Ученици и учители в обща изложба

| обновено на 22.05.18 в 21:33

16 май, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа

Изложба на преподавателите и завършващите магистри от профил Педагогика на обучението по визуални изкуства към Шуменския университет “Епископ Константин Преславски”. В експозицията със свои творби ще се включат преподавателите проф. Благомир Папазов, проф. Валери Чакалов, проф. Димитър Балкански и проф. Димитър Чолаков.

Снимка

ВИЖТЕ ОЩЕ

ВиК-Добрич отчита отчита показанията във вилните зони на Балчик

„Водоснабдяване и канализация Добрич“ АД  предоставя възможност за  извънредно отчитане на показанията днес. Това се отнася за притежателите на имоти в няколко вилни зони на Балчик: "Сборно място", "Овчаровски плаж", "Изгрев", "Златна рибка" (Фиш-Фиш). С лужител на „ВиК Добрич” АД ще извърши засичане на уредите днес. От ведомството предупреждават..

публикувано на 21.10.18 в 08:13
СБАГАЛ-Варна

Безплатни гинекологични прегледи във Варна

От утре /22.10/ започва провеждането на безплатни АГ прегледи в "СБАГАЛ Проф. д-р Димитър Стаматов - Варна" ЕООД”. Те са част от общинската програма „Прфилактика на женското здраве - трансвагинално ултразвуково изследване”. В нея безплатно могат да се включат жени, които са жители на Община Варна без ограничения във възрастта, със или без..

публикувано на 21.10.18 в 08:09

Облаци и слаб дъжд на 21 октомври

Днес ще е има променлива, по-често значителна облачност. На отделни места отново е възможно да превали слаб дъжд. Ще духа слаб, по крайбрежието до умерен вятър от север-северозапад, който постепенно ще се обърне от север-североизток. Максимални температури между 15 и 20 градуса, за Варна около 20. Вълнение на морето 1-2, постепенно усилване..

публикувано на 21.10.18 в 06:28

Местата без вода

До 18 часа без вода ще останат абонатите между улиците: "Петко Напетов","Девня","Кракра" и бул."Христо Ботев" и около фабрика "Христо Ботев"  и местност "Траката" и  Евксиновград, съобщава на сайта си ВиК- Варна .

публикувано на 20.10.18 в 15:36

Медицински колеж – Варна изпрати пореден випуск

174 здравни професионалисти от Медицински колеж – Варна се дипломираха на тържествена церемония във Фестивален и конгресен център. Сред абсолвентите има и 1 пълен отличник – Славка Вълчева от специалност „Инспектор обществено здраве“. Към медицинското съсловие в България се присъединиха още дипломанти от специалностите: Медицински козметик, Медицински..

публикувано на 20.10.18 в 15:17

До месец сградата на бившата софийска банка във Варна ще бъде ипотекирана от общината

Сградата на някогашната Софийска банка на ул. „Преслав“ 24, която се руши от години и е един от най-емблематичните архитектурни паметници във Варна ще бъде ипотекирана за сметка на общината до месец, ако собствениците и не пристъпят към укрепване на сградата. Това каза в ефира на предаването „Позиция“ главния архитект на община Варна Виктор..

обновено на 20.10.18 в 14:35

Създателят на гласовия асистент SIRI откри магистърска програма във Варненски свободен университет

31 студенти, избрани за обучение в първата по рода си магистърска програма по предприемачество във Варненския свободен университет, получиха студентските си книжки и удостоверенията си за стипендии   в присъствието на Норман Винарски-водещо име в сферата на изкуствения интелект и създател на гласовия асистент SIRI и Джейми Уйлямс-бивш професионален..

публикувано на 20.10.18 в 14:15