Джаз изживяване с Живко Петров Трио в Радио Варна

| обновено на 15.01.18 в 16:10

Радио Варна ще бъде домакин на един от концертите от зимното турне на JP3 -  Живко Петров трио. Бъдете с нас и страхотното трио на 2 февруари, петък, от 19 часа в Концертното ни студио!

"Ако “Човекът е човек, когато е на път”, то “Музикантът е Музикант, когато е на сцената”. Ние - Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов (JP3) сме щастливи да бъдем вече 10 години на тази сцена. Последвайте ни, на нашата традиционна зимна обиколка из страната, за да празнуваме заедно!". Това е посланието, с което тримата музиканти тръгват на път... към сцените.

Градовете, през които ще премине зимното турне на JP3 са: София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Плевен, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Добрич.

JP3 е комбинация от трима музиканти, които стоят в основата на голяма част от висшата лига в българската поп и джаз музика в България през последните 20 години.
JP3 се ражда като идея в Созопол по време на фестивала Аполония след незабравим соло концерт на пианиста Живко Петров.
JP3 споделят една сцена с Чик Кърия и Бела Флек.
JP3 са част от музикалните биографии на Йълдъз Ибрахимова, Камелия Тодорова, Мария Илиева, Белослава, Хилда Казасян, Орлин Павлов, Любо Киров, Васил Петров, Орлин Горанов и много други.
JP3 е концепция за музика, визуализирана през 2007 в DVD проекта Understandable, записан на живо по време на концерт във Военния клуб в София.
JP3 се превърна в първия студиен проект за Васко Василев като гост музикант.
JP3 са 13 музикални приказки, обединени в албума "It's A Dream".
JP3 са 9 свята в "Between the Worlds".
JP3 са трима приятели, мечтатели, свързани с любовта си към Музиката. /Източник: re-classical.com/

ВИЖТЕ ОЩЕ

Вечер в латино ритъм в Радио Варна

Няма по-добър начин да се разтовариш от проблемите от това да се пренесеш в света на танца, макар и за малко. Чрез него можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които докосват..

обновено на 16.01.18 в 08:25

Изложба на отличените в конкурса за рисунка "Свободата да бъдеш"

Откриване на изложба и награждаване на отличилите се творби от конкурса на Зонта клуб - Варна, посветен на Амелия Еърхард - една от първите жени пилоти и първата жена, прелетяла над Атлантическия океан. Датата за откриването не е избрана случайно, тъй като Амелия Еърхарт е осъществила рекордния полет от Хонолуло, Хавай, до Оукланд,..

обновено на 07.01.18 в 13:55