Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Иванов напусна "Черно море"

Старши треньорът на "Черно море" Георги Иванов подаде оставка, която бе приета от ръководството на клуба. Това стана веднага след отпадането на отбора от турнира за Купата на България. Иванов пое вината за загубата от "Монтана" с 1:2 в 1/16-финалите на турнирната надпревара и като цяло за поредицата от слаби резултати на тима в последните няколко срещи от първенството. "Моряците" допуснаха 3 поредни загуби в шампионата. Георги Иванов ще разтрогне договора си с клуба по взаимно съгласие. С него си тръгва и помощникът му Ивайло Петров. В събота срещу "Етър" на стадион “Тича” от 20 часа отборът ще бъде воден от Емануел Луканов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Георги Бояджиев: Основната ни цел е Европейското първенство в София

Георги Бояджиев е дългогодишен треньор по бокс в клуб „Черно море“. Той е треньор и в спортното училище във Варна. Поводът за срещата с него е не само шампионската титла извоювана от неговия състезател Андреас Димитров при мъжете, но изключително натоварената програма през годината, както и сериозните очаквания за медали на неговите..

публикувано на 16.04.24 в 11:50

Много трофеи за състезателите ни по аеробика

Общо 8 медала, от които 4 златни, 3 сребърни и 1 бронзов завоюваха българските състезатели на приключилият вчера 25 Международен турнир по спортна аеробика " SLOVAK AEROBIC OPEN". Ето и класирането: -Възрастова група 9-11г.: Категория индивидуално момичета: 1 място - Джемре Стефанова 2 място - Николета Сарафимова Категория тройки: 1 място..

публикувано на 16.04.24 в 10:53

Тея Николова избрана от престижен университет

Един от най-ярките таланти на осемкратния шампион на България по плуване ПСК „Черно море” – Тея Николова, е приета да учи в Northwestern University в Чикаго. Личен треньор на талантливата варненка е Никола Петров. Тея узнала щастливата вест преди броени дни, когато официално й съобщили, че е част от Северозападния университет в Илинойс. На..

публикувано на 16.04.24 в 10:51

Студентите участваха в крос във Варна

62 състезатели от пет висши училища в града взеха участие в Лекоатлетически крос от Варненската студентска Универсиада, който се проведе в Морската градина. Както всяка година дисциплината за мъжете беше 2000 метра, а за жени 1000 метра или една обиколка от летния театър до Пантеона и обратно. Състезанието при жените стартира в 11.00..

публикувано на 16.04.24 в 10:48

Ветеранско дерби във Варна

Градско дерби между ФК Спартак Варна и Черно море предстои тази седмица. Двубоят от републиканското първенство за ветерани ще се проведе в четвъртък, 18-и април от 18 ч. на ст Спартак. Победителят се определя в един двубой и ще се класира за полуфиналите на надпреварата. За соколите на терена ще покажат умения познати имена като Георги Арнаудов,..

публикувано на 16.04.24 в 10:47

Преди началото на мача "Черно море" -"Левски"

Тук можете да видите видео преди началото на мача във Варна между Черно море и Левски.

публикувано на 15.04.24 в 11:54

Отзвук от победата на "Черно море" срещу "Левски"

Футболистите на Черно море зарадваха цяла Варна с победата си срещу Левски с 3-1. Този мач и този успех бяха много важни, за да могат варненци в плейофите да имат три домакински срещи. Сега ви предлагаме отзвук от мача. Първо наставникът на „моряците“ Илиан Илиев, а след това и част от футболистите.

публикувано на 15.04.24 в 11:50