"Post Factum" с Валери Великов, на 17 юли

Седмицата на водното спасяване започва от днес във Варна, а проявите ще продължат до 21 юли включително. Повече в репортажа на Нина Милошевич.

След десетгодишно чакане днес правят първа копка на Проекта за водния цикъл в Добрич. Очакваме пряко по телефона кметът на Добрич Йордан Йорданов да ни каже след колко време ще бъде решен проблемът с водата в град, който рекордьор в световен мащаб по загуби от водопреносната мрежа.

Друг кмет ще участва пряко по телефона – този на Созопол – Панайот Рейзи, от когото ще разберем как морския град днес отбелязва своя празник.

И за финал – анкета със зрители, които тръпнат в очакване преди старта на новия седми сезон на култовия сериал „Игра на тронове”. Началото е тази вечер от 21 часа но НВО.


ВИЖТЕ ОЩЕ
ГМО ябълка портокал

“Новият ден” на 20 ноември 2017 с Мариела Димитрова

75% от българите искат въвеждането на доброволен за бизнеса стандарт “Без ГМО“. Това показа проучване на сдружение „За Земята” по повод предстоящото второ четене в Народното събрание на изцяло новият Законопроект за храните. В него се предлага вместо доброволен стандарт, браншови организации да изработват добри производствени практики. В..

публикувано на 20.11.17 в 06:15

45 оборота в минута #433 (20.11.2017) | Франк Майер

Слушайте отново последния брой на предаването 45 оборота в минута ! След като гостува на предаването в началото на лятото, Франк Майер се завръща за едно много специално издание на 45 оборота в минута . Селекцията е негова от първата до последната минута, което ни дава възможността отново да се насладим на еклектичния му и космополитен..

публикувано на 18.11.17 в 21:15

"Новият ден" с Вяра Николаева на 19-и ноември

Първите 3 соларни, зарядни устройства по проекта „Соларни панели – как да ги използвам в моя квартал?” на сдружение „ Няма невъзможни неща” вече са монтирани в района на НЧ “Просвета 1927” в кв. Аспарухово във Варна. Устройствата са общо 17-т. От тях ще се възползват безплатно и гражданите на още три квартала в нашия град – "Младост",..

публикувано на 18.11.17 в 16:57

"Позиция" с Валери Великов, на 18 ноември

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Депутатите Пламен Манушев от ГЕРБ и Анелия Клисарова от БСП с коментар за оставката на Димитър Главчев, избирането на Цвета Караянчева и последния евродоклад. С бившия командир на Военноморските сили ще говорим и за строежа на двамата нови..

обновено на 18.11.17 в 08:47

НОВИЯТ ДЕН на 18 ноември с Габриела Гаврилова

Добро утро от екипа на Радио Варна - Иван Тасев и Габриела Гаврилова. До 9 часа ще потърсим к аква е връзката между приятелство и сладки и една рецепта за постна вкусотия ? - Антоанета Генова и Живка Герасимова. Ще разберем и как да направим родово проучване – Паша Александрова ,   наследник на възрожденски род на опълченец, чийто наследници са..

обновено на 18.11.17 в 07:51
Chart

#471 ТОП 20 (17.11-24.11.17)

публикувано на 17.11.17 в 21:00

"POST FACTUM" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -еr" - денят в пет минути. Председателят на Народното събрание подаде оставка и с това развърза скандала от тази седмица, при който БСП и ДПС се самоизключиха от пленарна зала, докато Димитър Главчев е шеф на парламента. Всички гледни точки от днешния ден плюс заявката на друга парламентарна група, която иска поредна оставка...

публикувано на 17.11.17 в 16:13