Емил Конрад: Мога да работя в банка, само ако трябва да я чистя

Хитовият сред тийнейджърите влогър Емил Конрад представи пред варненските си почитатели "Книгата на Силвето". Силвето е YouTube инфлуенсър, Instagram знаменитост, онлайн явление и клубна стихия. В свободното си време работи над себе си. Това е първата й стихосбирка. Вероятно и последната. С автора разговаря репортерът Даниела Стойнова:
-  С какво предизвиквате, според Вас, интереса на младото поколение?

-  Най-вероятно защото видеата, които правя нямат значение на каква възраст сте, а това дали виждате самите себе си в самите видеа, които можете да видите.

-  А как избирате сюжета?

-  От неща, които ми се случват в ежедневието.

-  Едно момченце сега ми каза, че му харесвало „Изкуството да бъдеш мързелив”. Така си разхвърляло стаята и искало майка му да я оправи. Това не са ли вредни навици, които им възпитавате?

-  Аз не съм ги възпитавал майка им да им оправи стаята, но това е хитро по принцип, ако някой го е използвал. И майка му ако се е вързала да го направи е още по-хитро, защото нали то „не е луд този, който яде баницата”, а самият мързел те кара да правиш нещата по по-лесен начин.

-  А какво им казвате със „Силвето”? Вярно ли е, че това е срещу „кифлите”? Те много им се подиграват.

-  По-скоро не е срещу, ами се подиграваш на образа, който е създаден по този начин. За мен това е така или иначе безумен образ и аз просто го използвам. Просто е нещо, което е забавно.

-  Кой е Емил всъщност?

-  Това е доста интересен въпрос.... Кой е Емил? Не знам...

-  Какво ще правите цял живот? Не може винаги да пишете такива книги или можете?

-  Откъде знаете какво мога да правя? Това нещо, което така или иначе аз не мога да Ви кажа какво ще правя....

-  Ами, като минете в по-голяма възраст сигурно?

-  Ако преди 5 години ме бяхте питали какво ще правя, сигурно нямаше да Ви кажа, че ще пиша книги.Ако преди 6 години ме бяхте питали дали ще снимам видеа, нямаше да Ви кажа, че ще снимам видеа. Откъде да знам... Може да започна да рисувам или да започна да работя в банка.

-  Емил в банка?

-  Не, шегувам се. Имам доста ниски оценки по математика в училище, така че надали ще мога да работя в банка, освен ако не трябва да я чистя.

-  Какво сте завършили?

-  Завършил съм „Международни отношения”.

-  Да Ви чакаме като посланик, консул?

-  Значи аз освен, че правя забавни видеа и си слагам тениска на главата, съм и умен.Интервюто с Емил Конрад чуйте и в прикачения звуков файл:
С какво Емил Конрад се харесва на децата, чуйте от самите му почитатели:


ВИЖТЕ ОЩЕ

KAMELOT на Варна Мега Рок

KAMELOT са една от малкото групи – пример за успешна смяна на вокалиста. Дори и при най-големите не се получи. Tommy Karevik обаче пасна като дялан камък в бандата. И вече има трети албум като фронтмен на KAMELOT. „The Shadow Theory” беше една от причините за разговор с вокалиста. Втората – фестивалът „Varna Mega Rock”, където групата ще представи..

публикувано на 17.08.18 в 10:42

Уникален триумфиращ конник откриха на Кастрици

Доволни сме от резултатите от археологическото проучване на крепостта „Кастрици“ в правителствената резиденция „Евксиноград“ край Варна, каза ръководителят на обекта Игор Лазаренко, който е и директор на Регионалния исторически музей във Варна. Учените са намерили триъгълна оловна плоча с триумфиращ конник, който няма аналог досега в..

публикувано на 14.08.18 в 21:29

Хил Крейн: Пеша през България на път от Единбург до Истанбул

Последен ден от първото Радио Варна: Пътешествието. На финалната права сме - запътили сме се към най-южната точка на варненското крайбрежие - Бяла. И току на разклона за Камчия настигаме трима туристи-пешеходци. С раници. Любопитството ни кара да спрем и да ги попитаме накъде са тръгнали. Оказва се, че двамата мъже са от Шотландия, а спътничката им..

обновено на 13.08.18 в 16:13

Цената на парите, изкарани зад граница

За първите пет месеца на годината българите, които живеят и работят в чужбина, са изпратили на близките си у нас над 1 млрд. лв. Това показват данните за платежния баланс, публикувани ежемесечно от БНБ. Така сънародниците ни зад граница отново се подреждат до топ инвеститорите в страната. Как изглежда това обаче през очите на 21 годишният Сали..

публикувано на 12.08.18 в 14:50
manicure_mikrophone

Маникюрът и педикюрът също имат нужда от ваканция

Лято е! Искаме да сме сияйни, омайни, цветни и красиви! Правим си нов маникюр и педикюр. Салоните за красота са с пълни графици и трудно може да си запазите час. Мечтата за бронзов тен включва и нови цветове по ноктите. Дали е кич или мода, но блестящите камъни в лака са хит за лято 2018-сет. Дерматолозите не препоръчват гел лака, заради..

публикувано на 10.08.18 в 15:31

Когато "Провалът е опция, страхът - не"

Актрисата  Яна Маринова играе учителка в няколко български филми и това не е случайно. Тя е наследник на архитекта на Рилския манастир Алекси Рилец. На три пъти големият майстор връща блясъка на Светата обител. Той участва в разширяването на Хрельовата кула, Костницата, съграждането на източното, западната и северното крило, а след тяхното опожаряване..

публикувано на 10.08.18 в 11:15
Робърт Куърк

Робърт Куърк: Очакваме много повече хора на второто издание на MTV Presents Varna Beach

9 часа музика, световни звезди, слънце, море и много забавление. Така накратко може да бъде описан MTV Presents Varna Beach. Музикалният фестивал се завръща на варненския плаж на 12 август. След успеха на миналогодишното събитие, това лято над 10 световни и български изпълнители родни звезди ще се качат на една сцена. Тази година,..

публикувано на 08.08.18 в 16:34