Само един старт с българско участие днес

Без сериозно българско участие и днес на Зимните игри в Пьончанг.  С наше участие ще бъде стартът на 15 км индивидуално в биатлона при жените. Четирите българки на които ще разчитаме са Десислава Стоянова, Емилия Йорданова, Стефани Попова и Даниела Кадева. Стартът на надпреварата е в 13:05 часа. Мария Киркова трябваше да участва в слалома при жените от програмата на алпийските ски, но състезанието беше отложено заради силния вятър.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Регата "Кор Кароли", класиране трети ден

Класиране в 3-я етап  до Варна: CORCAROLI18_R3 Временно генерално класиране: CORCAROLI18 Прави впечатление веднага излизането начело в класирането на Лъчезар Братоев и неговия екипаж в клас ORC A. Това е класът с класните лодки и бързите лодки. Братоев доказва за пореден път качествата си и това, че може да води битка. В началото на сезона..

публикувано на 14.08.18 в 19:47

Участниците в "Кор Кароли" са във Варна

Участниците в регата "Кор Кароли" пристигнаха вече във Варна. Първа финалната линия пресече Windwalker с Александър Александров. Това стана точно в 14.25.38 ч., като те бяха следвани от Evil Woman, Itschi Gutschi и Blue Magic.  Яхта "Петра" с Никола Дуков и в двата класа е на трето място. Разбира се това са неофициални резултати. Тече протестно време...

публикувано на 14.08.18 в 17:20

БФС глоби солено Илиан Илиев

Дисциплината комисия на БФС наложи тежка санкция на Илиан Илиев. Треньорът на Черно море е глобен с 2000 лв. Причина за това е оспорването на съдийското решение, което наставникът си позволи да направи в края на двубоя с Етър.  Тогава Илиан недоволства срещу решение на рефера Неделчо Гаджалов да подмине нарушение в центъра на терена, за което бе..

публикувано на 14.08.18 в 15:36

Наградиха ватерполистите на клуб "Варна"

По врме ва церемонията „Спортист на Варна“ за месец юли днес, имаше още една церемония. От дирекция „Спорт“ на Община Варна връчиха награди на състезателите на КПС „Варна“, които участваха на силен международен трнир в Унгария и се представиха добре в различните възрастови групи. Главният треньор в Клуба Найден Найденов беше довел най-добрте..

публикувано на 14.08.18 в 13:24

Филипа Габровска дари първия си медал и купа на музея на спорта във Варна

Именитата варненска състезателка по тенис Филипа Габровска дари спечеления си първи медал от ДП  през 1991 г  г заедно с купата, която получава като държавна шампионка на музея на спорта във Варна. Той се намира в Юнашки салон. Филипа донесе и една от тенис ракетите с които е играла на редица състезания. "Това са ценни неща за мен. Връщат ме към много..

публикувано на 14.08.18 в 12:50

Щангистът Христо Христов е спортист на Варна за юли`2018

Напълно очаквано призът за спортист на Варна за месец юли спечели щангистът Христо Христов. Младият варненски тежкоатлет се завърна с европейска титла от шампионата в Италия при кадетите до 17 г., злато в изхвърлянето и сребро в изтласкването. Личен треньор на Христо е Живко Николов от спортен клуб „Титан“. Христо категорично е обявен за №1..

публикувано на 14.08.18 в 11:05

Ветроходците от "Кор Кароли" потеглиха към Варна

Днес е официалният трети състезателен ден на ветроходната регата "Кор Кароли". Участниците стартираха към нос Емине и Варна. Времето е прекрасно. Стартът беше навреве. Вятърът е добър, свеж и настроението е отлично. Очакваме днес ветроходния керван във Варна. Радио Варна е дългогодишен медиен партньор на регатата.

публикувано на 14.08.18 в 09:42