"Post Factum" с Валери Великов, на 13 февруари

| обновено на 13.02.18 в 15:35
протести в Добрич срещу поскъпването на цената на водата
Снимка: Мая Щърбанова

Протест срещу законовите промени, пoдкрепящи застрояването на земеделските земи и строителството на писти и ски съоръжения в горските територи, организираха днес неправителствени организации. Подробностите – от един от участниците в протеста - Люба Батембергска от Коалицията „За да остане природа в България”.

Асоциацията по В и К в Добрич днес заседава повече от три часа. Приеха ли бизнес – плана на водоснабдителното дружество и ще поскъпва ли водата? Отговорите са в репортажа на Петранка Божкова.

Кмет и кметъл днес разясниха кога ще се проведе „Варна мега рок фестивал”-а, който ще участва и какви ще са цените на билетите.

Днес се навършват 14 години от трагедията с кораба „Хера”. Бившият шеф на „Морска администрация” Пейчо Манолов си спомня за инцидента, при който загинаха 19 моряци.


ВИЖТЕ ОЩЕ

“Новият ден” на 21 февруари с Мариела Димитрова

Детските си мечти да стане археолог, психолог и артист варненката Елка Цветанова сбъдва наведнъж ставайки... екскурзовод. Изявява артистичните си заложби и пред микрофона на Радио Варна, в развлекателното предаване „Ала Бала”. С този щастлив екскурзовод, владеещ няколко чужди езика и пътуващ до дестинации в целия свят ще ви срещнем тази сутрин, в..

публикувано на 20.02.18 в 18:00

"На светло" с Доротея Николова на 20 февруари

Данъчни промени за облекчаване на стартиращите предприятия искат от Българската стартъп и предприемаческа асоциация. Организацията беше създадена преди броени месеци. Повече за причините пояснява Димитър Василев - един от хората, които стоят зад новата структура. Колко струва   образованието в основните западни дестинации, как да го..

публикувано на 20.02.18 в 12:01
Варна с Аспаруховым мостом

"Новият ден" на 20 февруари 2018 г. с Димитрина Дончева

Приятно място ли е Автогара-Варна или не?   Или как изглежда тя през погледа на човек, който редовно пътува и на такъв, който работи там? Очаквайте след 8.00 часа. Община Варна организира целогодишно начално обучение на деца чрез Общинско предприятие „Спорт – Варна“ и Дирекция „Спорт“, с партньорството на спортните клубове, ползващи..

публикувано на 20.02.18 в 05:55

”На светло” на 19 февруари с Мариела Димитрова

В Деня на 145-годишнината от обесването на Васил Левски започваме с репортаж в 14.15 часа от военния ритуал и честването във Варна и от патронния празник на варненската Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ . С много специални слова за Левски представяме г-жа Неда Антонова , писател, журналист и..

публикувано на 19.02.18 в 12:12

Новият ден в понеделник, 19-ти февруари

Учениците от предаването на РАДИО ВАРНА "Свободен час" Олга Ангелова и Павло Славов са в редакторския екип на клуб "История" към Първа езикова гимназия във Варна. Миналата година те издадоха брой първи на училищно печатното издание, посветено тематично на 180 години от рождението на Васил Левски. Преди дни излезе от печат брой втори, посветен на..

публикувано на 19.02.18 в 06:13

Дъждовен понеделник

Днес ще е облачно, с превалявания от слаб дъжд, които до обяд ще обхванат по-голямата част от района. Следобед в северните части и по високите места дъждът ще се примеси със сняг. Ще духа слаб до умерен, по южното Черноморие временно силен вятър от североизток. Максималните температури почти няма да се повишат спрямо минималните и ще са между 3 и 7..

публикувано на 19.02.18 в 05:51
Chart

#484 ТОП 20 (16.02.2018-23.02.2018)

публикувано на 16.02.18 в 21:00