Варненската полиция разследва смъртта на 40-годишен мъж

Снимка: Радио Шумен

Сигнал за човек в безпомощно състояние край жилищен блок във Варна на ул. Радецки” е подаден около 7:30 ч., съобщиха от полицията днес. Пристигналите на място екипи са констатирали, че мъжът е починал. Установено е, че тялото е на 40-годишен варненец. По първоначални данни не се касае за криминално престъпление. Работата по случая продължава.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Велопоход в подкрепа на болните от хемофилия

85 души от Североизточна България са болни от хемофилия. За по-отговорно поведение на здравните институции призоваха от Българската асоциация по хемофилия   по време на маратон в Морската градина. Целта е запознаване на обществото с болестта и привличане вниманието на МЗ и НЗОК към решаване проблемите на възрастните пациент и. Хемофилията е..

публикувано на 21.04.18 в 12:47
Красимир Кънев

Красимир Кънев от БХК: Арестът на Иванчева е очевидно незаконен

"Арестът на кмета на "Младост" Десислава Иванчева се превърна в проблем със своята очевидна незаконност", това коментира в обзорното предаване "Позиция" на Радио Варна председателят на Българския хелзингски комитет Красимир Кънев. Той припомни, че вече неколкократно сме били свидетели на подобни арести, заради които България е бивала осъдена от Съда по..

публикувано на 21.04.18 в 12:25

Теодор Дечев: ТЕЦ "Варна" е поредният производител на ток с привилегии

Работодателите отново са в протестна готовност, като причината този път е цената на електроенергията, която ще произвежда ТЕЦ „Варна”. От ТЕЦ-а са изпратили предложение до КЕВР за цена от 195 лева за мегават час. Това е в пъти повече от нормалната цена на пазара, коментира в обзорното предаване „Позиция” Теодор Дечев от Асоциацията на индустриалния..

публикувано на 21.04.18 в 12:12

Четири варианта за паркиране в Албена през това лято

Целта е да осигурят чисти, безопасни алеи и пешеходни зони за туристите, като същевременно се предложат и алтернативни средства за вътрешен транспорт.  Новата организация на движение дава възможност за преминаване с МПС и престой до тридесет минути  на територията на комплекса без заплащане и 4 различни варианта за паркиране.  Първият..

публикувано на 21.04.18 в 09:30

Гигантски макет на земното кълбо става класна стая във Варна

Огромен глобус с диаметър 6,5 метра ще се превърне в класна стая за малките посетители в търговски център във Варна. Необичайното училище - модел на земното кълбо, създаден с помощта на сателитни снимки, ще посреща ученици до Деня на Земята, 22 април. Интерактивните игри и занимания ще се провеждат в отделни серии с продължителност от 40-50..

публикувано на 21.04.18 в 09:17

Сдружение събира във Варна автори и теми в търсене на историческата истина

Пролетните дискусии на 21-22 април в Радио Варна, организирани от Сдружение „България – дух и култура“ за седма година, събират отново интересни автори и теми, които разширяват познанията ни за богатото културно-историческо наследство на България и неговия европейски принос. Форумът е под наслов „Знаци на  паметта“ и насочва вниманието към..

публикувано на 21.04.18 в 09:00

ВМРО с пресконференция във Варна

Пресконференция по актуални национални въпроси, както и създаване на още една квартална структура на ВМРО-Варна, дават представители на партията начело с евродепутата Ангел Джамбазки,. Срещата е от 16ч. в клуба на ВМРО-Варна на ул. "Цар Симеон" I, № 26.

публикувано на 21.04.18 в 08:56