"Post Factum" с Валери Великов, на 17 юли

Седмицата на водното спасяване започва от днес във Варна, а проявите ще продължат до 21 юли включително. Повече в репортажа на Нина Милошевич.

След десетгодишно чакане днес правят първа копка на Проекта за водния цикъл в Добрич. Очакваме пряко по телефона кметът на Добрич Йордан Йорданов да ни каже след колко време ще бъде решен проблемът с водата в град, който рекордьор в световен мащаб по загуби от водопреносната мрежа.

Друг кмет ще участва пряко по телефона – този на Созопол – Панайот Рейзи, от когото ще разберем как морския град днес отбелязва своя празник.

И за финал – анкета със зрители, които тръпнат в очакване преди старта на новия седми сезон на култовия сериал „Игра на тронове”. Началото е тази вечер от 21 часа но НВО.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

„Новият ден” с Ваня Славова на 23 юли, неделя

И днес организират детска работилница в Морската градина. Проявата е в рамките на Международното биенале на стъклото , а кампанията е под надслов „”СтъклЕКО в парка”. Детска работилница ще се проведе от 11 часа на сцена „Раковина“ в морската градина. Всеки желаещ може да донесе буркани и бутилки, които ще бъдат декорирани, обясниха..

публикувано на 22.07.17 в 17:56
Любомир Гешковски

Гъдуларят Любо Гешковски с по един „Каприз” за всеки месец

„Caprice No.1” е първата пиеса от новите записи на виртуозният гъдулар Любомир Гешковски. Вечно търсещият в гъдулковото изкуство инструменталист е записал общо 12 авторски „каприза” - по един за всеки месец от годината.      При мен подтикът дойде от смяната на пръстовката. Изцяло нова пръстовка създадена за гъдулката, която се различава от..

публикувано на 22.07.17 в 15:51
Chart

#454 ТОП 20 (21.07-28.07.17)

публикувано на 21.07.17 в 21:01

"Новият ден" с Вяра Николаева на 22 юли

7.40 – Зоя Чавдарова, състезател по тенис на корт. Тя е без конкуренция дори сред мъжете в България и вече се подготвя за игрите в Токио през 2020 година. Колегата Румен Генов ни среща с нея. 8.10 – Обичай! Създавай! Споделяй! Обичай! Това е наслова на двудневната творческа работилница, която се провежда днес и утре във..

публикувано на 21.07.17 в 18:08

"Post Factum" с Валери Великов, на 21 юли

В началото обобщаваме новините от деня с акцент върху силното земетресение в Гърция и Турция и имунитета на добричкия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов / на снимката с министър Ангелкова /, който днес бе поискан от главния прокурор Сотир Цацаров. Едно от обвиненията срещу народния избраник е за това, че е изнудвал местен месопроизводител, като му искал..

публикувано на 21.07.17 в 16:11

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 21 юли със Светлана Вълкова

14.00 – 15.00 „Работата на художника не приключва в ателието, дори и когато се разхождам, пак рисувам” - Деян Вълков показа нова експозиция пред варненската публика „Индиго”: плевенският живописец  Иван Велчев – Йово за първи път с изложба във Варна Кино маратон , посветен на Александър Дюма-баща в Регионална библиотека..

публикувано на 21.07.17 в 13:50

Хоризонти от 11 до 12 часа с Иван Симеонов

Хоризонти - предаването за пътувания и положителни емоции далеч от дома. Времето в ефира, където може да споделите и вашите идеи и мечти за пътешествие. Днес навлизаме в дълбоки води на борда на луксозна яхта и ще разберем,  как можем дори да обиколим света. Ще продължим разказа за Петрич Кале с директора на Регионалния исторически музей Валентин..

публикувано на 21.07.17 в 11:14