Може ли да се излекува астмата?

| обновено на 09.10.17 в 06:21

В това е убедена Весела от Несебър, която се чувства различен човек след програмата на омекотено гладуване, направена под непрекъснат контрол от д-р Емилова.

Здравейте, аз съм Весела Димитрова от Несебър. При д-р Емилова ме доведе високо кръвно налягане и кръвна захар, бронхиална астма, която имам от години, придружена със сериозни пристъпи. Ходих при различни лекари. Много често боледувах от пневмонии, била съм и в София, в Бургас,  била съм в различни болници, но нищо не помогна.

Колко лекарства вземахте?

14 лекарства на ден плюс за кръвната захар. Имах и помпа за астмата. Но моят син ме доведе при д-р Емилова. Направих 10 дни на плодове, чай и мед. След това бях в къщи 12 дни, ходих и на работа, захраних се и на 5 ден се върнах отново в клиниката.

Как са килограмите вече?

За 20 дни – свалих 13 килограма. Смятам да направя 20 дни захранване, така ще сваля още.

Благодаря на целия екип и на д-р Емилова, които денонощно ме наблюдаваха. Засега останаха само лекарства за разреждане на кръвта. Спрях медикаментите за диабета и астмата.  Кръвната ми захар сутрин е 7-8, кръвното налягане е 120/80 и без инхалации, които бяха 2 на брой. Снимка

Как се движите по стълбите вече?

Стълбите  изкачвам пеша. От първия до 4 етаж не ползвам  асансьор, а не можех да изкача две стъпала като дойдох.

От колко време приемахте медикаменти?

27 години бях  с инхалации за астма, за диабета – 5 години, за сърцето – 15 години.

 Къде изхвърлихте инхалаторите?

Всички изхвърлих в коша за боклук. Предполагам, че вече няма да ми трябва.

Вероятно ще продължите с нещо, което дава резултат?

Обезателно. Ще направя 20 дни захранване при д-р Емилова. Като се прибера, продължавам  здравословен начин на живот.

На Вашите години сте убедена, че ще промените своя начин на живот.

Задължително. То е грехота да се върна към стария си начин на живот. Ще продължа напред със здравословно хранене.

Кое е най-полезно, което открихте в клиниката на д-р Емилова за Вас самата ?

Това, че за да живее човек, трябва да се храни здравословно. Съчетано с леки упражнения  плуване, ходене.

Клиниката на д-р Емилова работи отново в хотел "Азалия" в курортен комплекс "Св.Св. Константин и Елена" край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ
krushi

Плодовете контролират емоциите

В това е убедена Димитричка   Статева от Добрич. Преди години тя търси помощ от д-р Емилова заради усложнения след п невмония. Добрите резултати са налице и днес жената е благодарна, защото е здрава и сама се грижи за семейството си. Какво ви накара да направите тази програма Вие? Много тежка пневмония,   която изкарах -..

обновено на 15.10.17 в 19:34

Японски учен доказа подмладяването на клетката

Есента е най-богата на български плодове, които може да хапнем откъснати от дървото или на следващия ден, и да се направят поне няколко дни плодолечение. С консумацията на пресни български плодове приемаме много полезни вещества - витамини, минерали,ензими, антиоксиданти, пигменти вещества, разказва д-р Людмила Емилова. Самата тя "тръгва" към природните..

обновено на 01.10.17 в 17:45

Вълшебното хапче смокини

Смокинята е изключително полезен плод, споделя  д-р Людмила Емилова.  Тя съдържа много полезни минерали, калий, калций, цинк, магнезии и така нататък.  Съдържа много витамин С,  В1, В2, В6, В9 и други.  Има и голямо количество баластни вещества, които почистват добре дебелото черво. Изключително полезно е голямото съдържание на плодова захар, за да се..

обновено на 24.09.17 в 21:30

Имунната система се възстановява след няколко дни глад

Поредният усмихнат пациент срещам в клиниката на д-р Емилова. Здравейте. Казвам се Красимира Пецова от Пазарджик. Чувствам се великолепно. Чувствам се по-добре от вчера и може би малко по-лошо от утре. Защото ще продължите да правите   програмата на лечебно гладуване  на д-р Емилова? Абсолютно. Това е полезно за мен, това е важно за мен...

обновено на 17.09.17 в 13:59

81-годишна жена: "Здравето е най-хубавото нещо!"

Редовен пациент на д-р Емилова  споделя, че тя е "изпратена, за да живея колкото си поискам!” Казвам се Николина Жекова и съм на 81 години. В младостта си съм боледувала много често, но тогава разбрах, че най-хубавото нещо на света е здравето. Зная за програмата на д-р Емилова  от  много  време – преди години за нея ми разказа една..

обновено на 10.09.17 в 22:16

Програмата на плодове помага при диабет

Димитър от Варна от няколко години има диабет тип 2, вече е на инсулин и  качва заради това килограми. В клиниката на д-р Емилова успява да свали 8 килограма за 10 дни, контролира на същите нива кръвната захар както с инсулин, но вече не го слага. Бях качил 16 килограма, защото имам диабет, бия си инсулин и така.... Направих няколко дни с програмата на..

обновено на 04.09.17 в 16:50

Плодове и спорт за здраве!

Цял род от София е почитател на здравословното хранене, което предлага клиниката на д-р Емилова. Най-малкият член е 8-годишната София. В разговора се включват нейната майка и леля - Милена и Ралица. Дойдох, за да отслабна. Стана, но не толкова, колкото исках. Много е лесно и добре се чувствах. Но на мама не беше лесно...Постоянно ядеше плод и мед,..

обновено на 27.08.17 в 21:21