Радио Варна подкрепя за поредна година младите таланти

Каним Ви и през 2018-та година да пренесете и реализирате своите идеи в пространството на Радио Варна. Като обществена медия предлагаме отново безрезервно нашата организационна, техническа и медийна подкрепа за детски, юношески и младежки прояви - индивидуални и колективни, на творчески състави, профилирани паралелки, училища по изкуства, артистични школи, клубове по интереси, читалища. Арт салонът и Концертното студио в сградата на Радио Варна очакват младите творци за нови изложби, концерти, презентации, театрални и танцови спектакли, работилници, тематични семинари и др. Регламента на програмата и формуляра за участие ще намерите като прикачени файлове.

Регламент на програмата

Формуляр за участие


ВИЖТЕ ОЩЕ

Изложба на Страхил Найденов (мозайка)

13 август, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 19 часа Мозайката е едно от най-древните изкуства, на което са се възхищавали велики цивилизации. На своите творби, Страхил придава съвременно излъчване, ползвайки старите техники. Материалите са естествени: мрамор, гранит, пясъчници. Те въздействат с естествените си цветове и създават уют и усещане..

обновено на 12.08.18 в 12:25

Изложба "Два свята" - Детелина Тихолова и Николай Тихолов

9 август, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18:30 часа Изложба на Детелина Тихолова (рисунки) и Николай Тихолов (живопис) Детелина Тихолова е родена в Добрич, живее и работи в Кюстендил. Учител по изобразително изкуство. Завършила е Педагогически колеж в Дупница през 1991 г., Шуменският Университет през 1998 г.,специализира..

обновено на 08.08.18 в 18:59

Музика и четене на неделна беседа от Учителя П. Дънов

26 август, неделя, Концертно студио на Радио Варна, 12:00 часа  Традиционното публично четене на неделна беседа от Учителя, съпроводено с музика! Ще чуете беседата "Необходимостта да познаваме Бога". Организаторите от Фондация "Слово" вярват, че акордите на музиката и Словото ще изпълнят душите ни със светлина, топлина и сила. Четец на Словото: Димитър..

публикувано на 07.08.18 в 12:24