Благотворителна фотосесия за Коледа в Балчик

За вто­ра по­ре­д­на го­ди­на в Бал­чик се ор­га­ни­зи­ра бла­го­т­во­ри­тел­на фо­то­се­сия. Съ­б­ра­ни­те сре­д­с­т­ва ще бъ­дат из­по­л­з­ва­ни за ку­пу­ва­не на по­да­ръ­ци на де­ца в не­ра­в­но­с­той­но по­ло­же­ние в де­т­с­ки­те гра­ди­ни. Инициативата е на младежката организация на ГЕРБ. "За­ра­д­вай­те ва­ши­те бли­з­ки и при­я­те­ли с ед­на не­за­б­ра­ви­ма и въл­ше­б­на Ко­ле­д­на фо­то­се­сия. По­д­го­т­ви­ли сме при­ка­з­ни Ко­ле­д­ни де­ко­ри, из­пъл­не­ни с мно­го на­с­т­ро­е­ние и уют”, от­п­ра­вят по­ка­на  младежите. Ча­со­ве­те за сним­ки са от 15,00 до 19,00 ч. в дел­ни­ч­ни­те дни и от 10,00 до 17,00 ч. в съ­бо­та и не­де­ля в офиса ГЕРБ. Це­на­та е 3 лв. за об­ра­бо­тен ка­дър.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Във Варна протестите продължават

Близо 200 души се събраха пред Катедралата във Варна и преди минути потеглиха  по булевард "Владислав Варненчик" към магистрала "Хемус". Блокират за минути всяко кръстовище, през което преминават. Хрониката на днешния протест: Протестът започна в 14 часа, както предварително беше обявено. 30-тина автомобила със знамена се събраха  на..

обновено на 18.11.18 в 15:16
спасителен кораб

Морски НПО-та настояват за ремонт на спасителен кораб "Перун"

Морски организации настояват държавата да спре обществената поръчка за нови спасителни кораби и с парите да ремонтира единствения специализиран за тези цели плавателен съд – „Перун“. Вече десет години кораба е на кея и оставен без екипаж, с мотива, че поддръжката му излиза скъпо. Експертите от Морските организации са изпратили предложението си и..

публикувано на 18.11.18 в 14:22

Протестиращи от Добрич се отправиха към румънската граница. Шуменци блокираха АМ "Хемус"

Около 400 автомобила от Шумен напълно блокираха АМ "Хемус" при пътен възел "Белокопитово". Протестите в Добричко се разрастват. Към недоволството се присъединяват и жителите на Генерал Тошево . Автоколона потегли към границата с Румъния при Кардам. Исканията включват и повече работни места в малките общини. Във Варна 40 коли се включиха в..

публикувано на 18.11.18 в 14:19

Иновативни мостове от спагети издържат до 12 килограма

Мостове от спагети, направени в състезанието за креативни умения на Варненския свободен университет, останаха здрави след натоварване дори от 12 килограма. Тестът е за 4 килограма и повечето го издържаха, но някои показаха  и много по-голяма устойчивост.  14 ученически отбора от 8 професионални гимназии по архитектура, строителство и..

публикувано на 18.11.18 в 10:10

В Добрич почитат жертвите на ПТП с панихида

Всяка трета неделя на месец ноември се отбелязва Световният ден за възпоменание на жертвите на пътнотранспортни произшествия. Ежегодно, в резултат от инциденти по пътищата, стотици губят живота си, хиляди получават тежки наранявания, значителен е броят и на пострадалите с увреждания за цял живот. Мащабът на проблема нараства всяка година,..

публикувано на 18.11.18 в 09:38

Улица "Прилеп" във Варна остава затворена за движение и днес

Ограничението остава в сила до 5.00 часа в понеделник. Причината е смяна на канализация. Това наложи промяна в движението на автобуси по няколко линии на обществения транспорт. От „Градски транспорт“ съобщават, че автобусите с номера 10, 12 и 23 от ЖП Гара, след спирки „Янко Михайлов“ и „Проектантска“, ще се движат по бул. „Цар Освободител“, а..

публикувано на 18.11.18 в 06:52

Късна есен във Варна

Облачно ще е времето днес. На отделни места ще има временни разкъсвания и намаления на облачността. Преди пладне ще завали дъжд над югоизточните райони, а привечер валежите ще обхванат голяма част от района с възможни по-значителни количества над Югоизточна България и по Южното Черноморие. За Варна очакваната максимална температура е около 8..

публикувано на 18.11.18 в 06:24