Най-хубавите подаръци са за децата... Избират се с най-голяма любов и създават най-голяма радост

Живеем във времена на изобилие от вещи, стоки и аксесоари... Кога един предмет става вещ с душа, това е въпросът. А отговорът е, когато е избран с любов, подарен от сърце и приет с радост от този, за когото е предвиден. Когато подаряващият е успял да отгатне скритите желания на получателя.

Все по-трудно е да изненадаш дете... Но в магазинчето на Фани винаги има чудна палитра от богат избор, за всеки вкус и по всеки джоб... А когато продавач-консултантът е усмихнат и обаятелен, бариерата пада, изборът се улеснява, спокойно може да разглеждате и да вземете най-доброто. Всъщност всички родители и приятели, близки и познати желаят да подарят нещо оригинално, което да остави трайна следа в детската памет. Защото вкусът се формира от най-ранна детска възраст.

Снимка

- Споделете какви стоки се търсят за подарък по случай 1-ви юни, Деня на детето?
-Предимно нещата, които се търсят от майките за момиченца са кукли, които имат множество дрешки и аксесоари. За момченцата: повече са нещата, свързани със занимателни игри. Макар че в сферата на ръчната изработка е трудно да се определи коя играчка е най-подходяща за момче и коя за момиче. Варианти винаги се намират.

- Виждам, че има богата гама за новородени и за тези деца, на които им предстои кръщене?
Снимка- Да. Имаме специално разработена линия, която включва много модерните напоследък и интересни бебешки съкровищници. Те представляват красиви кутийки. Всяка една, от които е предназначена за пъпче, зъбки или косичка. Имаме и албуми. За първата годинка, с подразделения за всеки етап от развитието на детето, а също и такива, които са с интересна форма.
Цялото интервю с Фантима Иванова може да чуете в звуковия файл:Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Йордан Генов: Може да тренирам по-малко, но почивка не си давам

Варненските лекоатлети-ветерани отново блеснаха на голям международен форум. В Торино, Италия, се проведоха откритите европейски олимпийски игри за ветерани по лека атлетика. Това е своеобразна ветеранска олимпиада в този спорт, защото откритият статут на надпреварата докара състезатели от цял свят и от всички континенти. Варненският представител,..

публикувано на 17.08.19 в 11:49

След Виена талантливата Жасмина Темелкова пее и във Варна

За пръв път в празничния концерт край фонтана ще посрещнем още едно талантливо варненско сопрано – младата Жасмина Темелкова Шест пъти ще излезе на сцената, шест арии ще изпее тази вечер най-младият изпълнител в празничния концерт за Деня на Варна, 15 август. Тя е възпитаничка на Варненската детско-юношеска опера, сега студентка по..

публикувано на 16.08.19 в 17:05

1500 проверки и едва 8% нарушения в хотелите и в заведенията по Черноморието

„Контролните органи не установяват съществени нарушения в хотелите и заведенията по Черноморието. Въпреки единичните сигнали за дублиране, за отмяна на резервации, за нелюбезно отношение към клиенти, в общата картина се наблюдава старание от страна на предоставящите туристическата услуга“. Това каза в предаването „Преди всички“..

публикувано на 14.08.19 в 10:15

Неделчо Ралев, рибар: Черно море не е бездънна яма, трябва да се мисли за бъдещето

„Тенденцията е рибата да е по-малко. Няма добър улов на сафрид, например. И цацата не е „цъфнала“. Моето виждане е, че едно нещо, стане ли обект на печалба, спира“. Това каза в предаването „12+4“ Неделчо Ралев, рибар от Черноморец и член на Съюза на ловците и риболовците, в коментар за актуалното състояние на риболова по българското крайбрежие..

обновено на 13.08.19 в 09:38

Да пееш фламенко като андалусец

Фламенко формацията на Еду Вико прави европейско турне в Белгия, Франция, Холандия, Полша, Швейцария и България, където аудиторията се докосва до това, което българската публика вече е изживяла – експлозивните емоции от докосващата сетивата музикаи страстните танци, които оставят трайна следа в сърцата на хората. Фламенко танци и поезия..

публикувано на 12.08.19 в 09:25

Mon Amour, разговорът започва...

Понякога интервютата стават без уговорка, без предварителни въпроси и без дълго мислени отговори. Спонтанно. Естествено и случайно - неслучайно. Точно такъв  се оказа разговорът на Ваня Славова с Патрис Рейсак. Французин, който, освен родната Франция, обича и нашата България: с разнообразието на природата в нея, с аромата на морето,..

публикувано на 08.08.19 в 15:14

Околосветско пътешествие с яхта и десет литра ракия от Мъглиж

Днес от морската гара във Варна за Румъния потегли яхтата "WAMM III". Защо Ви занимаваме с това? Защото с нея плава шкиперът Мариус Албу, който планира околосветско пътешествие, при което смята да не спира никъде. 64-годишният ветроходец и алпинист е първият румънец обиколил света с яхта през 1994-97. Предстоящото приключение отново ще е първо в..

публикувано на 07.08.19 в 10:20