Може ли да се излекува астмата?

| обновено на 09.10.17 в 06:21

В това е убедена Весела от Несебър, която се чувства различен човек след програмата на омекотено гладуване, направена под непрекъснат контрол от д-р Емилова.

Здравейте, аз съм Весела Димитрова от Несебър. При д-р Емилова ме доведе високо кръвно налягане и кръвна захар, бронхиална астма, която имам от години, придружена със сериозни пристъпи. Ходих при различни лекари. Много често боледувах от пневмонии, била съм и в София, в Бургас,  била съм в различни болници, но нищо не помогна.

Колко лекарства вземахте?

14 лекарства на ден плюс за кръвната захар. Имах и помпа за астмата. Но моят син ме доведе при д-р Емилова. Направих 10 дни на плодове, чай и мед. След това бях в къщи 12 дни, ходих и на работа, захраних се и на 5 ден се върнах отново в клиниката.

Как са килограмите вече?

За 20 дни – свалих 13 килограма. Смятам да направя 20 дни захранване, така ще сваля още.

Благодаря на целия екип и на д-р Емилова, които денонощно ме наблюдаваха. Засега останаха само лекарства за разреждане на кръвта. Спрях медикаментите за диабета и астмата.  Кръвната ми захар сутрин е 7-8, кръвното налягане е 120/80 и без инхалации, които бяха 2 на брой. Снимка

Как се движите по стълбите вече?

Стълбите  изкачвам пеша. От първия до 4 етаж не ползвам  асансьор, а не можех да изкача две стъпала като дойдох.

От колко време приемахте медикаменти?

27 години бях  с инхалации за астма, за диабета – 5 години, за сърцето – 15 години.

 Къде изхвърлихте инхалаторите?

Всички изхвърлих в коша за боклук. Предполагам, че вече няма да ми трябва.

Вероятно ще продължите с нещо, което дава резултат?

Обезателно. Ще направя 20 дни захранване при д-р Емилова. Като се прибера, продължавам  здравословен начин на живот.

На Вашите години сте убедена, че ще промените своя начин на живот.

Задължително. То е грехота да се върна към стария си начин на живот. Ще продължа напред със здравословно хранене.

Кое е най-полезно, което открихте в клиниката на д-р Емилова за Вас самата ?

Това, че за да живее човек, трябва да се храни здравословно. Съчетано с леки упражнения  плуване, ходене.

Клиниката на д-р Емилова работи отново в хотел "Азалия" в курортен комплекс "Св.Св. Константин и Елена" край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ

Движението съхранява мозъка и паметта

Здравословното хранене и физически упражнения съхраняват дейността на мозъка, това показват последните медицински проучвания по света. Д-р Людмила Емилова следи непрекъснато развитието на науката и затова е убедена, че постоянните физически натоварвания и здравословното хранене запазват големината и обема на мозъка. Ако той е започнал да намалява,..

публикувано на 15.07.18 в 14:00

Жълтият кантарион влиза в състава на виаграта

Когато българинът е болен, той пие билков чай. На това залага при разработване на системата за омекотено гладуване Лидия Ковачева и това се използва от д-р Людмила Емилова вече 25 години. Програмата съчетава лечебната сила на плодовете и лечебната сила на билките. Ефектът се постига от лечебното гладуване, билките имат помощна роля, това  обяснила Лидия..

публикувано на 07.07.18 в 16:00

Как да съхраним паметта въпреки годините

Възможно е, това показват съвременните научни изследвания, разказва д-р Емилова Може ли лечебното гладуване да помогне за подобряване на паметта? Това е така и го доказват много наши пациенти, които са на преклонна възраст и са започнали нашата програма преди 15 - 20 години. Те се хранят най-често здравословно и не нарушават нашата програма. Те..

публикувано на 01.07.18 в 14:45

Незаменимият плод черница. Кайсии за сърце

„ Ако някоя черна черница падне върху бялата ни блуза, това е знак да си вдигнем главата и да не се отказваме, докато не изядем всички узрели черници на клоните, до които достигаме “. Това казва природолечителката д-р Людмила Емилова. Черницата е нейният любим плод. Доказателствата за ползата от неговата консумация тя получила от Лидия..

публикувано на 24.06.18 в 13:55

Студовата алергия може да се излекува

Сериозен проблем с алергиите решава  19-годишната  Авигея  от Велико Търново. Тежката алергия към студ и влага била от 4-5 години. Не помогнала традиционната медицина и хомеопатията, споделя Авигея. През миналата година 3 месеца е без мензис, след това приема в продължение на 3 месеца хормони, килограмите се увеличили с 10, но след спиране на..

публикувано на 17.06.18 в 11:50

Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2. От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах..

публикувано на 10.06.18 в 12:50

Да свалиш 55 килограма за една година? Възможно е.

55  килограма успява да свали за една година Атидже Башева от София. Младата жена тежала 155 килограма. Била в преддиабетно състояние, стойностите на кръвната захар били на границата. Имала и сънна апнея – не можела да спи нормално, често се будела и се чувствала отпаднала. Направила 4 дълги програми на плодове, чай и мед – общо 90..

публикувано на 03.06.18 в 14:05