Емил Конрад: Мога да работя в банка, само ако трябва да я чистя

Хитовият сред тийнейджърите влогър Емил Конрад представи пред варненските си почитатели "Книгата на Силвето". Силвето е YouTube инфлуенсър, Instagram знаменитост, онлайн явление и клубна стихия. В свободното си време работи над себе си. Това е първата й стихосбирка. Вероятно и последната. С автора разговаря репортерът Даниела Стойнова:
-  С какво предизвиквате, според Вас, интереса на младото поколение?

-  Най-вероятно защото видеата, които правя нямат значение на каква възраст сте, а това дали виждате самите себе си в самите видеа, които можете да видите.

-  А как избирате сюжета?

-  От неща, които ми се случват в ежедневието.

-  Едно момченце сега ми каза, че му харесвало „Изкуството да бъдеш мързелив”. Така си разхвърляло стаята и искало майка му да я оправи. Това не са ли вредни навици, които им възпитавате?

-  Аз не съм ги възпитавал майка им да им оправи стаята, но това е хитро по принцип, ако някой го е използвал. И майка му ако се е вързала да го направи е още по-хитро, защото нали то „не е луд този, който яде баницата”, а самият мързел те кара да правиш нещата по по-лесен начин.

-  А какво им казвате със „Силвето”? Вярно ли е, че това е срещу „кифлите”? Те много им се подиграват.

-  По-скоро не е срещу, ами се подиграваш на образа, който е създаден по този начин. За мен това е така или иначе безумен образ и аз просто го използвам. Просто е нещо, което е забавно.

-  Кой е Емил всъщност?

-  Това е доста интересен въпрос.... Кой е Емил? Не знам...

-  Какво ще правите цял живот? Не може винаги да пишете такива книги или можете?

-  Откъде знаете какво мога да правя? Това нещо, което така или иначе аз не мога да Ви кажа какво ще правя....

-  Ами, като минете в по-голяма възраст сигурно?

-  Ако преди 5 години ме бяхте питали какво ще правя, сигурно нямаше да Ви кажа, че ще пиша книги.Ако преди 6 години ме бяхте питали дали ще снимам видеа, нямаше да Ви кажа, че ще снимам видеа. Откъде да знам... Може да започна да рисувам или да започна да работя в банка.

-  Емил в банка?

-  Не, шегувам се. Имам доста ниски оценки по математика в училище, така че надали ще мога да работя в банка, освен ако не трябва да я чистя.

-  Какво сте завършили?

-  Завършил съм „Международни отношения”.

-  Да Ви чакаме като посланик, консул?

-  Значи аз освен, че правя забавни видеа и си слагам тениска на главата, съм и умен.Интервюто с Емил Конрад чуйте и в прикачения звуков файл:
С какво Емил Конрад се харесва на децата, чуйте от самите му почитатели:


ВИЖТЕ ОЩЕ
доктор Георги Панайотов, уролог

Програма "Мъжко здраве" започна в "Аджибадем Сити Клиник Варна"

Месец ноември стана традиционен за профилактика на мъжкото здраве. По този повод медицински център "Аджибадем Сити Клиник - Варна" започна програма "Мъжко здраве" с 35% отстъпка за платеното изследване на туморен маркер PSA тотал и ехография на простата. Намалението се прави с цел да мотивира представителите на силния пол да са преглеждат редовно за..

публикувано на 14.11.18 в 10:04

Барабанистите Ямато представят новата си програма във Варна

Дванадесетте японски барабанисти от група Ямато ще представят новата си програма „Предизвикателството” на 13 ноември в двореца на културата и спорта във Варна. Варненци за първи път ще се насладят на звуците на тайко-барабаните по време на турнето на групата. Зрелищното шоу предлага на зрителите както звукови така и визуални преживявания -..

обновено на 13.11.18 в 07:23

Поглед с усмивка към трагичните моменти в историята ни

На 11 ноември светът отбеляза 100 години от края на Първата световна война. Днес, на 12 ноември от 18 часа, във Варна по този повод ще бъде открита уникална изложба на политически карикатури. Тя ще бъде представена в Дома на архитекта. Краеведът Християн Облаков разкри интересни детайли за нея в ефира на Радио Варна. Въпреки че слушателите го..

публикувано на 12.11.18 в 14:29

Райската ябълка от центъра на Варна

Най-красивата райска ябълка - така определят минувачи дървото, което се намира в частен двор на метри от кооперативния пазар във Варна. За него ми разказаха продавачите от сергиите. И докато чаках собствениците да отворят вратата, хората потвърдиха, че чакането е оправдано, тъй като това е най-вкусната райска ябълка.  Природата е била щедра и тази..

обновено на 11.11.18 в 09:58
Марин Костов

Битката при Варна от 1444г. променя съдбата на Европа

Има битки, които променят историята. Има битки, които остават в паметта на народите. Има младежи, които дават живота си за идеали. Това се случва в 1444 година, когато за последен път Европа прави опит организирано да се противопостави на настъпващите от Азия османски орди.  През 1439 г. във Флоренция се сключва уния между православната и..

обновено на 10.11.18 в 20:50

До Лондон и назад

Д-р Вълкан Иванов е хирург и консултант по онкопластична хирургия на гърда. След 7-годишен престой в Обединеното кралство и с натрупан значителен опит в областта на хирургията на гърда се завръща в България.  Във Великобритания обществото е подредено, всичко се случва, когато трябва да се случи, дори и най-баналното "автобусите не закъсняват",..

публикувано на 06.11.18 в 11:27

"Вместо сладко - кръшкайте веднъж седмично!", д-р Огнян Пелов

Д-р Огнян Пелов е интересен човек. Роден на 9 август 1960 г. в гр. Бяла Слатина в семейство на лекари. През 1984 г. той завършва медицина и започва да практикува акушерство и гинекология в родния си град (до 1990 г). Следва обучение в “University of Stellenbosch” – Южна Африка, работи в “Еdendale Hospital” – Pietermaritzburg и Университетската..

публикувано на 04.11.18 в 14:42