Но е важно човек да се усеща добре и вътрешно, иначе биха ни обвинили в субективизъм…

Не мога да кажа, че е субективизъм. Аз лично за себе си мога да кажа, че се чувствам по-добре и изглеждам по-добре.

Имаше ли нещо, което  беше трудно за Вас?

По-скоро не. Имаше много нови неща, които научих за себе си. Най-малкото е рутината в ежедневието - мислех, че някои неща са били полезни, а всъщност не е така. В желанието си някога да си помогнем, от незнание се получава обратен ефект.

Като млад човек, какво бихте препоръчали на своите приятели и други млади хора?

Аз лично препоръчвам курса за здравословно хранене и детокс. Не само самата храна, не само самите процедури, но и лекциите, които ни поднасят – ако съумеем да ги прилагаме, дават жестоки ефекти.

СнимкаКакво се промени във Вас самия след програмата?

Най-малкото се чувствам по-спокоен, не съм толкова изнервен, колкото преди.

Преди правили ли сте подобни програми?

Аз съм тук за втори път и не смятам, че ще ми е последен. Даже мисля, че ще идвам всяка година, ще идвам редовно…

Нямахте нужда от подобна програма , но тялото Ви се чувства по-добре….

Определено се чувствам по-добре, по-енергичен, по-щастлив съм, което е трудно за вярване, но истина е – човек се излиза от клиниката на д-р Емилова по-щастлив!

Как храната влияе на това усещане?

Когато тялото е замърсено и има токсини в него, това влияе на емоционалното ни възприемане. Детоксикацията те кара да чувстваш тялото си по-леко, по-енергично, да си по-бодър, а това допринася да се чувстваш по-щастлив и с ново самочувствие…

СнимкаЛятото за Вас след тази детоксикация?

Освен по-уверен, смятам, че ще бъда и по-щастлив, изглеждайки по-красив, и ще се върна отново...

През лятото д-р Емилова препоръчва консумирането  на дини, череши… Ще се възползвате ли от тези съвети?

Да, това са от любимите ми плодове и ще се придържам към казаното от д-р Емилова. Като цяло вече зеленчуците и плодовете ще заемат по-голямо място в храната ми. Ще си променя режима на хранене, ще внимавам не само какво ям, но и как го приготвям и  с какво го смесвам. Ще намаля млечните продукти и месото.

Не мислите ли, че спазването на съветите на д-р Емилова в реалния живот ще бъде трудно?

Не, имаш ли желание, няма проблем.  Д-р Емилова е толкова обаятелен и спокоен човек. Тя те кара да повярваш в това, което ти казва. Приемаш го безусловно. Страхотен човек е и пак ще се върна в нейната клиника, защото тук се почувствах наистина щастлив и спокоен.

През юли и август клиниката на д-р Емилова е в Боровец.  Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27