Къде няма вода днес?

Без вода от 8.00ч. до 17.00ч. днес ще са варненските местности Сотира и Акчелар. За същия период без вода ще са абонатите, живеещи около Паметника на на българо-съветската дружба.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Санират пожарната в Добрич

В Добрич бе даден старт на дейностите по саниране на сградата на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”. Реновирането е по проект на община Добрич за въвеждане на мерки за енергийна ефективност, който е на стойност 600 000 лева, съобщиха от общината. Проектът е включен в инвестиционната програма на община Добрич за..

публикувано на 23.10.17 в 09:17

Международен флейтов конкурс започва във Варна

32-ма участници ще се включат във второто издание на Международния флейтов конкурс, който се провежда от днес до 25 октомври. Събитието ще премине под патронажа на кмета на града Иван Портних, който ще връчи и една специална награда. Конкурсната програма на фестивала е с три групи участници. Те ще бъдат оценявани от 3-членно жури с председател проф...

обновено на 23.10.17 в 08:39

Депутати от ГЕРБ с приемна в Генерал Тошево

В 9.00 часа депутатът Даниела Димитрова ще приема граждани в село Лозенец, община Крушари. В 14 часа заедно с Пламен Манушев ще приемат граждани в Генерал Тошево . Срещата с хората ще е в клуба на партията в добруджанския град. Очаква се двамата депутати да разговарят с местните хора във връзка с напрежението, провокирано от инвестиционното..

публикувано на 23.10.17 в 07:24

Обсъждат добива на газ в Добруджа в селата Василево и Спасово

Обществените обсъждания на проекта на "Русгеоком БГ" продължават и през тази седмица. В 10 часа днес в село Василево се събират хората от селата Балканци и Средина . В 17.00 часа в читалището на село Спасово се събират хората от селата Сърнено, Сираково, Вичево и Александър Стамболийски. Утре /24.10-вторник/ предстои обществено обсъждане..

публикувано на 23.10.17 в 07:09

Токът спира и за светофара на бул. Смирненски и Цар Освободител

Без ток от 9:00 ч. до 13:00 ще е местност Сотира във Варна, в района на новия хлебозавод. Спиране на електричеството предстои и в част от кв. Победа и местност "Пчелина".    От 9:00 ч. до 17:00 ч. ще бъде спрян токът в кв. Победа - бл. 2 вх. А; бл. 3 вх. А, Б, В, Г; бл.4 вх. А, Б, В, Г; бл. 5 вх. А, Б, В, Г, Д, Е; фирмите: "Станчев-ДЗЗД" АД..

публикувано на 23.10.17 в 06:51

Как и какво да учим във Франция?

Възможностите за обучение във Франция ще бъдат представени във Варна. Това се случва по време на т.нар. Пътуващ салон на образованието, който "пристига" в 10 часа в хотел Черно море. До 18 часа желаещите ще могат да получат интересуващата ги информация относно различни специалности, висши учебни заведения, финансиране, прием и кандидатстване. Организатор..

публикувано на 23.10.17 в 06:15

Ремонтът на Аспарухов мост започва утре, движението спира днес

От днес обаче започва промяната в организацията на движение. Платното за Бургас ще бъде затворено за движение, а трафикът ще е насочен в платното за Варна по ремонтираните през миналата година съоръжения 3 и 5. Достъпът до пристанище Варна Изток и Южната промишлената зона няма да се ограничава. Шофьорите, преминаващи транзитно през..

публикувано на 23.10.17 в 06:12