"Море и бряг" с Валери Великов, на 13 септември

Снимка: Радио Варна

Ивелина Минкова от Морския клуб в Техническия университет във Варна ще ни каже на какъв етап е идеята за студенстка регата, с която да бъде закрит сезона през месец октомври. Очаква се в регатата да се включат всички морски клубове от варненските университети.

Дългогодишният директор на Варна Радио Стефан Димитров разказва интересни, а понякога и доста комични ситуации, свързани с разговори между моряци на плаване и техните роднини на сушата.

Гост в студиото е председателят на Управителния съвет на Асоциацията на морските капитани Иван Цонев, с когото ще говорим за предстоящото отбелязване на годишнината на асоциацията.


ВИЖТЕ ОЩЕ

В „Радио Варна представя” – магията на ритъма латино

Няма по-добър начин да се разтовариш от проблемите от това да се пренесеш в света на танца, макар и за малко. Чрез него можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които докосват сърцето..

обновено на 25.11.17 в 05:40

"На светло" на 25-и ноември с Вяра Николаева

3 от общо 17 соларни панела, предназначени за зареждане на мобилни устройства заработиха във Варна. Те бяха монтирани в района на НЧ „Просвета 1927 ” в кв. Аспарухово.   Ще могат да се използват безплатно от гражданите и гостите на града. Освен в кв. Аспарухово соларни зарядни ще се монтират още в кварталите : „Левски", „Чайка", „Младост" и..

обновено на 25.11.17 в 05:39
Chart

#472 ТОП 20 (24.11-01.12.17)

публикувано на 24.11.17 в 21:01

"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

Пост-ер в пет минути. Увеличени часове за шофьорски курсове и изпитите, промени и при преминаването на автомобилите на годишен технически преглед се обсъждат от ресорните министерства с оглед войната по пътищата. Защо досегашните промени не решиха тези проблеми и какви са гаранциите, че новите ще накарат нарушителите да размислят? Разговор с..

публикувано на 24.11.17 в 16:32

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 24 ноември със Светлана Вълкова

Морето като повод за литературно общуване: морски литературни срещи с Мариан Желев и Николай Фенерски във Варна и Бургас Киномания 2017: "Ела Фицджералд: струва си да живееш" Художникът Даниел Дянков рисува върху автентични финансови документи от периода 1937-1939 година, намерени на един таван „Изчезване на спомена” - векторни..

публикувано на 24.11.17 в 13:41

"НОВИЯТ ДЕН" С ВАНЯ СЛАВОВА НА 24 НОЕМВРИ

В най-хубавия ден от седмицата ще бъдем ваша разнообразна и актуална компания в ефира на Радио Варна! Не пропускайте музиката по избор на Димитър Димитров и новините с Доротея Николова. За качеството на звука се грижи звукорежисьорът Добромир Мързов. Приятно пътешествие с темите в програмата ни тази сутрин! За най-модерната синя..

обновено на 24.11.17 в 06:10

Хоризонти на 24.11.2017

Как да стигнем до Брюксел и как най-лесно и удобно да се придвижим в белгийската столица? Кои места привличат най-много посетители? Отговорите специално за Хоризонти от сърцето на Брюксел дава варненският софтуерен специалист Борислав Дамянов. Слушайте Хоризонти с автор и водещ Иван Симеонов всеки петък от 11 до 12 часа.

публикувано на 23.11.17 в 21:36