Премиерът Борисов: Проектът "Цанков камък" е плувен басейн за 1 милиард лева

БГНЕС

Проектът "Цанков камък" е плувен басейн за 1 милиард лева, само пътят от 10 километра е на стойност 120 милиона евро. Това каза премиерът Бойко Борисов във Варна. За Радио Варна той коментира каква е съдбата на сигнала му за "Цанков камък", който е подал до тогавашния главен прокурор Борис Велчев:

Борисов каза още,че страната ни е готова за председателството на съвета на ЕС и е оптимист,че до Провадия ще има европейски газов хъб.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Оранжев код заради дъжд в Бургас, жълт - за силен вятър във Варна и Добрич

Оранжев код за обилни валежи е в сила за 16 области в централната част на страната. Това показва справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН). Сред областите, където се очакват силни валежи е и Бургас. Количеството на валежите ще достигне до 60 литра на квадратен метър. За..

публикувано на 24.10.17 в 08:27

Полиция на Аспарухов мост

Екип на Пътна полиция ще регулира движението от 8.00 часа по Аспарухов мост, научи радио Варна, заради ремонта на моста, който започва днес.

публикувано на 24.10.17 в 08:01

Българският кораб за борба с нефтени разливи ще проведе учение във Варненския залив

Съвместно учение по ликвидиране на нефтен разлив в отговорния район на България в Черно море ще се проведе днес. В тренировката ще участват представители на Главна дирекция „Аварийно-спасителна дейност“, Дирекция „Морска администрация“-Варна, EMSA (Европейска агенция за морска сигурност) и други. По време на учението корабът ще..

обновено на 24.10.17 в 07:17

Протести срещу работодателския произвол в София и Варна

Работници от цялата страна излизат на нов национален протест срещу работодателския произвол . Бивши и настоящи служители, синдикалисти и солидарни граждани ще протестират срещу компании и собственици, които са ощетили пряко интересите им, не са им изплатили дължими трудови възнаграждения или са погазили по друг начин правата им, както и срещу..

публикувано на 24.10.17 в 07:11

Започва ремонтът на Аспарухов мост

От днес започва   ремонтът на Аспаруховия мост, който е част от пътя Варна - Бургас. Мостът се състои общо от 11 съоръжения,  започва обновяването на съоръжение 6, с дължина 97 метра. Днес  се изгражда временната организация за движение. Платното за Бургас е затворено за движение, а трафикът е насочен в платното за Варна по ремонтираните през..

публикувано на 24.10.17 в 06:21

Без ток във Варна и областта

На 24.10.2017 от 09:00 ч. до 16:30 ч. , поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Варна - входа на кв. Виница, ул. Цар Борис III, магазин "My Market", част от ул. Света Параскева, автосервизи, магазин "Сръчко", част от бул. 8-ми Приморски полк, картинг..

публикувано на 24.10.17 в 06:02

Облачно и дъждовно

Днес ще бъде облачно с валежи от дъжд. През деня по-значителни количества ще има във вътрешността на Североизточна България, а през следващата нощ над Югоизточна България. Вятърът ще се усилва, следобед в Дунавската равнина от изток-североизток, по крайбрежието от изток-югоизток. Към нощта над целия район ще духа силен североизточен вятър със..

публикувано на 24.10.17 в 05:52