Може ли да се излекува астмата?

| обновено на 09.10.17 в 06:21

В това е убедена Весела от Несебър, която се чувства различен човек след програмата на омекотено гладуване, направена под непрекъснат контрол от д-р Емилова.

Здравейте, аз съм Весела Димитрова от Несебър. При д-р Емилова ме доведе високо кръвно налягане и кръвна захар, бронхиална астма, която имам от години, придружена със сериозни пристъпи. Ходих при различни лекари. Много често боледувах от пневмонии, била съм и в София, в Бургас,  била съм в различни болници, но нищо не помогна.

Колко лекарства вземахте?

14 лекарства на ден плюс за кръвната захар. Имах и помпа за астмата. Но моят син ме доведе при д-р Емилова. Направих 10 дни на плодове, чай и мед. След това бях в къщи 12 дни, ходих и на работа, захраних се и на 5 ден се върнах отново в клиниката.

Как са килограмите вече?

За 20 дни – свалих 13 килограма. Смятам да направя 20 дни захранване, така ще сваля още.

Благодаря на целия екип и на д-р Емилова, които денонощно ме наблюдаваха. Засега останаха само лекарства за разреждане на кръвта. Спрях медикаментите за диабета и астмата.  Кръвната ми захар сутрин е 7-8, кръвното налягане е 120/80 и без инхалации, които бяха 2 на брой. Снимка

Как се движите по стълбите вече?

Стълбите  изкачвам пеша. От първия до 4 етаж не ползвам  асансьор, а не можех да изкача две стъпала като дойдох.

От колко време приемахте медикаменти?

27 години бях  с инхалации за астма, за диабета – 5 години, за сърцето – 15 години.

 Къде изхвърлихте инхалаторите?

Всички изхвърлих в коша за боклук. Предполагам, че вече няма да ми трябва.

Вероятно ще продължите с нещо, което дава резултат?

Обезателно. Ще направя 20 дни захранване при д-р Емилова. Като се прибера, продължавам  здравословен начин на живот.

На Вашите години сте убедена, че ще промените своя начин на живот.

Задължително. То е грехота да се върна към стария си начин на живот. Ще продължа напред със здравословно хранене.

Кое е най-полезно, което открихте в клиниката на д-р Емилова за Вас самата ?

Това, че за да живее човек, трябва да се храни здравословно. Съчетано с леки упражнения  плуване, ходене.

Клиниката на д-р Емилова работи отново в хотел "Азалия" в курортен комплекс "Св.Св. Константин и Елена" край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ

Емилия от Швеция: „Ще дойда отново при д-р Емилова!”

След 20-дневно плодолечение   в клиниката на д-р Емилова Емилия си тръгва доволна, защото е спряла медикаментите за диабет, а нейната приятелка е щастлива, че са се излекували раните от псориазиса. Аз съм Емилия и съм на 47 години. За първи път правя плодолечение и съм много очарована. Не зная от колко време в моя живот не се..

публикувано на 17.12.17 в 17:22

Веско Станков: "Махнете шкафчето за прегрешения!"

Той е на 38 години, но споделя, че енергията му в момента е повече от времето, когато е на 20. Завършил е  екология  в СУ "Св. Климент Охридски" и  мотивът му да се храни с цялостни продукти  е етичното отношение към животните и планетата. Споделя, че здравословният ефект идва постфактум. Веско Станков с часове може да говори за храната,..

обновено на 11.12.17 в 10:07

Подправките придават вкус и плътност на храната

Илия Илиев от 10 години е част от екипа, който приготвя здравословната храна в центъра на д-р Людмила Емилова. От 5 години вече и е главен готвач. Преди да се присъедини към екипа, сам прави програмата, защото имал гнойна ангина и акне.  След това животът му наистина се променя. Преди малко повече от година сключи брак с Галя, която също работи при д-р..

обновено на 03.12.17 в 18:47

Орехите ни правят по-умни!

По време на постите консумацията на ядки е особено полезна. Сред най-предпочитаните са орехите, които приличат на кората на човешкия мозък. Те са от най-ценните, разказва д-р Емилова, защото са много полезна и ценна храна за мозъка. Причината -  огромни количества Омега 3- мастни киселини, които дават шанс на мозъчните клетки да работят по-добре. Научни..

обновено на 01.12.17 в 13:26

Мариета от Кипър : "При д-р Емилова идвам за рехабилитация”

  15 години здравословен начин на живот води Мариета Стелину след програма на д-р Емилова. Тя живее в Кипър и е на 53 години. Доволна от постигнатите резултати, тя споделя това с близки и приятели, много от които също са прилагали плодолечение. Посещавам вече 15 години клиниката на д-р Емилова, където и да се намира . Когато дойдох, ми бяха..

публикувано на 26.11.17 в 10:09

Нужна е коренна промяна в храненето!

Програмата на плодолечение спасява 60-годишен мъж от тежка алергия. След 2 години той може да консумира всичко без да има риск. Всички показатели са в норма и като бонус са свалените 30 килограма. Семейство Нолеви от Хасково. Казвам се Тодор Нолев. Преди 2 години трябваше да лекувам тежка алергия, която се беше появила 3 години по-рано. С..

обновено на 12.11.17 в 17:05

Как се свалят 50 килограма за една година?

Отговорът от интервюто с Айсел от Турция, която след като прилага програмата на д-р Емилова и се връща в семейството си, синът й е толкова силно мотивиран, че за 1 година сваля 50 килограма без диети, само със здравословно хранене и спорт Казвам се Айсел и идвам от Турция. Дойдох преди 3 години при д-р Емилова. Чух за клиниката от свои приятели..

обновено на 05.11.17 в 22:48