Благотворителна фотосесия за Коледа в Балчик

За вто­ра по­ре­д­на го­ди­на в Бал­чик се ор­га­ни­зи­ра бла­го­т­во­ри­тел­на фо­то­се­сия. Съ­б­ра­ни­те сре­д­с­т­ва ще бъ­дат из­по­л­з­ва­ни за ку­пу­ва­не на по­да­ръ­ци на де­ца в не­ра­в­но­с­той­но по­ло­же­ние в де­т­с­ки­те гра­ди­ни. Инициативата е на младежката организация на ГЕРБ. "За­ра­д­вай­те ва­ши­те бли­з­ки и при­я­те­ли с ед­на не­за­б­ра­ви­ма и въл­ше­б­на Ко­ле­д­на фо­то­се­сия. По­д­го­т­ви­ли сме при­ка­з­ни Ко­ле­д­ни де­ко­ри, из­пъл­не­ни с мно­го на­с­т­ро­е­ние и уют”, от­п­ра­вят по­ка­на  младежите. Ча­со­ве­те за сним­ки са от 15,00 до 19,00 ч. в дел­ни­ч­ни­те дни и от 10,00 до 17,00 ч. в съ­бо­та и не­де­ля в офиса ГЕРБ. Це­на­та е 3 лв. за об­ра­бо­тен ка­дър.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Приет е работният проект на новата библиотека във Варна

Експертният съвет по Закона за устройство на територията към Община Варна е приел на днешното си заседание техническия   и работен проект на новата библиотека, както и предложения подробен устройствен план –това съобщи за Радио Варна арх. Виктор Бузев – главен архитект на общината и допълни : Според арх.Бузев ще   се..

публикувано на 12.12.17 в 17:06

Никола Христович: Бюрокрацията по европроектите намаля

През последните години бюрокрацията по отношение на изискванията на Брюксел за европроектите по оперативните програми е намаляла. Това заяви във Варна д-р Никола Христович - автор на наръчника "Европари  за проекти 2017-2020" година. Христович обясни пред репортера Даниела Стойнова: Според автора на седмото издание на..

публикувано на 12.12.17 в 16:58

Обявяват нова обществена поръчка за ремонт на вълнолома във Варна

Обществената поръчка за ремонтиране на вълнолома във Варна ще бъде обявена отново, стойността на ремонта е 8 милиона лева. Това съобщи във Варна Ангел Забуртов - генерален директор на Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура".Той каза още,че инвестициите през следващата година на ДППИ са на стойност 20 милиона лева:..

публикувано на 12.12.17 в 16:48

Нова икономическа еко специалност във Варна

Поредица от инициативи, ориентирани към зелените иновации и въздействието им върху регионалната икономика започва от днес Икономическият университет във Варна. Обмяната на опит и представянето на  добри практики по  опазване и възстановяване на околната среда са акцент на   кръгла маса, чийто домакин беше най-старото висше икономическо..

публикувано на 12.12.17 в 16:40

Намаляват цените на автобусните билети до Ракитника и Прибой

Пътниците по автобусните линии 55 и 60 към местностите Ракитника и   Прибой във Варна вече ще купуват билети на цена от един лев, а не от 1.40 лв. Това решиха общинските съветници от Постоянната комисия по транспорт с председател Добромир Джиков. Предложението е на Тодор Балабанов – председател на Общинския съвет, който обясни, че има и..

публикувано на 12.12.17 в 16:12

„Корал Резиденс“ е новият жилищен проект на „Планекс“ във Варна

Комплексът има предимствата на свежия въздух, морската панорама и спокойствието на кв. „Бриз“ След отчетен ръст от 10% на сделките с имоти в София за 2017 г., същата възходяща тенденция започва да се наблюдава и във Варна. Специалистите отбелязват потенциала на града за растеж на сектора, като данните на Агенцията по вписванията..

обновено на 12.12.17 в 16:03

71 000 ръчни часовника и стотици слънчеви очила задържаха на Митница Варна

Служители на Митница Варна задържаха голямо количество ръчни часовници и слънчеви очила, нарушаващи правата върху интелектуалната собственост, съобщиха от Агенция „Митници”. Операцията по задържането на фалшифицираните маркови стоки е извършена на 11 декември 2017..

публикувано на 12.12.17 в 15:35