"Новият ден" на 13 август с Габриела Гаврилова

| обновено на 12.08.17 в 21:44

Честит празник на Военноморските сили!

Темите в предаването:

7.40- Какви са възможностите на образователната програма"Лято в музея" на РИМ-Добрич - Надежда Иванова, зав. отдел "Възраждане" .

8.10 – С високо технологично оборудване разполага ветроходния кораб на Greenpeace, който може да бъде разгледан и днес на пристанище Варна. Подробностите научаваме от Деница Петрова - ръководител на неправителствената организация.

8.20 - Самолети, кораби, танкове, влакове от дърво, хартия, метал – това е краткото описание на експозицията, която се открива след няколко часа в Археологическия музей. Председателят и инициатор на събитието Ивелин Ценов и един от авторите на модели историкът Теодор Роков.

8.40 – На празника на Военноморските сили – разговор за успехите и проектите, по които работят - контраадмирал Митко Петев,командир на ВМС.

8.50 - Успехите са възможни и в България, това разказва17-годишен младеж, който от 4 години помага в семейния бизнес. Явор Василев се подготвя за студент по медицина, докато обяснява на посетителите на Панаира на занаятите предимствата от консумацията на шипки.


ВИЖТЕ ОЩЕ

"Новият ден" на 19 март със Сияна Спиридонова

"Календар" - историческа рубрика Преглед на печата в понеделник сутрин За мащабните ремонти и строителството на новия бул. "Левски" във Варна информират Николай Нанков - министър на регионалното развитие и благоустройството и кметът на Варна Иван Портних Здравна рубрика с д-р Людмила Емилова Балчиклии събират капачки за..

публикувано на 19.03.18 в 05:00

"Позиция" с Валери Великов, на 17 март

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Ремонтите на улиците във Варна и ежедневните задръствания, коментираме с министъра на регионалното развитие и блауствойството Николай Нанков, кмета на Варна Иван Портних и председателя на ДСБ-Варна Васко Василев. Злоупотреби или репресия...? Разговор..

публикувано на 17.03.18 в 08:00
Chart

#488 ТОП 20 (16.03.2018-23.03.2018)

публикувано на 16.03.18 в 21:01

РАДИО ВАРНА ПРЕДСТАВЯ на 17 март - " Събуди се с усмивка"

В събота след новините в 8 часа ще ви срещнем с българи, които според тях самите са успели да намерят щастието. Всъщност, това е относителна категория и всеки може да има собствено мнение по темата. 75-годишно проучване на учени от Харвард показа, че добрите връзки ни поддържат по-здрави и по-щастливи. Темата за щастието е толкова важна, че тя..

публикувано на 16.03.18 в 20:03

"Пост фактум" с Жоро Бекяров

Ще има ли ред в хаоса на движение във Варна и кои плажове ще са охраняеми това лято? Отговор от кмета на Варна Иван Портних и областния управител Стоян Пасев. Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството, ще разкрие кога и колко ще трае поредното саниране на Аспаруховия мост. В предаването "Пост фактум" с дата 16 март ще..

публикувано на 16.03.18 в 17:16

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 16 март 2018 със Светлана Вълкова

Днес започва София филм фест във Варна: акцент върху съпътстващата програма и документалния филм за Миро Морски „Синко мой” Варненският драматичен театър на 97 години и ново премиерно заглавие „Мобилният телефон на мъртвеца” „Семейство Стоянови” – изложба с намерена фотография от годините на социализма „Преосмисляне на формата” – експозиция на..

публикувано на 16.03.18 в 13:49

"Новият ден" на 16 март с Доротея Николова

За отворена улична шахта в центъра на Варна сигнализира слушател на Радио Варна. Според живеещи на улица „Воден” , капакът се преобърнал от бетоновоз.   Гражданите подали сигнал във ВиК- Варна, но проблемът остава. Има пропадане и на уличното платно. Още по темата от Габриела Гаврилова. Благотворителна изложба с фотографаии на..

публикувано на 16.03.18 в 06:14