Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благотворителна фотоизложба в подкрепа на децата от "Карин дом"

| обновено на 12.12.17 в 11:20

Благотворителна изложба „Моето сърце” беше открита на 1 декември в Арт салона на Радио Варна.
Самостоятелната експозиция "Моето сърце" на Деница Кармен показва експериментална фотография. Картините на Деница преоткриват красотата и многообразието на цветовете, те са експлозия от положителна енергия и светлина.

Деница Кармен е израстнала в дом за деца без родители. Съдбата я среща с една удивителна жена, която поема грижите за по-нататъшния и живот, но не само това. Кармен поема грижите за душата на това диво и измъчено дете. И тя успява да извърши чудеса с нея. Днес свръх-сетивната, докосната от Бога Деница ще ни въведе в нейния удивителен визуален свят, претворен в дивни картини оформени, чрез експерименталната и фотография.  Жива, дишаща енергия, уловена в кадър ще ни потопи в завладяващо мистично усещане за нещо повече от форма и цвят. Да бъдем част от доброто на света, да отдадем част от сърцата си за едни деца, които се нуждаят от нашата любов...
Снимка
"Моят начин да помогна е чрез творчеството си. Самата аз страдам от дислекция и комуникирам трудно. Камерата ми дава възможност да разгърна своята същност, да изразя себе си пред другите."

Това не е първата подобна инициатива на младата авторка. През 2014 година тя представя "Огнено сърце" - благотворителна изложба в полза на хора с редки заболявания, повече може да прочетете тук.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия