Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стефан Калименов: "Дано обещанията станат реалност"

Шефът на Общинския съвет във Варна г-н Тодор  Балабанов прие делегацията на ФК Спартак Варна. Обсъдени бяха 4 точки по предложение на представителите на ФК Спартак, начело със  Стефан Калименов. Янко Станев също участва в разговора. Клубната легенда Краси Зафиров беше в делегацията на клуба. Общо взето се стигна до решение активите за прилежащите обекти към стадиона да бъдат прехвърлени на Община Варна, а тя от своя страна да ги прехвърли на клуба. По отношение на разбутаните 6 реда от стадиона в неделя, явно става дума за недооглеждане и грешка от страна на работниците. "Ако трябва с цел разширяване на булеварда тези редове да бъдат премахнати, получихме обещание от общинския шеф, че ще бъде изградена нова модерна трибуна зад една от вратите", каза Калименов. Той допълни, че са получили добри обещания и се надява те да бъдат изпълнени..




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Кирил Десподов отново е №1

Футболист на България за 2023 г отново е Кирил Десподов, за трета поредна година. Най-красив гол - Асими Фадига /Левски/, който за попадението си срещу Айнтрахт (Франкфурт). Футболист №1 по минифутбол - Любомир Генчев. Треньор на България за 2023 по мини футбол - Николай Михов. Специалната награда на Българската асоциация на спортните журналисти "Лъвско..

публикувано на 18.03.24 в 19:39

Днес става ясен футболист №1 на България

Днес обявяват победителя в 63-тата анкета “Футболист на годината” у нас.Церемонията започва в 18:00 часа. През последните две години наградата печели Кирил Десподов, който отново е основният фаворит за приза.Освен този приз се радвата награди и в доста други категории.

публикувано на 18.03.24 в 13:15

Росен Марангозов: сезонът ще бъде дълъг, дано да е и успешен

Ветроходният сезон в България беше открит във Варна с регатата „3-и март“. Регатата определи своите шампиони   и сложи началото на битките във ветроходството за тази година. Президентът на федерацията ни Росен Марангозов обяснява какъв ще бъде сезонът и какви са очакванията.

публикувано на 18.03.24 в 11:50

Националите изиграха две контроли в Румъния

Българският мъжки национален отбор изигра две контролни срещи в Румъния срещу местния ЧСМ Александрия, който се бори за промоция в елитната LIGA ZIMBRILOR. Първата среща се игра в деня, в който съставът ни пътува за северната ни съседка и завърши с успех за домакините – 30:21, на полувремето 15:10. Пет гола за отбора ни реализира състезаващият..

публикувано на 18.03.24 в 10:32

Титла за Янева в Хърватия

Елизара Янева показа страхотен характер и воля и спечели титлата при девойките на турнира от категория J300 на ITF в Хърватия.16-годишната българка направи обрат и победи във финала с 3:6, 7:5, 6:3 Елиска Тичачкова от Чехия.Янева изоставаше със сет и 0:4 във втория, но не се предаде и триумфира с титлата. Преди този мач Елизара постигна четири..

публикувано на 18.03.24 в 10:31

Сенанджи взе злато за Варна

Златен медал и рекорд на трасето за Исмаил Ссенанджи. В Луковит се проведе първият старт от веригата “ РЪН БЪЛГАРИЯ “ - Рън Луковит. Поздравления за състезателя на СКЛА “ ЕВЪР “ Исмаил Ссенанджи, който стана първи.

публикувано на 18.03.24 в 10:30

Купата остана в Бургас

Отборът на Черноморец взе купата на България по баскетбол при мъжете.След 49 години трофеят отново е в Бургас. Баскетболистите на старши треньора Васил Евтимов разгромиха Спартак Плевен с 86:62 (22:9, 16:11, 23:13, 25:29) в зала “Арена Бургас”.Този трофей е печелен от бургазлии през1965-а и 1975-а, а Спартак е печелил турнира през 1996-а.

публикувано на 18.03.24 в 10:29