Нужна е коренна промяна в храненето!

| обновено на 12.11.17 в 17:05

Програмата на плодолечение спасява 60-годишен мъж от тежка алергия. След 2 години той може да консумира всичко без да има риск. Всички показатели са в норма и като бонус са свалените 30 килограма. Семейство Нолеви от Хасково.

Казвам се Тодор Нолев. Преди 2 години трябваше да лекувам тежка алергия, която се беше появила 3 години по-рано. С конвенционалните медикаменти не успях, дори и с кортикостероиди. Накрая резултатът беше, че не става. Това е тежка хранителна ортикария. Отговорът на лекарите беше: „То е станало хронично, като не може да го ядеш, няма да го ядеш...” . Стигна се до там, че все по-малко неща можех да консумирам...

Какво се случи след посещението при д-р Емилова?

СнимкаПри ръст 172 сантиметра бях 108 килограма. Видът ми беше много лош. Имах висока пикочна киселина, висока кръвна захар, висок холестерол, всичко беше високо. Тогава д-р Емилова ми каза : „ Не съм сигурна! Ние сме оправяли много алергии, за всички пътят е един – трябва да сте много решен и да го следвате!”

Аз бях толкова ядосан на тази болест, че бях решил да направя каквото трябва. Според д-р Емилова щеше да е необходимо около година – година и половина. И се оказа права.

Измина повече от година, докато всичко се възстанови.

През цялото това време аз мислех само за болестта си и не се теглих. Килограмите бяха бонус. Сега съм 30 килограма по-малко.

За година и половина?

Горе- долу- 2 години.

Новият начин на живот – труден ли е?

Не е лесен, защото човек трябва да реши, от там идва всичко. След това трябва да слуша професионалисти. Аз затова идвам при д-р Емилова. Иначе има много литература. Аз и преди съм правил опити, защото усещах, че съм на ръба на физическите сили. Нямах енергия. Уж съм здрав, но се чувствам изморен. Тежко ми е. Оказа се, че съм изразходвал цялата енергия за смилане на храната от неправилното хранене.

Направих няколко програми по д-р Емилова. Само за първата бях в клиниката и за захранването, защото е много опасно човек да сбърка, ако го прави сам.

Не е страшно, ако човек е убеден, че трябва да го направи. Трябва да се направи коренна промяна в храненето, да забравиш  старите навици. Иначе не става.

Снимка

Като жена – трудно ли се прави промяната?

Аз съм съпругата на Тодор – Нели Нолева. Не е много трудно.

Когато човек е мотивиран, всичко се случва. След посещението при д-р Емилова бяхме решили коренно да променим начина на живот и го променихме. Повече бяхме в домашна обстановка, за да може да приготвям храни, които са диетични.

Изцяло изхвърлихме солта, изхвърлихме всякакъв вид мазнина и никакви сладки.

Сега сме на природосъобразно хранене, но според нашата представа за това.

Не само Вие, но и Ваши приятели сте запалили по идеята за здравословен начин на живот...

Да, така е. В момента с нас дойдоха две семейства.

Ролята на д-р Емилова да промените Вашия начин на живот?

Тодор Нолев: Хубаво е, че има този център, особено за хора, които искат да променят своя живот, но не знаят как да го направят. Условията са много добри. Първо има кой да ти каже какво да правиш, за да не сбъркаш. Второ – има медицинския фактор. Има лаборатория, има кардиограми, има лекари и то едни от най-добрите, на ниво са!

Нели Нолева: Много сме доволни от центъра на д-р Емилова. Нашите приятели си мислеха, че отиват на хотел, защото ние така казваме. Сега всички са очаровани – от д-р Емилова, от отношението, от всичко.

Още от първия ден винаги сме под лекарско наблюдение, правят се изследвания, при необходимост има консултации със специалисти. Всичко е съчетано – лечение и почивка!

Вие имахте ли някакъв здравословен проблем?

При мен всичко беше в норма, но нали знаете, че когато половинката има нужда, другият е до него.

Тодор Нолев: Аз бях мотивиран, но ако нямах подкрепата на семейство да ме подкрепи, едва ли щеше да се получи. След нас дойдоха нашият син и снахата, те също са много доволни. Сега се опитваме да наложим  здравословен режим на внуците, защото разбрахме, че в основата е правилното хранене!Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена” край Варна.  Телефонът за информация е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Как се свалят 50 килограма за една година?

Отговорът от интервюто с Айсел от Турция, която след като прилага програмата на д-р Емилова и се връща в семейството си, синът й е толкова силно мотивиран, че за 1 година сваля 50 килограма без диети, само със здравословно хранене и спорт Казвам се Айсел и идвам от Турция. Дойдох преди 3 години при д-р Емилова. Чух за клиниката от свои приятели..

обновено на 05.11.17 в 22:48

Тиквите помагат за по-добър секс!

Тиквите са изключително полезни, това показва дългогодишният опит на д-р Емилова, която четвърт век се занимава с лечение с природни методи. Много е полезна сурова тиква под формата смути или прясно изцеден сок и затова именно по този начин тя е добре да присъства в менюто ни. Опитът на лекарката с хилядите пациенти показва, че те най-добре приемат..

обновено на 27.10.17 в 18:20

Жена от Бургас: С програмата на д-р Емилова избегнах операция на Лумбалните прешлени

Изключително подвижна жена на възраст е един от пациентите в клиниката на д-р Емилова.Споделя, че е имала много сериозни заболявания, но с програмата на омекотено гладуване дори и операцията на Лумбалните прешлени се отлага. Казвам се Таня Прюр, аз съм на 71 години и съм от Бургас. При д-р Емилова идвам за 4-ти път. При нея в началото..

обновено на 22.10.17 в 19:17
krushi

Плодовете контролират емоциите

В това е убедена Димитричка   Статева от Добрич. Преди години тя търси помощ от д-р Емилова заради усложнения след п невмония. Добрите резултати са налице и днес жената е благодарна, защото е здрава и сама се грижи за семейството си. Какво ви накара да направите тази програма Вие? Много тежка пневмония,   която изкарах -..

обновено на 15.10.17 в 19:34

Може ли да се излекува астмата?

В това е убедена Весела от Несебър, която се чувства различен човек след програмата на омекотено гладуване, направена под непрекъснат контрол от д-р Емилова. Здравейте, аз съм Весела Димитрова от Несебър. При д-р Емилова ме доведе високо кръвно налягане и кръвна захар, бронхиална астма, която имам от години, придружена със сериозни пристъпи. Ходих..

обновено на 09.10.17 в 06:21

Японски учен доказа подмладяването на клетката

Есента е най-богата на български плодове, които може да хапнем откъснати от дървото или на следващия ден, и да се направят поне няколко дни плодолечение. С консумацията на пресни български плодове приемаме много полезни вещества - витамини, минерали,ензими, антиоксиданти, пигменти вещества, разказва д-р Людмила Емилова. Самата тя "тръгва" към природните..

обновено на 01.10.17 в 17:45

Вълшебното хапче смокини

Смокинята е изключително полезен плод, споделя  д-р Людмила Емилова.  Тя съдържа много полезни минерали, калий, калций, цинк, магнезии и така нататък.  Съдържа много витамин С,  В1, В2, В6, В9 и други.  Има и голямо количество баластни вещества, които почистват добре дебелото черво. Изключително полезно е голямото съдържание на плодова захар, за да се..

обновено на 24.09.17 в 21:30