Изложба живопис на Вълю Вълев

| обновено на 12.12.17 в 11:20

8-ми декември (петък), Арт салон на Радио Варна, 18:00 часа

Художникът Вълю Вълев открива своята самостоятелна изложба в арт пространството на Радио Варна.

Авторът работи и твори повече от 40 години в областта на изкуството - картини, портрети, икони, гравюри, стенописи, барелефи. Има много участия в общи и самостоятелни изложби. Негови картини и икони са притежание на много почитатели на изкуството от България, Германия, Англия, Дания, Норвегия, Финландия, Русия и др.Снимка

ВИЖТЕ ОЩЕ

Връзката на Димчо Дебелянов и Йордан Йовков с Варна през погледа на критика Никола Иванов

На 12-ти  декември , вторник, 18.00 часа, в Арт салона на Радио Варна литературният критик Никола Иванов ще представи две свои книги – за Йордан Йовков и за Димчо Дебелянов, и за връзките им с Варна. Изданието е на ИК „Славена“ и е част от Рождественския салон на изкуствата 2017 година. 12 културни събития са включени през тази година в..

обновено на 12.12.17 в 11:42

Благотворителна фотоизложба в подкрепа на децата от "Карин дом"

Благотворителна изложба „Моето сърце” ще бъде открита на 1 декември, петък, от 19:00 часа в Арт салона на Радио Варна. Самостоятелната експозиция "Моето сърце" на Деница Кармен показва експериментална фотография. Картините на Деница преоткриват красотата и многообразието на цветовете, те са експлозия от положителна енергия и светлина...

обновено на 12.12.17 в 11:20

"Четири елемента" сборна изложба акварел в Арт салона на Радио Варна

На 24 ноември трима художници ни потопиха в цветните води на акварела - Елица Карабашлиева, Николинка Димитрова и Иво Йорданов. "Четири елемента" е мотото на предстоящата изложба, а авторите се усещат привлени от стихията на водата, огъня, въздуха и земята. Вдъхновени от силата и красотата на природата споделят: " Водата, което може да..

обновено на 02.12.17 в 22:46

Представяне на книга "Кажи Не на глада. Възстанови метаболизма си от диети" на Инес Субашка

2-ри декември (събота), Арт салон на Радио Варна, от 11:00 часа. Заблуда е да си повтаряме, че се храним само за енергия. Ние не сме машини – ние сме човешки същества с емоции, памет и бъдеще. Всичко, което правим, оставя отпечатък в мозъка ни и неминуемо влияе върху това, какво мислим, чувстваме и избираме в настоящия момент. Храненето не трябва..

публикувано на 29.11.17 в 14:34

Изложба - базар в подкрепа на "пеперудените" ни деца

Радио Варна и Детската школа за приложни изкуства на Ива Пенчева си партнират вече 5 години. Творчески работилници, ателиета на открито, демонстрации и няколко изложби са част от събитията, които се случиха в Арт салона на Радио Варна през годините. Школата работи предимно с рисувана коприна, а създадените творби са ефирни и нежни; платната искрят от..

обновено на 27.11.17 в 12:23

Сдружение "България - дух и култура" представя три нови книги

На 24 ноември, петък, в Концертно студио на Радио Варна, от 18.00 часа ще бъдат представени три нови книги. „Богомилската алтернатива” на доц. д-р Веселина Вачкова и „Отключените пътища на богомилите” и „Разчетени послания” на Христо Буковски. Водещ – Елена Икономова. Срещата с двамата задълбочени изследователи на богомилското учение,..

обновено на 24.11.17 в 14:16

Фоторепортерът Георги Спасов с благотворителна изложба в Радио Варна

Фотоизложба под наслов „Заразно добро" ще се проведе на 20 ноември от 18:30 часа в Арт салона на Радио Варна. Посетителите на събитието ще могат да откупят с благотворителна цел фотоси на Варна, направени от фоторепортера Георги Спасов. " Това, което истински ще ме зарадва е примерът ми да бъде заразителен и нека всички да се обърнем към доброто..

обновено на 20.11.17 в 10:37