През лятото екипът на д-р Емилова е отново на Боровец

| обновено на 09.07.17 в 22:45

Голяма част от пациентите чакат с нетърпение почивката на Боровец в клиниката на д-р Емилова. И тази година ще се ползва базата на хотел „Боровец хилс”, където няма да има други гости и това позволява на хората, които прилагат програмата на плодове,чай и мед , да не се изкушават от храната.  Там ще има освен традиционната програма, медицински изследвания,непрекъснато  лекарско наблюдение, спортни занимания и други, сред  чистотата на планината се прави сутрешната гимнастика и разходките сред природата. „Боровите гори  са сред местата, където има най-много прана”, разказва д-р Емилова и така за кратко време човек много бързо се възстановява от стреса.  Планинският въздух,  съчетан с програмата на плодолечение,  много бързо прогонва лошата енергия  и се появява усмивката. За допълнително настроение помагат и горските плодове, които всеки може да събере по време на разходките в гората.  „ И 5 горски ягодки да изям, това дава такава енергия, която не може да се сравни с килограм от пазара,” продължава д-р Емилова. 


Записванията за Боровец са на телефон 0888 951 288.print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

За ползите от салатата

Тъмнозелените листни зеленчуци са богати на най-много полезни вещества, това показва проучване на Джоуел Фърман.  Д-р Емилова изключително много залага на неговото проучване и препоръчва увеличаване консумацията на салати. Преди няколко месеца  пациентите на популярната лекарка станаха вече 45 000. Защо е толкова полезна салатата, д-р Емилова?..

публикувано на 17.07.17 в 00:05

Черниците - плодът против стареене!

Лятото е време, в което има изобилие от плодове. Д-р Емилова препоръчва не просто плодове, а такива, които са добре узрели и сами откъсваме от дървото. Ползата от консумацията на плодове е изключително голяма. Все повече научни изследвания показват колко са полезни плодовете като превенция на здравето, т.е. да не се разболяваме. Като..

обновено на 02.07.17 в 23:49

Д-р Емилова: "Храненето в детските градини предразполага към болести в бъдеще"

На 27 юни за поред път в Народното събрание ще се срещнат лекарите с доверие от българите. Инициативата за това е на национален ежедневник,   който вече няколко години обобщава мнението на своите читатели. Д-р Емилова има вече няколко дипломи за лекар, на когото българите вярват. Ще обърна отново внимание, както и миналия път,..

обновено на 25.06.17 в 20:04

Семейство от Преслав се радва на рожба след програма на д-р Емилова

Желанието да има дете довежда при д-р Емилова една млада жена, която няколко месеца по-късно вече го държи в ръцете си. Здравейте, казвам се Вилияна Ганчева от Велики Преслав. Заедно с мъжа ми решихме да имаме дете, 14 години вече сме заедно с него. Първият   път се получи веднага. В края на третия месец обаче се оказа, че плодът..

обновено на 22.06.17 в 09:55

Варненка роди след програма на д-р Емилова

М алка принцеса вече държи в ръцете си млада майка от Варна, която родила дете то след прилагане програмата на д -р Людмила Емилова . Аз съм Михаела Стойчева от Варна и съм на 34 години. След първото ми детенце, общо взето, три години за второто не се получаваха нещата поради заболяване на яйчниците. П оликистоза ?..

обновено на 11.06.17 в 23:50

Клиниката на д-р Емилова- здравословен лайфстайл

Владимир от София идва в клиниката на д-р Емилова по съвет на свои приятели. Той нямал здравословни проблеми. След дълга програма на плодове, чай и мед и   дълго захранване след това, той се чувства щастлив, спокоен  и тонизиран. Какво се промени във Вашия живот? Идването в клиниката на д-р Емилова промени отношението ми към храната...

обновено на 04.06.17 в 20:21

Клиниката на д-р Емилова- в Поморие от 1 до 10 юни

За втори път клиниката на д-р Людмила Емилова ще бъде в Поморие - между 1 и 10 юни. Гранд хотел "Поморие"  предлага закрит басейн със солена минерална вода, медицински спа и уелнес рехабилитационен център с процедури с лечебна кал и масажи, различни видове сауни и бани и други начини за детоксикация, които отлично се съчетават с природния..

публикувано на 28.05.17 в 21:55