Може ли да се излекува астмата?

| обновено на 09.10.17 в 06:21

В това е убедена Весела от Несебър, която се чувства различен човек след програмата на омекотено гладуване, направена под непрекъснат контрол от д-р Емилова.

Здравейте, аз съм Весела Димитрова от Несебър. При д-р Емилова ме доведе високо кръвно налягане и кръвна захар, бронхиална астма, която имам от години, придружена със сериозни пристъпи. Ходих при различни лекари. Много често боледувах от пневмонии, била съм и в София, в Бургас,  била съм в различни болници, но нищо не помогна.

Колко лекарства вземахте?

14 лекарства на ден плюс за кръвната захар. Имах и помпа за астмата. Но моят син ме доведе при д-р Емилова. Направих 10 дни на плодове, чай и мед. След това бях в къщи 12 дни, ходих и на работа, захраних се и на 5 ден се върнах отново в клиниката.

Как са килограмите вече?

За 20 дни – свалих 13 килограма. Смятам да направя 20 дни захранване, така ще сваля още.

Благодаря на целия екип и на д-р Емилова, които денонощно ме наблюдаваха. Засега останаха само лекарства за разреждане на кръвта. Спрях медикаментите за диабета и астмата.  Кръвната ми захар сутрин е 7-8, кръвното налягане е 120/80 и без инхалации, които бяха 2 на брой. Снимка

Как се движите по стълбите вече?

Стълбите  изкачвам пеша. От първия до 4 етаж не ползвам  асансьор, а не можех да изкача две стъпала като дойдох.

От колко време приемахте медикаменти?

27 години бях  с инхалации за астма, за диабета – 5 години, за сърцето – 15 години.

 Къде изхвърлихте инхалаторите?

Всички изхвърлих в коша за боклук. Предполагам, че вече няма да ми трябва.

Вероятно ще продължите с нещо, което дава резултат?

Обезателно. Ще направя 20 дни захранване при д-р Емилова. Като се прибера, продължавам  здравословен начин на живот.

На Вашите години сте убедена, че ще промените своя начин на живот.

Задължително. То е грехота да се върна към стария си начин на живот. Ще продължа напред със здравословно хранене.

Кое е най-полезно, което открихте в клиниката на д-р Емилова за Вас самата ?

Това, че за да живее човек, трябва да се храни здравословно. Съчетано с леки упражнения  плуване, ходене.

Клиниката на д-р Емилова работи отново в хотел "Азалия" в курортен комплекс "Св.Св. Константин и Елена" край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ

2 години спах клекнал до леглото

Това споделя Атанас Йовчев, който имал проблеми с наднормено тегло и отоци по тялото. Мъжът страдал от сънна апнея и заспивал докато шофирал. "Сега съм нов човек", убеден е Йовчев след 27 дни програма на плодове, чай и мед, която прави под контрола на д-р Емилова. Трудно беше, спах на колене, подпрян на леглото.... Как разбрахте за д-р Емилова?..

публикувано на 18.03.18 в 17:17

Човек трябва да пребори себе си

За това разказва семейство Стефанови от София, които са пациенти на д-р Емилова от почти 20 години. В началото идва Евелина, на 56 години,  която има мигрена и няколко килограма повече. След като се убеждават, че периодичните разтоварвания лекуват, семейството променя начина си на живот и от години в техния дом няма никакви лекарства...

публикувано на 11.03.18 в 13:50

Бобовите растения - с повече белтъчини от месото

Консумацията на растителни храни и изчистването на тялото от токсини смиряват хората, това разказва д-р Людмила Емилова, която има опит с прилагането на програма на плодове, чай и мед от 25 години  първо върху себе си, а след това и на повече от 45 000 пациенти от цял свят. Спазването на поста не води до намаление на белтъчините в тялото, защото те се..

публикувано на 04.03.18 в 15:43

Без животински храни човек става по-добър

Цялото семейство на Слави Кръстев от Силистра е убедено в ползата от здравословен живот. И родителите му, и съпругата му, както и той, са спортисти от десетилетия. Той е стоматолог и винаги има много работа, а напрежението се отразява и на здравето, а килограмите се качват. Но той има 3 деца и когато кръвното започнало системно да излиза от нормата..

публикувано на 24.02.18 в 16:32

Тук се казва истината - в клиниката на д-р Емилова

Думите са на Антоанета Ангелова от Пловдив.         При д-р Емилова я води нуждата да живее по здравословен начин и да се храни така, че да е здрава и да изглежда добре.Това е разказ за нейния път към истината, за промяната и ползата от нея: Какъв беше здравословният проблем? Наднормено тегло, високо кръвно налягане и холестерол...

публикувано на 19.02.18 в 01:10

Борбата за здраве е трудна, важно е да не се откажеш

Семейството на Панайот Киров от Варна е сред първите пациенти на д-р Емилова. Началото е преди около 24 години. От програмата на плодове, чай и мед, се възползват неговата майка и сестра. Сега след такава програма  дъщеря му очаква бебе. Самият Панайот Киров няколко пъти е правил дълга програма на плодове, но не само това. Той няколко пъти е бил и само..

обновено на 11.02.18 в 15:33

Къде остана кашлицата?

Здравословни проблеми с белия дроб е решил пациент на д-р Емилова, който прави програмата на плодове, чай и мед. Аз се казвам Иванка Попова и съм от Бургас. От дете много често боледувам от белодробни заболявания, била съм по санаториуми. След това развих ХОББ - Хронична обструктивна белодробна болест, много правех тези инфекции. Колко..

публикувано на 04.02.18 в 16:02